[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 19 iulie 2010

Vama @ Vama Veche










Credite foto: Bogdan Chesaru

26 de comentarii:

  1. exprima multe pozele astea......f frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Clasicul alb-negru cu rezonanţe de prim-plan şi lumini care izolează fiinţa într-un halou mitic.

    RăspundețiȘtergere
  3. De data aceasta Zalaul a stat la cuib dar a reusit sa saliveze dor de voi pe ecranul televizorului. 2 ore ne-am belit ochii pe Antena 2 urmarindu-va. Doar reclamele ne mai faceau sa realizam ca nu suntem acolo cu adevarat ...

    RăspundețiȘtergere
  4. minunat concerrt!nu am sa il uit!mi-a placut mai ales melodia cea noua!!

    RăspundețiȘtergere
  5. tudor, azi dupa mult timp am reinceput sa ascult vama, vreau sa-ti multumesc pt tot ceea ce transmiti prin muzica ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. am fost si eu acolo...
    prea multe cuvinte pot spune prea putin.
    Nebunie de bine!
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mesajul ALEXEI: Tudor, am fost acolo! Am crescut cu Vama Veche de la 4 ani, si in continuare cresc cu Vama. Te ascult de 12 ani, fredonandu-ti melodiile cu tata, in masina, de fiecare data cand mergem undeva impreuna. Ai mei au divortat dar cumva, muzica ta ne-a apropiat mai mult, si acum, facand acelasi lucru ca si atunci cand eram impreuna. Stiam ca va fi un show super, dar de fapt, a fost mai mult decat atat. A fost perfect, magnific. Felicitari voua, pentru muzica voastra, atat de frumoasa si valoroasa. Felicitari tie, pentru omul care esti, pentru talentul si pasiunea cu care faci totul. Am ce povesti tatei.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu imi vine sa cred ca s-a transmis pe Antena2 si eu nu am stiut...sunt socata:| am pierdut showul....

    RăspundețiȘtergere
  9. ATI FOST FENOMENALI!...poate un pic prea lung concertul pentru finalul evenimentului, dar APOGEU GENIAL pentru FOLK YOU 2010!

    BRAVO, TUDOR!

    Te asteptam si la Sfantu Gheorghe!

    RăspundețiȘtergere
  10. M-am nimerit prin Vama Veche pentru prima data iar cele cateva zile pe care le-am prins acolo au facut parte din vara perfecta pe care nu o mai gasisem de multi ani... A inceput concertul si destul de multi "folkisti veritabili" au plecat de la a doua piesa a lui Chirila, dar vamaiotii tanjeau dupa rock si dupa stilul Vama Veche. La a treia piesa (una din cele vechi), am privit multimea, luminile, cerul si mi-am dat seama ca asistam la o procesiune mistica prin care eram martor la o reinviere..
    Ei bine, va multumim pentru MINUNEA asta de concert!Cineva acolo sus s-a bucurat , sau poate ca topaia pe valurile marii la acordurile baietilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. chirila, de 11 ani iti ascult muzica si cred k am vazut countless concerte cu vama veche si cu vama, dar asta a fost ireal te ai intrecut pe tine!!...si o chestie care m a bucurat enorm a fost k poti sa canti din nou piesele vechi de la vama veche...nici n am stiut pana cand am vazut concertul..superb!! keep rockin'!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si unde a ajuns ALEXANDRA ? stie cineva? ce s-a intamplat cu ea?
    DRAGII MEI Chirila .pot spune ca in ceea ce priveste spectacol si amintirea a ce a fost ...vreodata in viata lui . si in a pune pe foaie ... nu uita si stie de unde a plecat .
    Apropo de VAMA - de la FOlk you in Vama - cand au fost primele cantari in vama . si s-au adunat masinile ca sa faca lumina ( pt ca a fost o pana de curent) si ei sa poata continua sa cante .
    Si-apoi ne-a povestit cum sarea in mare la sfarsit urland . Cine nu sare masa-i curvaaaa!
    Cineva anu asta a cantat alaturi de tine TUDOR si eram in stanga scenei si un alt cineva a sarit cerandu scuze in acelasi timp si a urlat CINE NU SARE_N MARE MASAAAAA III CURVAAA MAAAAA!
    Vama nu a murit . Vama incepe sa creasca si asta numai cu ajutorul tau Tudor , numai si numai daruind inapoi Vamii ! Hai sa facem un proiect ca sa fie chemare in vama din ce in ce mai mult . prin clipe deastea !
    Respect ! Cata
    thanogood@yahoo.com
    P.S. - Mi-am pierdut vocea prin Vama , gasitorului recompensa !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Din pacate am asistat la acest concert si nu mi-a spus absolut nimic. Am crescut alaturi de Vama Veche. Am fost la zeci de concerte Vama Veche, dar circul pe care l-au putut face la acest concert nu l-am putut previziona niciodata.
    In afara de " Ana " nici o melodie nu a fost cantata asa cum trebuia ea sa fie cantata.
    Sper ca iti vei reveni si ca iti vei da seama ca daca faci ca un clown pe scena sau ca daca te comporti ca cei de la Votaj pentru impresionarea publicului o sa iti pierzi publicul pe care l-ai creat cu Vama Veche.
    Ai spus ca nu canti pentru cocalari si ghertoi, dar in Vama exact pentru ei ai cantat. Cum poti ca in timpul melodiei sa incepi sa canti " celebrul " imn " Scooter Mania " ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Super tare! am simtit ca ascult Vama veche... imi era dor... >:D<

    RăspundețiȘtergere
  15. Vama sau Vama Veche, ramaneti vii pe scena, imi place cum comunicati intre voi pe scena si ca nu-ti prezinti colegii doar la sfarsitul concertului. Mi-a placut sa simt aceiasi fiori care-mi ridicau parul pe maini si la Sala Palatului de nenumarate ori..as fi vrut sa aud si "Prieteni" sau "Primavara"..dar poate altadata..oricum ati fost foarte tari. congrats. se aude a 9 a, a1 0 a, a 11 a...dar pe studenti de ce ii ignori :)? oricum eu sunt fidela la "se aude a 11 a".

    RăspundețiȘtergere
  16. super concertul si misto cazatura de pe V.S.T.:))

    RăspundețiȘtergere
  17. A fost .. superb! Insa nu am auzit chiar tot ce mi`am dorit. Vroiam sa ascult "Vama Veche" .. insa nu a fost in "playlist-ul" vostru!

    Vine stuff stock, cei ce vor ajunge iar in vama ne vom gasi acolo! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. a fost cel mai frumos concert vama!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am citit toate cele 23 de postari... si incepusem sa cred ca sunt nebuna... si daca sunt, macar nu sunt singura... Este pentru a treia oara cand merg la un concert Vama... primul a fost imediat cand a aparut Vama... si am simtit ca mi se rupe si mai tare sufletul in bucati... m-am simtit ca la o inmormantare... fiindca Vama Veche murise... Am mai incercat si anul acesta la un concert in Silver Curch... si nu mi-a venit sa cred: Tudor trebuie sa cante un "imn" pentru a anima publicul... Tudor trebuie sa "traga" de cei din sala... si iarasi m-a durut sufletul. Am sperat ca in Vama Veche o sa pot gasi macar ceva cat de mic din ceea ce am iubit... am sperat la o parte infima din fericirea aceea de nedescris pe care o simteam candva, dupa un concert, dar nu am avut noroc! Speranta moare ultima, asa ca imi permit sa sper ca la un moment dat, chiar si peste multi ani, sa mai pot participa la un concert Vama Veche! Pana atunci, va doresc voua, Vama, sa aveti parte de multe concerte frumoase, de la care oamenii sa plece cu sufletul explodand de fericire.
    Si pentru ca iubesc ceea ce ai facut candva, da-mi voie Tudor sa te rog ceva: nu mai trage de ei... nu cu imnul ala... sunt sigura ca poti sa ii faci sa te simta, asa cum vrei tu sa te simta si prin alte metode! Fii doar tu! Nu ai nevoie de exagerari.

    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  20. Mie imi prieste schimbarea. Imi place noua versiune. Iar in Vama Veche pe cei de la Vama i-am simtit mai emotionati decat de obicei. De ce va incapatanati sa vreti si sa va asteptati la ce a fost? Oricum am auzit mai mult decat ma asteptam. Iar Tudor trage pentru ca isi doreste. Credeti ca numai voua va e dor? Lor nu? Lui nu? Acum mi-e dor de Vama. De cea din Vama Veche de anul asta. Ne vedem in cateva zile...

    RăspundețiȘtergere
  21. si asa zici a ? MAMA NU E CURVAAAAAAA?????? ahahah genial:) a fsot super concertul Bravo asteptam concertele din cluburile Bucurestene;)

    Salutari multe din partea echipei

    e-Folk Events

    RăspundețiȘtergere