[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 5 iulie 2010

Vama @ Kazeboo










Credite foto: George Panait

12 comentarii:

  1. Am fost si eu in Kazeboo sambata. Am ajuns pe la orele 22 si mi-au zis cei de acolo ca am neaparata nevoie de o masa. Am zis OK vreau o masa. Problema e ca nu mai aveau mese nerezervate, aveau doar cateva paturi pe marginea piscinei. Am zis ok ne vom aseza pe marginea piscinei, canta Vama si vrem sa-i ascultam. Apoi au zis ca trebuie sa facem consumatie de minim 300 de lei. Am zis OK, facem consumatie de minim 300 de lei. Cand a venit ospatarul sa ne intrebe ce vrem sa bem a inceput fiecare cu ce vrea. Unii vroiau bere, altii suc, altii cafea in fine fiecare dolantele lui. Ospatarul s-a schimbat la fata si ne-a spus ca ne trebuie musai o sticla de vodka altfel nu avem cum sa stam la masa. I-am explicat ca vom face consumatia minima cerut, poate vom cheltui peste cei 300.
    El a insistat ca trebuie sticla de vodka. I-am zis ca noi nu bem vodka, s-a schimbat pt a nu stiu cata oara la fata si ne-a spus ca acolo este club si tb sa bem vodka :)
    Asa ca ne-am lasat pagubasi... nu puteati sa gasiti si voi un loc mai de doamne ajuta?
    Acum vreo 2-3 ani ati fost in Cucaracha si a iesit excelent, nu inteleg de ce ati ales terasa aia plina de fite si basini.
    Nu am mai pomenit pana acum sa fii obligat sa bei vodka doar pt ca esti in club :) Bine ca nu mi-a zis ca am nevoie si de o seringa, pt ca vodka nu se bea se injecteaza... frustrant...
    Anyway nu o sa mai merg niciodata in acest "club"
    PS Consumatia minima de 300 de lei se cerea pt o saltea umeda si plina de nisip. In fine, ce stiu eu despre customer care???

    RăspundețiȘtergere
  2. extraordinar e putin spus:). mai asteptam asemenea concerte.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..iar surpriza de la concert a fost extraordinara..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Incep sa cred ca "efectul Chirila" mai are putin si intrece trendul Twilight :))

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am bucurat enorm cand am auzit (prin telefon din pacate) 18 ani! Ma gandeam ca asta e surpriza!
    Sper sa va vad si eu vacanta asta fiindca 'imi urla muschii de dor si dor'!
    Va pup, Roxi.(creatza din Zalau)

    RăspundețiȘtergere
  6. corect Mickey$$ . am stat in picioare . n-am avut probleme. a fost o peripetie... cum am ajuns la club? mergand pe jos de la gara constanta ... plimbare pe plaja Constanta - Mamaia - Navodari ... am ajuns la 23:37 ... am zis ca gata ... am pierdut jumate din concert...gresit ...cum am ajuns in club... incepe intermezzo . nu mi-a venit sa cred :))

    RăspundețiȘtergere
  7. unele persoane au incercat imposibilul sa ajunga la concert:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. in Kazeboo am ajuns dupa 22h ,nu a cerut nimeni nici sa iau masa,nici sa platesc intrare,nici sa fac consumatie,nici nu m-au intrebat de ce stau pe plaja sau langa scena si ascult muzica...poate ca e nevoie si de noroc... poate mai vin vara asta si in Vama V....

    RăspundețiȘtergere
  10. da , noi initial aveam rezervata o masa si ne-a zis ca trebuie sa consumam de 2 mil , dar cand am ajuns acolo ni s-a zis ca platim doar consumatia si ca nu e vreo problema in a nu bea de 2 mil:)).

    RăspundețiȘtergere