[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 18 august 2009

Praga










27 de comentarii:

  1. foarte tare, really. eu as pastra un nivel maxim de fericire cel putin 3 luni, daca as trage un shot ca ala cu strada

    RăspundețiȘtergere
  2. Alexandra Nu.astea le-am facut cu un 400d cu 18 55.

    RăspundețiȘtergere
  3. se vede diferenta...!jos palaria:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana. Hahahhahahaah 400 d e un aparat mai slab ca Mark.premizele erau ca pozele sa iasa mai proaste.

    RăspundețiȘtergere
  5. yoy..am fost si eu in Praga..:d
    Cand am plecat in Germania.Frumos frumos..8->

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tudor.Hahahahaha stiam, insa rezultatul e cel scontat, nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dana: nu dana, nu stiai nici macar nu stii ce inseamna 18 55

    RăspundețiȘtergere
  12. O da, Tudor, m-ai descifrat intr-un minut..!:))) Te rog lumineaza-mi umila existenta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Hey,pozele au iesit bine chiar si cu 400d 18 55 ,ce mai conteaza cu ce au fost facute?
    Acum insa,Tudor te porti copilareste ce daca nu stie ce inseamna 18 55?A gresit si ea,e omeneste:)Nici eu nu stiam,acum am dat pe google!:)
    In loc sa ii fi spus"Dana: nu dana, nu stiai nici macar nu stii ce inseamna 18 55" puteai sa-i explici:)!As face-o eu,dar nu sunt sigura de cunostintele dobandite de pe google:)
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. .. 400 d - Canon e unul dintre neprofesionalele bune, era de asteptat sa iasa ceva-ceva… chiar si la Praga :) ,iar 18 55, zau mai asa, Danutza. toata lumea stie! Inseamna…..19 fara 5 , ce mare scofala! :)
    emmyema, mie mi se pare normal ca un temperamental ca Tudor sa reactioneze asa. dana s-a cam avantat cu comentariul fara sa aiba habar care-i faza cu detaliul tehnic, c-asa suntem multi dintre noi, f multe dintre noi, fomeile… acu pe bune. 18 55 e o caracteristica a obiectivului in cauza. distanta focala minima 18 mm, maxima 55. se preteaza pt distante spatii relativ mici, mai degraba pt incaperi. Din cate stiu si eu.., Dana. Probabil de aia a si mentionat Tudor "ora".

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumiri de explicatie,Trusted!Aveam o banuiala de ceea ce inseamna 18 55 dar nu am vrut sa ma avant in explicatii;))!
    Da,temperamental tare,frate!
    Dar pe mine m-au amuzat cuvintele lui!Asta dovedeste ca suntem copii la orice varsta:))!sper ca nu am fost prea dura:P( dar am si eu dreptul sa fiu temperamentala;)))

    RăspundețiȘtergere
  16. ba io zic ca a mangaiat-o pe cap, dat fiind ca dupa ce a comentat ca si cum ar stii ds ce e vba, nu si-a recunoscut ignoranta din prima,ci l-a inganat cu hahahaul si a incercat sa o dea dupa cires, doar o nimeri-o cumva.. ceea ce nu se face, nu? hai sa nu mai ne gasim scuze ca suntem mici si inocenti, ca asa ajungem sa procedam si cu lucrurile importante. si ne trezim cu mecanici care ne strica masina ca ei se pricep de minune,cu instalatori care ne strica tevile ca asa stiu ei mai bine cum se face, cu medici fara medicina, asta chiar nu ne-ar conveni,nu? in fine.. sa nu devenim prea serioase seara :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Da,de acord!Si nici sarcasmul de la ultiul comentariu nu a fost prea potrivit!"ar sti" poate:-/,nu stiu,nu avem de unde sa stim,putem doar presupune!
    Ah da,niciodata seriozitate seara,va rog!E varaaaa,seara trebuie sa fim visatoare si zambitoare si sa facem poze cu un 400d cu 18 55:)) nu sa le comentam pe ale altora;):X

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred ca ma duc sa visez!:) noapte buna:)

    RăspundețiȘtergere
  19. lume, lume hai la glume..!:) @everybody, sunt bine, nu m-a macelarit Tudor( nici viceversa):); nici eu nu acord atata importanta schimbului de replici cu cel mai sus mentionat pe cat o faceti voi..:)interesant, dar de fapt,din pacate, putine lucruri ma mai surprind zilele astea!
    Totul e bine cand se termina cu bine!:)

    RăspundețiȘtergere
  20. hai la glume;))!
    hey,ce importanta?ah da,well cand te plictisesti(cel putin asa patesc eu)acorzi importanta oricarui lucru care prezinta un mic interes!Ar fi fost interesant un conflict intre Tudor si Dana!Dar ,desi nu va cunosc pe nici unul personal,cred ca aveti lucruri mai bune de facut!:D
    Si in privinta faptului ca putine lucruri te mai surprind zilele astea,trebuie sa-ti dau dreptate,stiu cum e:NASPA!
    Dar cine a zis ca se termina cu bine?:>
    Hai putina discordie:))

    RăspundețiȘtergere
  21. Imi pare rau sa te dezamagesc, Ema, dar in seara asta se pare ca va trebui sa butonezi telecomanda pt. putina discordie!:)

    RăspundețiȘtergere