[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 19 noiembrie 2010

Va rog!! Cititi si mergeti sa vedeti!!!!

Sunt emotionat si fericit. Pentru ca am vazut un spectacol superb. Am ras, am plans si am plecat din sala cu intrebari profunde. Am vazut o actrita extraordinara. Maria Cassi in My life with Men...and Other Animals. Pare un titlu feminist dar va jur ca nu e. Spectacolul celebreaza viata si iubirea. Atat. Atat de simplu. Si atat de frumos.

Sunt atat de impresionat incat mi-as dori ca intreg Bucurestiul sa mearga la acest spectacol sa vada aceasta mare actrita si sa realizeze cat de important e sa traim simplu si frumos.

Vestea buna este ca spectacolul se joaca si maine(sambata) la ARCUB de la ora 19 30 si culmea( da, culmea) mai sunt bilete. Va rog mult, nu ratati.

Am realizat in seara asta ca rostul unui mare artist nu e sa ii faca pe altii sa creada in ceva ci sa faca arta care sa ii determine pe ceilalti sa creada in ceva.

Mergeti la acest spectacol sambata seara. Atat de simplu. Atat de frumos.

4 comentarii:

  1. Draga Tudor, am gasit un articol emotionant despre minunatul jurnalist sportiv, Ioan Chirila.

    http://alexdumitriu.blogspot.com/2010/11/unsprezece-ani-fara-ioan-chirila.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu spectacolul. Mi-a placut! Deosebit, inedit pentru noi! Am mai vazut ceva asemanator in Germania. Te-am vazut si pe tine, Tudor :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat sa mentionez ceva important. Pe durata spectacolului am regasit parti asemanatoare initierii mele de catre mama si familia mea. Ajunsa in Germania, am descoperit lumea prin ochii mei. Multe revelatii mi-au invadat gandurile si inca meditez...oricum, I will always fall in love again. Duceti-va la spectacol!

    RăspundețiȘtergere