[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 23 octombrie 2010

Vama. New Video

Eh, uite ca azi am ajuns sa filmam videoclipul la single-ul nostru surpriza. Este 6:15 si ma pregatesc sa ma indrept catre prima locatie de filmare. Acum exact trei saptamani mi-a venit ideea acestui cantec. Le-am povestit-o baietilor si ne-am abatut usor de la drumul discului nostru, ca sa-l facem. Azi cantecul e gata, mai avem putin de mixat la el si aceasta sambata ne-o petrecem la filmari. Initial m-am gandit sa fac un live blogging de la filmari, dar mi-am zis ca o sa fiu prea direct implicat ca sa scriu cat si cum as vrea. Asa ca am sa scriu mai scurt, mai des si mai concis pe contul nostru de twitter @vamavama. Ne puteti urmari acolo sau puteti sa va uitati chiar aici pe blog in dreapta, unde apar mesajele de pe twitter. Cam atat. Plec spre filmare doamnelor si domnilor.

10 comentarii:

  1. spor si abia astept sa vad rezultatul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. LOCÁȚIE, locații, s. f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ◊ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.) Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. [Var.: locațiúne s. f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis.

    Locație în limba română nu înseamnă loc, așa cum l-ai folosit tu în articol. Sper ca pe viitor să ții cont de asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. hei, tibi neagu, ti s-a facut si tie candva observatia asta de ai tinut minte? sau esti un mare "stie-tot"?
    desi se prea poate sa nu te intereseze, parerea mea e ca tu esti cam prost.

    PROST, PROÁSTĂ, proști, proaste, adj., s.m.și f. 1. Adj., s. m. și f. (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac.
    scuze ca fac asta aici tudor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bibi, sper ca inca nu ii mai porti pica lui Tibi Neagu. Ai terminat Litere?

      P.S. Tudor e acum antrenor la Vocea Romaniei

      Ștergere
  4. De ce se ajunge la o ceartă pe blogul tău Tudor?(este doar a întrebare retorică şi out of subject).
    În legătură cu ceea ce ai scris, mult noroc şi spor la treabă! Ne aşteptăm la mai multe de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitări pentru ceea ce faci, domnule Tudor Chirilă. succes în toate, şi aşteptăm să vedem cum a ieşit noul videoclip. versuri superbe, (fără a fi nesimţit) geniale uneori

    RăspundețiȘtergere