[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 12 februarie 2011

Gainat

Acum un an aveam de spus ceva aici in fiecare zi. Acum nu mai am de spus ceva in fiecare zi. Viata se imbogateste cand nu spui lucruri zilnic. Insa publicul pleaca daca nu-l hranesti. Fresh content, no matter what it takes. Bloggerii hranesc porumbei. Iar porumbeii sunt obisnuiti sa vina zilnic. Cateodata se caca pe statui. Sau in capul tau.

13 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde se pot cumpara bilete pentru "o lume pe dos"?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu mai VREI sa spui ceva in fiecare zi. E de bine pentru tine si mai bine pentru "porumbeii" care ar risca o indigestie.

    RăspundețiȘtergere
  5. iaa uitee, 5 oameni s-au trezit azi cu faţa la cearceaf :))

    RăspundețiȘtergere
  6. nu e problema . zici cand e ceva magic de spus

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca pana si gainatul poate lasa urme spoite in astfalt. pana si ele conteaza. pentru ca daca nu s-ar gainata nimeni, totul ar fi sters de un vartej de praf. e frustrant, poate ca ceea ce scrii este citit, insa nu este perceput ca pe un efort in urma oboselii de nopti muncite sau nedormite. este minunat ca inca mai scrii, ca stai cu spatele la o oglinda imensa in care mai tragi cu ochiul din cand in cand, ca fumezi ostenit o tigara scrumand printre taste.
    vreau si eu bilet pentru o lume pe dos..sper sa mai prind. succes!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut Tudor.iarta-ma, e tarziu si nu stiu cat de in stare sunt sa incropesc un mesaj prin care sa imi manifest dorinta ce am in momentul asta in suflet.
    Fac un apel la..(poate ca e absurd avand in vedere vremurile grele in care traim)..omenie,speranta si generozitate..
    Numele meu este Ionut.Sunt student in anul I la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, sunt din Focsani de origine, iar in acest weekend va avea loc un eveniment deosebit pentru mine si anume majoratul prietenei mele.
    Stiu ca ceea ce o sa-ti cer va fi practic imposibil de realizat.de fapt, nici nu stiu daca va fi aflat, dar daca ai putea sa ma contactezi zilele astea..(nu spun ca iti voi ramane vesnic fan) dar lumina pe care o vei aduce in suflete unor oameni va fi de neegalat.Mi-as dori sa ma suni..sa iti spun mai multe.sa iti povestesc.sa iti citesc ce am pe suflet.Noapte buna..
    0762809908

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarul e ca viata e atat de aiurea, incat nu-ti mai vine sa o etalezi nici macar pe blog

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu cred ca publicul fidel pleaca asa, pur si simplu. Si sunt convinsa ca mai ai inca multe de spus. Eu am rabdare :)

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.andreistefan.eu/ Buna ziua ma numesc Andrei Stefan si va rog sa urmariti site-ul meu sunt un copil bolnav si vreu sa ma fac bine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Respectul rămâne respect chiar şi atunci când cuvintele dispar...

    RăspundețiȘtergere