[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 26 august 2009

Aoleo, am aflat azi ca ma casatoresc

N-aveti sa-mi imprumutati si mie un smoking? Am aflat azi ca ma casatoresc si n-as vrea sa ma prezint la nunta in slapi. De fapt, nu stiu daca ma casatoresc, ca am mai aflat ca am trimis un sms cu cererea asta in casatorie si e posibil sa nu fi ajuns. Va dati seama ca fericirea mea sta in reteaua Vodafone? :)

Presa handicapata din Romania si "folowersii" ei mai dau o proba de jurnalism serios si ma transforma peste noapte intr-un petitor digital. Pentru cei care-mi urmaresc blogul: ma pregatesc pentru Cerbul de Aur, incep repetitiile la teatru, lucrez in draci la un proiect secret, repetam cu gasca pentru noul album. In ceea ce priveste viata mea personala, incerc s-o tin departe de baltile si gropile din presa. Se pare ca reusesc, din moment ce mi s-a inventat o viata.

PS. Pentru handipresa. Alte detalii despre viata mea mai aveti? Sau despre ceremonie? N-as vrea sa ma las prins de proiectele mele si sa ratez evenimente atat de importante!

16 comentarii:

  1. macar nu au zis ca ai divortat

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-a facut-o Luana inca o data..! Cu asa un nume si eu as fi frustrata, dar totusi..!:) "Vrei sa fii a mea pentru totdeauna" e ceva..!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este cand esti vedeta. Si mori uni de ciuda ca iti e bine. Dar fi pe pace tudor, ramai asa cum esti!
    E criza, iar presa ar scrie orice, doar ca s amai vanda si ei o bucatica de hartie, sau sa mai prinza doi vizitatori pe site...

    RăspundețiȘtergere
  4. " de curand" inseamna mai bine de o luna. Nu e cam tardiv? Poate deja a avut loc nunta. :))Copilul cand?

    RăspundețiȘtergere
  5. tudore... casa de piatra:))
    si mai am o intrebare:D
    nu faci un concurs prin care castigatorul sa primeasca o cantare vama la majoratul lui:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Oooo, Tudor! Ma crezi ca m-as fi bucurat sa tevad iar cu Andreea?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce scenariu siropos de film american...Eventual ai pus si doua puncte ics la sfarsitul mesajului :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, am vazut ziarele si revistele cu jurnalisti care se plictisesc si nu mai stiu ce sa inventeze ca mai nou faci cereri de casatorie prin telefon. Iti dau si numarul meu?:)) ai fost subiect de discutie si la un post de radio, unde se faceau pariuri ca daca intradevar ai trimis sms-ul ala erai beat! Romantici oamenii, cu a mea pentru totdeauna, ce sa zic?! fii atent ca peste o luna o sa ai si un copil pe drum, cine stie? abia astept sa va aud la cerb:D macar m-am amuzat f tare de dimineata cand am citit stirile alea:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Casa de piatra ! Bine c-ai aflat la timp, ce te faceai daca te casatoreai in lipsa ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Si ce e rau in a fi romantic? Of Doamne, poate ca a facut-o omu', poate ca e o speculatie a presei dar nu inteleg, ce va tot dati voi pe aici cu parerea de parca l-ati cunoaste pe Tudor ca pe propriile buzunare? Tudor are un temperament vulcanic, nici el nu se cunoaste indeajuns incat sa poate spune, "lucrul asta nu l-as face niciodata". Si sigur ca n-o sa recunoasca niciunul(nici nu e nevoie!)dar inca amandoi tanjesc unu' dupa altul.E ca in...va amintiti desenele animate cu "Pisicile aristocrate"? Ea e o lady(cum n-a mai avut si nici n-o sa aiba el vreodata:) iar el, eternul "vagabond". Erau superbi impreuna tocmai din cauza diferentei de "clasa".Fetele distinse se indragostesc de nonconformisti, nimic nou sub soare.Asa ca lasati-i in pace, nu va mai tot dati cu presupusul si cu sfaturile(a propos, halal barbat, userul de pe aici,care il consola pe Tudor vorbind urat de Andreea) ,e baiat mare,vaccinat, poate sa-si poarte singur de grija.Iar daca tot va macina grija pentru el, mergeti la biserica aprindeti o lumanare si rugati-va sa-i creasca aripi(plagiat non integro,adaptat a la Paler)de fericire!

    RăspundețiȘtergere
  11. Recunosc tonul asta.Si cuvintele tale,scrise tot aici,exact acum un an ( 26 august 2008 )
    http://tudorchirila.blogspot.com/2008/08/presa-e-in-urma-rau.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Tudore, stii ce mi-ar placea la nebunie sa vad la Cerb? Inca o colaborare cu Holograf.(cum a fost cea pe piesa "ochii tai")

    RăspundețiȘtergere
  13. Da da...acum ascult "Ochii tai"...colaborarea cu Holograf(poate mai faci cva de genu)..superb!aa...si..Tudor..dezamagesti multa lume..multi te considerau un om aparte...dar acum esti asa conspirativ si aluziv..nu-i baga in seama si gata!!!:)pe bune...astept sa te vad la Cerb:D

    RăspundețiȘtergere
  14. mda.. am citit si eu articolul cu pricina... nu-mi venea sa cred ce aberatii au putut scrie... ai grija ca astia te urmaresc zi si noapte... si cand nu iesi din casa ei te vad "parcat pe o straduta pustie":))
    pana la noi aberatii astept cu sufletul la gura sa te vad la brasov :D

    RăspundețiȘtergere