[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 1 martie 2011

1 Martie

Doamnelor, domnisoarelor, ce sa zic, bucurati-va de Martisor! Mai mult in sufletele voastre delicate pentru ca altminteri pe fereastra vad cum se chinuie sa ninga. Astazi va ordon sa faceti abstractie de urat si sa va traiti ziua simplu si frumos.

10 comentarii:

 1. MULTUMESC MULT TUDOR,AI GRIJA DE ANDREEA!

  RăspundețiȘtergere
 2. Da,sa traiti!:)
  Iti multumesc si promit ca asa voi face. :)
  La mine in Ardeal barbatii primesc martisoare.Primesti si tu unul?

  http://www.dphotojournal.com/wp-content/wallpapers/spring.jpg

  RăspundețiȘtergere
 3. Mulțumesc!.. Aproape că uitasem că astazi e întâi. Prin cartierul meu nu se sărbătoreste. Aaa, eram aici, din alte considerente, voiam să te rog, într-un moment de respiro, să arunci un ochi peste blogul meu. Simt necesitatea unei opinii obiective!
  Ar însemna enorm! Îți mulțumesc anticipat!
  http://exercitiuliterar.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 4. multumim frumos, Tudor!de ar sti toti sa ne faca sa ne simtim speciale cu o simpla urare...mai ales persoanele direct implicate in vietile noastre...o primavara frumoasa si tie!

  RăspundețiȘtergere
 5. iuhuu Vama pe 8 Martie in Constanta!! Super.. cel mai frumos cadou de ziua mea . :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumim!Nu ar strica sa ne mai faci si cate o dedicatie muzicala asa din cand in cand,melodii frumoase pe care sa le ascultam cu placere pt. ca sunt daruite de tine.Uite incep eu,la multi ani doamnelor si domnisoarelor si voua domnilor ca ne iubiti....
  Dream Theater-Wither
  http://www.youtube.com/watch?v=-boKk8uhmcY

  RăspundețiȘtergere
 7. Multumesc Tudor >:D<. Sa ai o primavara frumoasa. Asta care se anunta a veni ( sper eu ca mai devreme decat lasa sa credem, pentru ca altfel cum vom ajunge la vara? si cum vom putea merge la mare sa ne plimbam pe plaja ascultand in casti VAMA si / sau VAMA VECHE ? )

  RăspundețiȘtergere