[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 1 iulie 2010

DaDa

Dupa isteria asta generala a cresterii preturilor, uneori nefondata, ma mira sa mai vad si antreprenori normali. Bistro DaDa, un loc foarte misto pe Matei Voievod, nu creste preturile. Cred ca un asemenea loc are nevoie de reclama.
Problema romanilor nu pare sa fie profit pe volum mare (mai multa munca), ci mega profit pe volume mici (mult mai putina munca).
Sunt convins ca exista si antreprenori fortati sa creasca preturile, dar si foarte multa impostura.

9 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam de pont, nu stiam locul.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Problema romanilor nu pare sa fie profit pe volum mare( mai multa munca) ci mega profit pe volume mici (mult mai putina munca). "

    O observatie corecta! Chiar asta se intampla in economia mondiala, nu numai cea romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am descoperit de curand acest blog si de cateva zile citesc aproape tot ce ai scris. Nu stiu daca vei citi acest comentariu dar, tin mai mult pentru mine sa-ti cer iertare si sa-ti multumesc in aceasi masura. Trebuie sa-ti cer iertare pentru ca si eu am fost una dintre persoanele care te-au judecat la un moment dat si sa-ti multumesc pentru ca citind, mi-ai dat un strop de bunatate pe care de acum incolo ma rog, dimineata cand plec de acasa sa nu-l mai uit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt multe firme care nu au marit pretul dupa majorarea TVA-ului, si nu cred ca e ceva demn de luat in seama, se numeste marketing chestia asta, in nici un caz bunavointa.

    RăspundețiȘtergere
  6. problema sau mai bine zis diferenta intre noi si ce este in celelalte tari civilizate este respectul pentru clienti, ceva ce la noi lipseste mai in toate domeniile cat si in societate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu am o parere prea buna despre DaDa. Sunt o fosta angajata si vreau sa spun ca am plecat cu un gust amar de acolo. Poate pentru clienti e ok, dar angajatii sunt foarte prost platiti, unora nu li se fac contracte de munca, li se opresc bani pentru telefonul de serviciu, pentru pagube care s-au produs inainte de angajarea lor, nu li se dau toti banii si multe alte nereguli. E josnic pentru o firma cu renume sa faca acest lucru.

    RăspundețiȘtergere