[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 27 martie 2011

Cat de generosi om fi?

Oamenii imi scriu si cred ca blogul meu poate schimba ceva. De fiecare data cand postez un apel umanitat am senzatia ca deranjez pe cineva. Nu am stiut niciodata daca cei de aici s-au implicat in vreun caz expus pe blog. Poate nici nu e important sa stiu asta. Uitandu-ma in jurul meu constat o disponibilitate din ce in ce mai mica pentru altruism. Cu toate astea imi dau seama ca nu am dreptul sa arbitrez speranta celor care imi scriu, plini de speranta. Asa ca va infatisez inca un caz in link-ul de mai jos. Macar dati un click. Sau dati mai departe.

http://andreiteodoroiu.wordpress.com/

16 comentarii:

  1. Da, cred ca blogul tau poate schimba ceva, sau macar poate pastra increderea unora dintre noi in faptul ca mai exista oameni cu valori, oameni carora le pasa de ce se intampla in jurul lor, capabili de a fi deasupra unei lumi aflata inr-o continua degradare. Prin ceea ce reprezinti, poti fi un reper, pntru ca unii dintre noi se intreaba, din ce in ce mai des, daca nu cumva avem un mod gresit de a gandi, de a simti si in consecinta, de a ne comporta, constatand ca cei mai multi dintre cei din jurul nostru sunt total diferiti...Daca mai poti, mai ramai pe aici...daca mai poti si tu...

    RăspundețiȘtergere
  2. ...apelurile umanitare pot schimba ceva... eu de ziua mea am aplicat o idee vazuta intr-un film si i-am rugat pe toti prietenii mei invitati sa doneze banii pe care i-ar fi cheltuit pe un cadou oarecare pt mine, intr-un cont pt un caz umanitar; am pus in mailul respectiv (mailul cu rugamintea) o lista de link-uri ale cazurilor pe care le-am vazut pe blogul tau si al lui cabral. Cumva, si datorita voua, 13 oameni au donat, nu mult,fiecare dupa posibilitati, dar cat de putin conteaza, nu? Ce frumos ar fi ca si cei mai instariti sa aplice ideea asta a cadoului-donatie, ca bugetul studentesc e redus oricum ;)) Propune-le tu, ca poate te invarti prin cercuri mai apropiate ;) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi se pare cand noi incercam sa ajutam atat de multi, deodata. sincer va zic, nu ca am inceput sa ma satur, dar privesc cazurile astea cu mai putina importanta acum cand sunt atat de multe fata de atunci cand de-abia aparuse aceasta metoda de ajutorare :-s

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Tudor. Am ascultat astazi Holograf si Vama. Am vazut si "Ochii tai", atunci cand ai cantat alaturi de Bitman. Pe cand o colaborare cu baietii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Orice blog buuun va schimba ceva, implicit al tău. Ele( cele semnificative) sunt puţine şi tot mai exigente cu sine, e bine aşa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am facut si un filmulet care speram va sensibiliza oamenii din jurul nostru: http://vimeo.com/21646788

    RăspundețiȘtergere
  7. Singurul lucru care ma deranjaza, e ca vreau sa donez, desi nu am o situatie financiara care imi permite sa donez cat as dori, dar ma intreb cat de safe e sa imi folosesc viza pe acel site. M-as simti mai confident daca ai confirma seriozitatea site-ului.
    Other the that, there is nothing more pure then helping someone in the silence of your heart and hoping for the best along with them. It takes generosity to be part of univers.
    And yes, u do make a huge diference in the world. Ur music takes me home,to the inocent bucuresti, familie si copilarie. E greu sa fi adult si departe de tot ce stii. but ur music describes the inocence in this world,tot ce am uitat cand neam pus ochelari de soare pe ochi si neam vazut mari si tari. versurile tale aduc culoarea natulara inapoi. cel putin in canada, o lume rece si pustie de simplicity, vama inseamna familia in jurul mesei. toti cu o tigare in mana si o bere pe masa. tata cu chitara in mana si toti fredonam "nu am chief azi" asa cum petreceam cand eram copile si voi erati la inceput. i apreciate it!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cred ca blogul tau poate schimba ceva,nu ceva in starea fata de care trabuie sa fim "generosi".Insa se poate sa schimbe ceva in perceptia oamenilor.Unele bloguri ca acesta pot motiva niste oameni sa ia initiativa,se poate,nu are nimeni de unde sa stie.Pe langa toate astea,este doar o discutie intre bloguri.Asa este,nu suntem cu adevarat generosi,ba chiar ne credem importanti,dovada de narcisism,dar poate se gaseste cineva,poate,care sa incerce sa faca ceva bun.Poate ca nu va reusi,dar va fi generos.Deci da,blogul tau ajuta prin simplul fapt ca demareaza o dezbatere,una importanta pentru cei care au de gand sa faca ceva in legatura cu acel subiect.

    RăspundețiȘtergere
  10. Oricare dintre noi poate schimba ceva, atat intern cat si pentru ceilalti.
    Haideti sa nu lasam minciuna in care traim zilnic, manipularea si mizeria sa ne copleseasca, sa devenim desensibilizati, aplatizati emotional, indiferenta la durerea si suferinta unui om. Daca sta in puterea noastra sa donam macar 5 lei pentru o cauza nobila, pentru un tanar la fel ca noi, cu vise, calitati, defecte, haideti sa o facem.
    Cazul este 100% adevarat iar pentru banii care se doneaza exista posibilitatea verificarii. Puteti vedea ca lantul de solidaritate care s-a creat este unul uman, manati de cele mai sincere si frumoase sentimente fata de Andy, ANDREI Teodoroiu.
    Mie Andy mi-a fost coleg incepand din clasa a III-a pana la sfarsitul liceului. Este acel om care iti ridica moralul, care te inveseleste, care glumeste, merge cu bicicleta, danseaza, este fan Michael, joaca baschet- deci tot timpul activ.
    Va rog din suflet sa verificati pe Internet toate datele pe care le gasiti, actele medicale sunt disponibile in scanari. Dar nu lasati acest om sa sufere in
    continuare daca sta in puterea voastra sa faceti acest lucru.
    Este un apel de la un om catre alti OAMENI, cei care refuza si rezista!

    RăspundețiȘtergere
  11. Avem un nou site www.andreiteodoroiu.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand ajutam un om,fie ca material sau doar cu un gand bun,dovedim ca suntem oameni cu adevarat!Din pacate,gandurile bune si rugaciunile noastre,nu sunt intotdeauna de ajuns!Andi are nevoie de 150.000euro ca sa traiasca!Trist,dureros,dar atat valoreaza viata lui!Si da,cu durere in suflet,va garantez ca povestea lui este adevarata!Andi este un vechi prieten din copilarie,un om plin de viata,care iubeste orice exista in jurul lui,sa danseze,sa cante,sa alerge,iubeste basketul si il adora pe Michael Jackson.Stiu,suma pare uriasa,dar ganditi-va ca 150.000 euro inseamna 1euro de la 150.000 de persoane!In Romania traiesc 20.000.000 de oameni!Mai pare uriasa suma aceasta?Multumim,Tudor Chirila!Si da,blogul tau poate ajuta,cu ajutorul tau pot afla si mai multi oameni de cazul lui Andi si pot schimba ei la randul lor ceva!Haideti sa-l ajutam pe Andi sa danseze,sa cante,sa alerge,sa zambeasca din nou!Oricare dintre noi puteam fi in locul lui!Cu putin,dar de la noi toti,putem salva o viata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Andi este om, este real, are 25 de ani si , da.... are cancer! :(
    E trist, e frustrant, inveti o viata, iti ajungi prietenii, iar cand e vorba de tine cazi intr-un abis! Va rog lasa-ti la o parte indoielile si ajutati-l pana nu e prea tarziu! Are nevoie de oameni! Si o suma de 5 ron il poate ajuta!
    Ajuta-ti un om! PUTEA FI ORICARE DINTRE NOI ! www.andreiteodoroiu.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Andi este om, este real, are 25 de ani si , da.... are cancer! :(
    E trist, e frustrant, inveti o viata, iti ajungi prietenii, iar cand e vorba de tine cazi intr-un abis! Va rog lasa-ti la o parte indoielile si ajutati-l pana nu e prea tarziu! Are nevoie de oameni! Si o suma de 5 ron il poate ajuta!
    Ajuta-ti un om! PUTEA FI ORICARE DINTRE NOI ! www.andreiteodoroiu.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua ma numesc sophia peter din Statele Unite. Sunt aici pentru a depune mărturie despre o mare și puternică casetă de vrăji numită preot jungunu, am fost atât de confuză și devastată când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare, pentru că îl iubeam atât de mult. Așa că m-a ajutat să arunc o vraja de dragoste de întoarcere asupra soțului meu și tocmai în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine plângând și cerându-mi iertarea. preotul jungunu l-a eliberat să știe cât de mult am iubit și l-am dorit înapoi. Și El a deschis, de asemenea, ochii pentru a imagina câtă dragoste avem în comun. Pe măsură ce scriu această mărturie acum sunt cea mai fericită femeie de pe pământ. Vreau să recomand această casă de vrăjire excelentă oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă pentru o distrugere a dragostei Trimiteți un e-mail la; drjungunusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere