[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 28 august 2009

Se cauta 2 actrite pentru o piesa de teatru

Fundatia artEST cauta 2 actrite pentru un spectacol de teatru in regia Iarinei Demian: o actrita tanara, inalta, blonda, rasata, pentru o aparitie cu replica (interventii scurte). Al doilea rol este al unei soprane cu aplomb, pentru care se cauta o actrita majestuoasa, intre 30 si 40 de ani, cu ureche muzicala si ritm si cu calitati comice. Avand in vedere ca exista mari soprane de culoare, ne-ar bucura ca printre cele interesate de rol sa se prezinte si actrite de culoare.

Actritele interesate de aceasta colaborare sunt rugate sa trimita urgent un CV si cateva fotografii pe adresa carina(punct)sava(at)agentiadevise(punct)ro. Castingul va avea loc luni, 31 august, intre orele 11-14 la sediul Agentiei de Vise, strada Nicolae Filipescu, nr.53-55, cladirea Prodomus, etaj 5, camera 86 (zona Universitate).

9 comentarii:

  1. neaparat blonda? neaparat inalta? neaparat actrita?

    RăspundețiȘtergere
  2. dada, uitasi sa spui si "neaparat soprana? " Dar un bas nu merge? Sau o farmacista? Ca ce mai conteaza azi profesionalismul..:) E insignifianta pregatirea. S-o anuntam si pe Naomi.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) era o gluma. eram sigura ca toate fetele brunete, scunde si chelnerite or sa "aplice" pentru job.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea am frecventat blogu-ul. Insa mi s-ar parea interesant mai multe anunturi gen castinguri si chestii de genu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc anticipat http://ai-suflet-bun.blogspot.com/2009/08/vreau-sa-va-conving-ca.html

    RăspundețiȘtergere
  8. CER SCUZE lui tudor si iubitorilor de teatru. Intr-un comentariu la alta postare (mi-a atras atentia soru-mea mai desteapta de ce sunt capabila) am 'dactilografiat' gresit numele doamnei iarina dEmian. IARINA DEMIAN.(nici macar din necunoastere... probabil sa-mi fie de ras! pt ca mi-am dat cu opinia in chestiuni intime unde nu-mi fierbea oala

    ps continui cred s-o fac....in al doilea personaj am vazut-o pt o clipa pe charismatica rona hartner. asteptam cu drag premiera

    multumesc

    RăspundețiȘtergere