[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 13 octombrie 2007

Cateva cuvinte pe care ar trebui sa le folosim mai putin.Spre deloc...

vedeta, genial, supertare, consumism, belea, diva, trend, shopping, "fata", nishat, pensii, comunicator, animal politic, fitze, coaie sau " coitze" lista este de-abia deschisa:)

PS Cuvinte demonetizate prin frecventa folosire sau deviate de la semnificatia primara si aduse nefericit in lumina prin acelasi procedeu al frecventei.

24 de comentarii:

  1. nu ti am simtit lipsa, asteptam finalul sinucigasului.

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai imp cuvant e pula, p-asta trebuia sa-l pui. oricum n-o sa citeasca nimeni care fol cuvantul pula frecvent postarea ta. nici coaie... si coaie in c context folosit? cand saluti p1:"sal coaie!"? nu e fol asa de des, sau depinde, vb s tu cu friendzii sa nu l foloseasca, lumea normala nu fol coaie ca formula d adresare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Tudore, cred ca la primul cuvant enumerat de tine, "vedeta", le va fi greu sa renunte atat ziaristilor, cat mai ales celor care-s numiti asa: cantareti, prezentatori TV, fotbalisti.Sper doar sa se ramana la vedeta si sa nu se treaca la star si VIP. :|

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a trecut deja...:( Multe cuvine sunt golite de substrat prin utilizarea lor frecventa si in orice context.

    Cred ca si "a iubi" si-a pierdut adevarata semnificatie.Aceasata s-a extins, ingloband si sensul verbului "a placea" . Acum "iubim" orice- masini, fotbal,ceasul de firma si chiar si tramvaiul cand vine la timp-...

    Love generation..

    RăspundețiȘtergere
  5. romania la EEUUUURRRRROOOO, bv goian, bv chivu pt centrarea perfecta.si am tras de timp, ati vazut? asta e echipa care va face cea mai buna performanta la euro din toate timpurile, nici nu i asa d greu din cate am auzit eu. da nu i asta imp, imp e ca am ajuns din nou la un turneu final. multumim danemarca, fara tine acum nu am fi trait bucuria asta. nu stiu sa ma bucur, dar dupa meciu ala... nimeni n o sa l uite niciodata, sper sa fie sg meci dupa care am plans... n am vazut meciul cu suedia, ma bucur, dar n am vazut nici meciul cu argentina. e frumos fotbalul. steaua e in ucl, nu ma intereseaza, steaua a pierdut caificarea impotriva lui rosenburg... ruagciuni ascultate, dar nu in totalitate, au fost mai puternice ale unui norvegian, nu cred, te plictisesti daca echipa ta se califica an de an in grupe, cel putin eu m am plictisit de steaua. sa stii dinamovistule ca nu ai pierdut mare lucru, dinamo in ucl... venea real s in groapa, nici macar pe stadionu lui dinamo n ar fi venit... e frumos fotbalul, dar cand multi il fac urat si de nesuportat te plictisesti. eu m am plictisit de steaua si cu siguranta nu s singurul, nu cred ca voi mai tine niciodata cu steaua cum am tinut cand juca impotriva valenciei. au fost clipe frumoase, cele mai frumoase pe care le poti trai fiind suporter al stelei. ma bucur ca am trait in perioada meciului aluia. adica n a fost cine stie c, o mocirla, 2 goluri, un pic de bucurie si ,,, cam atat.

    RăspundețiȘtergere
  6. mvl mai bine scrii la talentul anului la Premiile Ioan Chirila

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Andreia: ai dreptate, acum daca un tip vede o tipa in disco si ii plac formele ei si o mai si saruta si se simte excitat, tre' sa-i declare iubirea...chiar s-a trecut de foarte multe chestii si s-a ajuns la exagerari nasoale rau de tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. nishat de la ce e deviat..!? nu am mai auzit..

    RăspundețiȘtergere
  10. Zi mai Tudore,cine a scris "copilul si durerea"? tu?

    RăspundețiȘtergere
  11. "super tare" - il folosesc foarte des :D
    "coaie" si tu il folosesti ;))

    multe chestii nu ar trebui sa le mai folosim...

    mvl: Eu nu m-am plictisit de Steaua, ce crezi ca daca o echipa intra an de an in CL, fanii se plictisesc de ea?... mi s pare o chestie cam deplasata, ce fanii Realului s-au plictisit?
    poate ca am pierdut meciurile, dar mie mi-a ramas atmosfera din peluza.
    eu cred ca dinamo a pierdut cva anu asta, sansa de a juca cu
    Real, si daca pierzi e o experienta ...si din cauza ca nu s-au calificat in grupe l-au pierdut pe Rednic ... eu zic ca au pierdut ceva ...

    RăspundețiȘtergere
  12. @ andreea

    da, te plictisesti. gandeste-te ca an de an intri in grupele ucl, nu treci niciodata de grupe, un inapoiat analfabet tot prosteste milioane de imbecili, stii ca steaua ar putea mai mult, dar vezi ca transferurile care ar putea ridica nivelul fotbalului romanesc nu se fac. nu mai ai nici o motivatie sa te uiti la meciurile stelei, iti dai seama ca steaua a realizat mult prea mult atunci cand a fost aproape de finala uefa. ai vrea ca fiecare an sa fie ca acela, insa este imposibil sa ceri asa cv de la un lot si de la un antrenor mediocru.
    nu e cea mai reusita comparatie, suporterii realului spera ca vor castiga ucl , au si motive, in fiecare an realul isi imbunatateste lotul, pe cand steaua pastreaza aceeasi jucatori, iar cand cumpara un jucator bun, care ar putea sa faca din steaua o echipa puternica in europa, este vandut pe mai nimic pentru a-si satisface prostia unu care-i face de ras pe dictatori. de ce a plecat neaga/thereo(nu stiu franc, nici macar numele nu stiu daca i l-am scris corect)/little brazilian runner cand erau in forma? pe thereo a castigat cv da... abia astept sa apara football manager 2008, o sa fac din steaua o super echipa, sper ca sa nu fie ff real jocu, ca daca de cumva devin un idol al suporterilor ar trebui sa fiu dat afara, sau sa-l fac sa se simta superior mie p cioban, nu m-as cobori niciodata asa d jos ca sa anterenz steaua.

    RăspundețiȘtergere
  13. E adevarat ca nu am trecut de grupe, pentru ca suntem o echipa mediocra... si pentru ca Becali a tras in jos Steaua, pt el steaua e o afacere din care isi scoate milioane de euro, el castiga de pe urma intrarii in CL chiar daca pierdem toate meciurile... Toti am suferit dupa pierderea lui thereau si elton... asta e Becali... o sa il dea si pe Dica... eu il invinuiesc pt tot...am ajuns sa cred ca daca Steaua ar ajunge pe locul 10 poate asa am scapa de Becali... ar merita sa sacrificam un an ca sa scapam de el...

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca ati mutat discutia intr-o sfera fara sens si fara rost.Faptul ca Steaua a intrat consecutiv 2 ani in grupele celei mai tari competitii din lume e o performanta.Ca in grupe intalneste adversari precum, Lyon, Real Madrid ori Arsenal si nu le poate tine piept e partea a 2a.Nu cred ca te poti plictisi vazandu-ti echipa preferata intre primele 30 alte continentului si nu cred ca te poti plictisi cand la Bucuresti vin jucatori precum Van Persie, Fabregas, Beckham, Raul, Van Nistelrooy ori Juninho. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. pe mine ma plictiseste steaua, stiu ca am putea continua sa fim la un nivel ridicat, insa un nimic cu o gandire retrograda ne tine pe loc. c e asa de mare performanta? rosenbourg a fost 10 ani consecutiv in UCL si... si atat, adica tin minte ca si-au renovat stadionul. ideea e ca iti doresti ca o echipa sa evolueze, e f calumea sa tii cu o echipa c e in c. te bucuri cand promoveaza in b si apoi in a, te gandesti ca vor veni marii jucatori din a la tine in oras, dar dupa 2 ani te cam plictisesti sa vezi acelasi obiectiv realizat. sa te duci la un meci e un pic diferit de o plimbare la teatru, esti fericit cand vezi un actor jucand extraordinar, dar cand il vezi pe robinho jucand f bn nu esti extaziat, chiar te deprima. nu vreau sa-l vad pe messi si pe henry, vreau sa-l vad pe dica si pe elton...voiam sa-l vad... in curand o sa spun la fel si despre dica.

    RăspundețiȘtergere
  16. tudor, tu glumeai cand ai zis sa scriu la premiile ioan chirila, sau chiar n-a trimis nimeni la talentul anului?

    RăspundețiȘtergere
  17. lumea trimite nu toti sumt la obiect/subiect dar lumea trimite

    RăspundețiȘtergere
  18. o sa incerc s eu pana pe 2 sa scriu cv. is si de la oficios in juriu? nu c-ar conta... pot sa trimit mai multe texte?

    RăspundețiȘtergere
  19. Q spunea...
    Zi mai Tudore,cine a scris "copilul si durerea"? tu?

    14 octombrie 2007 10:25

    ai dat copy / paste la intrebarea asta la toate articolele...

    eu nu stiu sigur cine a scris piesa, dar nu cred ca a scris-o Tudor sau Eugen, ci unul din Trupa Veche, Traian, Lapi sau Liviu, tu stii asta dar vrei sa enervezi nu? k in mod clar esti fan trupa veche :)
    acum nu stiu daca esti invidios ca cei din iubita ta trupa nu au asa multe melodii compuse in repertoriu Vama Veche,(trebuia sa zici si de Ana) si ca majoritatea sunt compuse de Tudor si Eugen...

    eu zic sa te ocupi in continuare de siteu tau ;)

    ps: mi-am permis sa raspund eu pentru ca nu cred ca Tudor o sa te bage in seama si sa nu zici k nu ti-a raspuns nimeni la intrebare :)

    RăspundețiȘtergere
  20. piesa copilul si durerea s-a nascut dupa o vizita la spitalul victor babes n-am sa uit niciodata ochii acelui copil bolnav de hiv

    piesa a fost scrisa in formula

    traian liviu tudor pupe( vita de vie)

    iar versurile sunt scrise de mine ca de altfel toate versurile de pana acum in afara de cloud,ana,iubeste,cismigiu si blood in blue

    RăspundețiȘtergere
  21. ok..cred ca deja s-a ajuns cam departe cu discutiile despre steaua..pe un asemenea blog nu se comenteaza despre asa ceva:|..si genial e un cuvant frumos..exprima admiratie.."tigan" ar trebui folosit rar..si "ura"..si "lacrimi"..good point about love though;)

    RăspundețiȘtergere