[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 26 aprilie 2010

Natura moarta

Azi e frumos la repetitii. Ingerii se scurg languros pe pereti si se incolacesc pe formele faldurilor perdelelor. Corzile zbarnaie rotund prin aer. Ingerii saliveaza si-si lasa capetele pe spate. Pentru cateva secunde vertebrele se elibereaza de constiinta faptului ca sunt tarcul trupului. Muschii respira liber si sangele se involbura cu viteza mierii. Sangele e miere curgand alene de pe buzele unui copil lacom. Inima renunta sa mai fonfaie ca de obicei. Abandonul vine de la sine. Abandonul e victoria ingerilor asupra vointei. Cazi, cazi in tine. Iti esti prapastie si vazduh. Cazi pana iti zdrobesti oasele de tine pentru ca mai apoi, din inger in inger, sa te ridici pana in bolta spiritului tau. Limba incleiata in sarut. Salivezi roua. Transpiri aburi de menta. Orgasmul e stranut.

20 de comentarii:

  1. Nu stiu daca as fi putut descrie mai bine nevoia si constiinta de sine. Si ca raspunsurile le gasim doar in noi, in liniste, dupa ce ne-am abandonat ca sa ne regasim. Se pare a Universul trimite aceste ganduri mai multor muritori.
    Multumesc ca mi l-ai impartasit si mie..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic mai profund si mai adevarat ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Orgasmul e stranut? Pe bune Tudor asta a stricat tot ce incepusei si suna maxim...

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu stii ca ai fi putut continua...si noi am fi citit ...prinsi in mrejele scrierii tale...Excelent fragment:)...pt ca eu sper ca intr-o zi aceste fragmente vor face parte dintr-un tot literar...Succes:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Citind aceasta postare, nu stiu din care motiv, mi-am amintit despre ceva citit pe un blog, nu imi mai amintesc al cui....

    vorbea despre "o oarecare complicitate, axiomatica aproape, cu cel care ti-a vazut chilotii pe sarma"

    RăspundețiȘtergere
  6. "din inger in inger, sa te ridici pana in bolta spiritului tau"..super fain spus.

    RăspundețiȘtergere
  7. da da da, si eu as citi o carte marca tudor chirila

    RăspundețiȘtergere
  8. ochi-verzi-albastri.blogspot.com

    fragment al unui articol :
    Mereu am visat la poza aia dintre noi doi pe o plaja goala in noapte undeva ...Doar noi , marea si sarutul nostru umed . Sa ne bucuram de luna impreuna cum facem in fiecare vineri seara in parcul nostru.
    Sa ajungem in Vama Veche si sa ne prabusim cu rucsacele noatre mari pe nisip , sa-l lovim , sa-l imprastiem apoi sa sarim in mare ...Asa imbracati sa sarim in ea si sa se uite la noi doar luna. A si sa nu uit sa facem o fotografie , defapt mai multe si sa radem , sa radem muuult pentru ca asa e frumos.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot de o voinţă e vorba şi aici...voinţa de a te supune

    RăspundețiȘtergere
  11. Super text ...Tudor e cu adevarat un om inteligent ,merita tot respectul nostru.Respect Tudor Chirila!

    RăspundețiȘtergere
  12. Trupul renunta in favoarea sufletului, iar inima renunta in favoarea...ingerilor..
    Abandonezi trupul si orice "lupta" a disparut. Nu mai exista granite. Nu mai exista trup. Cazi in tine si te ridici in vazduh...E atat de liniste...privesti..plangi fara lacrimi..mangai fara sa atingi... iubesti ca niciodata; altfel...
    Sarut...roua...menta

    RăspundețiȘtergere
  13. Ooops, m-am udat...iarăşi...şi mi-am promis că e ultima oară când citesc blogul când m-am udat data trecută. Oofff....Tudor încetează, te roagă o filoloaga udă...pls pls pls pls pls

    RăspundețiȘtergere