[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 16 iulie 2010

Back

Am revenit. N-am avut tragere de inima sa scriu in ultimele zile. Sunt patruns de un fel de distantare fata de blog. Marturisesc ca gandul imi sta doar la zmeul meu. De fapt, la cele doua zmee ale mele.

Vama va canta piesele Vama Veche. Stiti asta deja. Exista un comunicat de presa care circula pe net. Ma bucur? Da, ma bucur. Nu stiu insa daca ma bucur ca pot canta piesele sau mai degraba sunt fericit ca am scapat de o constrangere. Cred ca libertatea mi-e foarte draga. Desi, adesea, habar n-avem ce e aia libertate.
As vrea sa le multumesc foarte mult celor care iubesc discul si piesele Vama. I-am simtit alaturi in toata perioada asta. Vama este muzica pe care simt sa o fac acum. Iar cei care iubesc muzica Vama ma iubesc pe mine cel de acum. Asta te ajuta sa mergi inainte.

O sa cantam la Folk You, duminica. Si asta presupun ca stiti. Am emotii. N-am cantat in Vama de atata timp. Repetam de zor. O sa fie un moment acustic in concert. Chitara acustica a lui Eugen suna frumos. E blanda si cristalina. E de pe plaja. 1996. Este anul cel mai frumos al Vamii. Pentru mine. Doua terase, marea si satul. Tempi passati.

19 comentarii:

  1. Pe la ce ora cantati duminica la Folk You? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Tudore!
    cei care asculta Vama, te iubesc pe tine cel de acum. cum cei care ascultau vama veche te iubeau pe tine cel de atunci. sti ce e interesant?
    ca cei care te iubeau atunci sunt tot cei care te iubesc si acum. au crescut si ei odata cu tine. s-au maturizat, s-au cizelat, s-au culturalizat, odata cu tine.
    i-ai tras dupa tine si asta e bine!
    ne vedem duminica in vama veche negresit!
    Folk you!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ar fi existat Tudor de acum daca nu ar fi existat Tudor de atunci.Sper sa constientizezi intr-o zi cat de mult te iubeste Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce parere ai despre moartea Madalinei Manole, Tudor?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Welcome back! felicitari pentru faptul ca poti canta muzica ta, adica melodiile Vama Veche, chiar daca iubim si melodiile Vama, cele vechi sunt totusi melodii cu care am trait ani de zile, era nedrept sa nu se mai faca auzite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tudor, ce faci tu e mai mult decat muzica. Nu stiu sa o expilic in cuvinte. E prea profund.
    In Arad nu veniti ? Nu am cum sa ajung la Folk you si imi pare rau.
    Peace !

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate că nu vă dați seama, dar prin participarea la Folk You, spălați imaginea companiei Rosia Montana Gold Corporation care este sponsor al festivalului.
    La fel se întâmplă și în campania electorală când formații îndrăgite susțin concerte și acreditează în felul ăsta partidele care timp de 4 ani au fost la ani lumină distanță de noi.
    Noi masele am fost dintotdeauna turme de bizoni, dar dacă am avea niște oameni de caracter care să ne inspire atunci când e nevoie....

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Tudor,
    Unde veti canta in Costinesti si la ce ora?
    Deabia astept sa va ascult live.
    Sunteti cei mai tari!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. In aceiasi zi in care Mika are concert la Mamaia, voi aveti la Costinesti. Speram totusi ca o sa ajungem la amandoua sau e exclus din start? Vrem detalii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Tudor,nu mai inteleg numic.Rosia Montana Gold Corporation!Scopul nu scuza mijloacele.Docrtina triumfa. Cum e si cu:ne tragem din maimuta ,(sau peste ,sau...),Evolutia omului primitiv...
    Unde este toata teoria ta despre frumos, despre perfect.Ce ai face daca intr-o zi cineva vrea sa-ti sece Marea, echilibrul tau.Vorbeai de metalul puternic din noi(figurativ).Tot tabelul lui Mendeleev e in noi si in ce ne inconjoara.Noi rezonam cu muntii.Ei sunt principalul nostru generator de energie.Aici intervine si iubirea.Subiectul care te anima atat de mult.Priveste marea ca pe iubita ta .A fost atractie la prima vedere.Ai inceput sa o studiezi sa o intelegi ,sa o iubesti. Iti iei in viata ta.Te indrepti spre ratiune. .Te gandesti ce impact vei avea asupra vietii ei.Incepe gandirea profunda.E una din iubiri.(iubita ,marea,cantecul , fanii,zbuciumul vietii...)Rationalizezi din ce in ce mai adanc.Ce te-ai face fara una din ele.Echilibrul stabil(sau aproape)se transforma in echilibru instabil,si cu cat pierzi din iubiri pierzi si echilibrul.

    RăspundețiȘtergere
  13. http://efectdenud.blogspot.com/

    un nou blog cu o noua poveste.

    RăspundețiȘtergere
  14. oooo,ce ciuda imi e ca nu sunt in vama duminica :(

    RăspundețiȘtergere
  15. @alisa: nu stiu daca te consoleaza, dar se difuzeaza la tv, pe antena 2, incepand cu 00:00 :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Hei, ma bucur foarte mult ca puteti canta melodiile de la Vama Veche.
    In '96 m-am nascut eu; pacat ca nu m'am nascut in Vama.
    Tudor, vocea ta e "vinovata" pentru dragostea mea de Vama Veche..pacat ca nu pot ajunge acolo, chiar daca am ocazia asta.Mi-as dori enorm, dar asta este.Poate la anu' vad si eu Vama.
    Visez sa pasesc prima data pe plaja cantandu'ti melodiile.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma bucura mult aceasta veste.
    Cand am ascultat piesele Vama Veche cantate de Trupa Veche, am avut sentimentul ca-mi vad iubitul facand dragoste cu alta femeie, chiar sub ochii mei.

    RăspundețiȘtergere
  18. salutare,

    poate nu ai timp sa imi raspunzi, nu ar fi nicio problema . dar macar stiu ca am incercat, asta e important nu? :)
    prin focsani aveti in plan sa veniti?
    ..azi la promenada mall au fost trupa veche. si mi s-a facut si mai dor de "vama" pe care ai luat-o cu tine... numai bine!

    RăspundețiȘtergere