[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 18 iulie 2010

Making of Vama @ Vama Veche







Credite foto: Bogdan Chesaru

13 comentarii:

  1. si eu invat pentru examen. not fair :(

    RăspundețiȘtergere
  2. foaaarte tare! Nu-ti e dor de pustia vama veche, fara bisnitari si asfalt? Un foc(sau mai multe), oameni in jurul lor(treji sau mai putin) cantand sau ascultadu-te pe tine...pe VOI... ce poate sa fie mai frumos la mare?

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru concertul din cadrul Folk you! L-am urmarit de la Tv, insa ai reusit sa trasmiti tot ce e mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am emotionat pana la lacrimi reascultand piesele Vama Veche cantate de tine. Mai ales Ana si Calul din Malboro. Speram la mai multe piese vechi, dar am inteles ca acea etapa s-a terminat. Pacat, piesele Vama nu au acelasi farmec. Raman o nostalgica incurabila, asta este.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am urmarit la tv...nu am putut sa ajung in vama din cauza unui examen..NO COMM!

    RăspundețiȘtergere
  6. TARE SEARA.... am vazut miscarea de rezistenta la tv acu ma bag la somn.... bafta in continuare...... genial duelul

    RăspundețiȘtergere
  7. frumos ... am fost acolo ... acum mi se inchid ochii la birou ... dar nu regret ...a fost excet asa cum ma asteptam (poate un pic mai bine) . tu reprezinti Vama Veche , iar melodiile aste cantate de oricine altcineva nu au nicio valoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. HAAAA!!!am fost acolo!in primu' rand si ti-am facut poze multeeeeeeee!
    Cred ca a fot cel mai fain show din tot festivalul,pur si simplu demential!Si sper ca o sa iti faci aparitia,impreuna cu trupa,si editia viitoare!Tinand cont ca am mers la scena cu vre'o ora inainte ca sa prind loc in fata!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am uitat un timp ca in Stuf se auzea Rihanna, si lumea dadea din cap pe ceva mai comercial decat prevede legea. Ne e dor de vama, si iti multumesc ca pentru o ora si ceva am resimtit-o asa cum era inaintea efectului de popularizare in masa dupa sintagma: "e cool sa fii cool. hai in vama".

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.youtube.com/watch?v=0mLvwVIW83g&feature=related
    Imn de Vama 2010

    RăspundețiȘtergere