[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 10 iulie 2010

Mancam pe un munte si privim marea. Fara alte comentarii. Incerc sa-mi dibui destinul in formele norilor care se prefigureaza pe cer. Poate ca cerul plin de nori este zatul cafelei de pe fundul cestii lui Dumnezeu. Poate ca Dumnezeu isi rescrie viitorul.

19 comentarii:

  1. Sau poate tu incerci sa intelegi ceva despre care ai impresia ca este mai presus de conditia umana. Daca te vei stradui mai mult poate vei reusi sa iti dibui viitorul. Sau poate, vei reusi chiar sa ti-l creezi asa cum vrei tu. Pana la urma, nimic nu este imposibil daca iti doresti indeajuns de mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. heheee hello kitere!!! Turcia-gokceada? Insula vantului sa inteleg??? Distractie faina...vant peste 15 noduri si fir intins da nu ca la peste :) minunata pustietate din insulele non'turistice fascineaza prin simplitate si fascinatie...ne simtim mai aproape de tot ceea ce am uitat ca este uman in noi,nu?

    O zi minunata de kite :)

    RăspundețiȘtergere
  3. superba imagine, superba concluzie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce vorbe frumoase in cuvinte putine.Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Simplu si frumos.
    Tudore, te rog, arunca o privire pe blogul acesta http://simonamindra.blogspot.com/. Sigur iti va atrage atentia, sau te va impresiona. Ar fi o onoare daca ti-ar placea si l-ai urmari in continuare.
    Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. servus tudor,
    festivalul peninsula tg mures nu-i in august, de ce voi va anuntati concertul pe 26 iulie ca fiind in cadrul lui?s-au schimbat datele?
    Numai bine,
    Malina

    RăspundețiȘtergere
  7. Respectabila companie... Marea, muntele si cerul... Elemente de geneza si atat de aproape odata sufletului nostru omenesc. Le pierdem transformandu-le in forme de relief si cadre fotografice ce sfarsesc pasagere pe desktop-ul vreunui laptop.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi permit sa scriu un comentariu la aceasta postare,sper ca nu te va deranja.
    Ai descris foarte frumos "poza".
    Eu consider ca atat muntele,cat si marea sunt elementele din care se trage omul.Asta imi place sa cred.Ambele peisaje sunt minunate,inaltatoate,supreme.Fiecare iti inspira maretie si iti umple trpul cu adevaratul tau eu.Acolo,nimeni nu te judeca,ba chiar te iubeste cineva,si anume Marea sau Muntele.
    O zi buna:)

    RăspundețiȘtergere
  9. NU am scris pe niciun bloc pana acum ,iti scriu pentru ca am fost si eu ca tine,dar am mai invatat cate ceva .
    Din cand in cand ma mai interesez de persoana ta.Am simtit o afinitate fata de ceea ce incerci sa faci.De la o,,Scrisoare catre liceeni" nu ti-am mai umblat prin blog.Ce am citit atunci mi-a placut ce am citit acum, nu.Te-ai impotmolit undeva.Cand ti-am deschis blog-ul era postat doar ce ai scris in data de 10 ale lunii.Nu stiam ca face parte dintr-un intreg si n-am inteles nimic.Ma tot intrebam de ce precizezi ca e un munte (deci sunt mai multi)si de ce doar marea (unica).Prima mare pe care a creat-o Dumnezeu si muntele o stanca creata odata cu uscatul?Poate te-ai gindit la vreo metafora,munte, mare.Dar ce treaba avea destinul cu cititul in nori sau in zatul de la cafea...Muntele ,Muntele Sinai Muntele Maslinului,locul in care esti doar cu Dumnezeu, fara ganduri, fara nimic,si simti cum nimicul se transforma in ceva ce-ti umple sufletul.E mirific cand te lasi purtat in bratele Lui cand esti pe o creasta de munte sau pe marginea prapastiei.Si eu sunt o neinteleasa.Imi gasesc greu locul printre muschi si gratare (mai sunt si vegetariana)Si ce, nici Noe nu a fost inteles de semenii lui,nici Van Gogh care a desenat energia ce sustinea moleculele,nici Eminescu care a fost un vizionar,lista continua cu nume sonore.Cine a fost inteles, Hitler ,a avut si are nenumarati adepti,Napoleon care si-a ucis propriul popor? lista continua...Totul este sa-ti gasesti linistea ,sa gasesti strategia optima de lupta .Luptei nu-i poti pune punct.Sunt multe de spus. Orice actiune da nastere unei reactiuni.Ai observat ca lirica e departe de mine.Sunt inginer mecanic ,deci stiu sa dau cu ciocanul si din cand in cand cu batul in balta.Pa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si cand e senin Dumnezeu bea...vodka :))
    http://cinefillebookeeper.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. madalina manole: cer mai multa intelegere! http://bloguluotrava.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. muntele cerul si marea toate la un loc.nu iti poti dori mai mult de la natura.Si intr-adevar cred ca si Dumnezeu priveste cu incantare la tot peisajul asta

    RăspundețiȘtergere
  14. Frumos scris si gandit intr-adevar. Nu am crezut ca esti un asa romantic. Dar esti una din cele mai tari voci de pe meleagurile noastre. Cu drag imi aduc aminte cand te-am ascultat prima data in orasul meu ,acu multi ani. Am ramas inmarmurita ,... si cantai Queen.Era fosta Vama Veche. Ce vremuri!.
    Distractie la mare!.

    RăspundețiȘtergere
  15. Textul pe care l-ai sris mai devreme cred este cel mai frumos lucru pe care l-am citit in ultima vreme, pot sa spun ca ma face sa imi aduc si eu la randul meu aminte de aceleasi obiceiuri din copilaria meu, ce frumos era:((; dar timpul din pacate a trecut.

    RăspundețiȘtergere