[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 27 octombrie 2010

Puterea noastra, puterea fanilor

O sa avem nevoie de puterea fanilor. De fapt, credem ca este cel mai important lucru pe care il avem in momentul de fata. "Lucru" nu e bine spus. Avantaj. Da, fanii si prietenii sunt singurul nostru avantaj. Pentru ca daca mai vrei sa faci muzica incarcata de vreun mesaj in Romania este un gest aproape sinucigas. Doar fanii ne amintesc in aceasta perioada ca mai merita.
Si cred ca sunt mai mult de 12.000, cati sunt inscrisi pe pagina de FB sau pe acest blog. De aceea, saptamana viitoare, cand intentionam sa lansam noul nostru single, (o idee nebuna care s-a nascut in trei saptamani), nu vrem de la voi decat un singur
lucru: sa-l raspanditi. Sunteti cei mai in masura. Acum un an, doi am fi apelat mai mult la... media. Din pacate, media e ocupata cu altceva. Sau din fericire.

10 comentarii:

  1. Orice numaratoare pana la 12000 si chiar dincolo de el, de numar, porneste de la 1. Asa ca m-as bucura sa stiu ca pot porni aceasta numaratoare chiar eu. Tin sa rpecizez ca egoismul meu este nascut din pura apreciere a celro spuse de autorul acestui blog. Multumesc Tudor, multumesc Vama, abia astept sa vad videoclipul la care am fost onorat sa iau si eu parte.

    RăspundețiȘtergere
  2. sal Tudore!
    abia astept sa ascult noua melodie!
    si fii sigur, o sa se raspandeasca mai bine decat prin media. si sa mai stii ca fanii vama sunt cei mai fideli fani. pentru ca stiu cate ceva despre viata!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa facem Tudore, numai să ne dai de știre unde și când, că de restul ne ocupăm noi !

    RăspundețiȘtergere
  4. Bazează-te pe noi!

    Felicitări și mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. VOCEA SE AMPLIFICA PRIN SUSTINERE....SUSTINEREA ESTE AMPLIFICATA PRIN FANI....

    URLETUL FANILOR!!!!

    htpp://vitrine-comerciale.blogspot.com

    http://royaldesigncompany.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere