[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 4 octombrie 2009

Cinema in stare pura.

Fara cuvinte. Nu sunt necesare. In fata artei in stare pura cuvintele sunt de prisos. O sinteza cinematografica exceptionala.

13 comentarii:

 1. cred ca mai bine nu ma uitam la filmulet:|

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu sunt un critic cinematografic, dar pot sa spun care e sinteza pe care o vad eu: tara se duce de rapa iar Basescu si Geoana se piaptana. In vazul lumii, cu nerusinare, cu zgomot animalic, nesatui. Intre ei e o iubire cu nabadai. Nu se urasc, se iubesc patimas, altfel Geoana i-ar da lui Basescu lovitura finala sustinandu-l pe Crin Antonescu sa dea jos guvernul lanced.

  RăspundețiȘtergere
 3. "Lumea noastra incotro?" Nu vedeti ca totul e o aiureala si e stupid?!We have no point.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt niște secvențe uimitor de expresive. Desăvârșite. Într-adevăr arta în puritatea ei absoluta.

  RăspundețiȘtergere
 5. ce scarbos poate sa fie filmul asta :s

  RăspundețiȘtergere
 6. sunt curios...tie cum ti s-a parut filmul asta? mie mi-a placut mult (cu exceptia catorva momente), dar sunt multi care nu au putut sa treaca mai departe de imaginile dure.

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu mai inseamna demult arta imbinarea dintre sex si muzica de opera. Cat despre copiii dati cu capul de pereti ... :)))))

  RăspundețiȘtergere
 8. Filmul este genial, dar mai pe larg gasesti aici: http://agenda.liternet.ro/articol/9380/Rozana-Mihalache/Soc-Diavolul-ia-chip-de-femeie-Antichrist.html

  cu drag

  RăspundețiȘtergere
 9. ...am vazut filmul...un pic cam lung dar merita vazut:)...

  RăspundețiȘtergere
 10. În lumea filmului, ca şi în alte domenii, există două tendinţe, cea de a face "crap"-ul, sau cea de a face artă; ei bine, Lars von Trier e unul din puţini regizori actuli care chiar se chinuie sa mai facă film de artă si nu succese mon diale de doi banii ce trezesc interesul mulţimii. Am recomandat filmul multora, dr mulţi din ei nu au fost în stare să îl vadă pţnă la capăt. "Cinema în stare pură", cinematografie de invidiat, imaginea, textura, totul se îmbină, să nu uităm şi de soundtrack-ul care duce drama pe scări înalte. Unul din cele mai bune filme din ultima vreme. Părerea mea, în film europenii o fac mai bine :))) .

  RăspundețiȘtergere