[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 24 august 2007

VAMA SHOW/ thanks 4 being there

Si a fost Fratelli.Public bun.Mentiune speciala pentru cei veniti via Bed for Love blog.U were supportive and of great importance.Raul (clape) a facut spectacol,solo-uri inspirate jazzy-funky, s-a urcat cu picioarele pe hammond intr-un final( gest deja devenit obicei) si a "ciocnit" cu publicul. Lumea a cantat cu noi mai putin cativa "baieti de oras" pe care ii strangeau camasile si ar fi fost un efort prea mare.Acelasi lucru l-as putea spune si despre cateva gazele mimoze.Sau poate nu le placea VAMA.E democratie si loc sub soare pentru tooaataa lummeeaa:)In rest oameni mishto in Fratelli care s-au dedat la Jack in diverse combinatii s-au imbatat si au cantat cu Vama.Momentul meu preferat ramane dialogul cu publicul la Bed for Love.SHOW,PLAY,LOVE!!!!


PS
CU Ardealu' ne vedem maine la DEJ orele 21:00/ cantece noi/

11 comentarii:

  1. A fost frumos concertu, cu toate ca majoritatea din club veniserea pt after party, iarsi "lume buna", mi-a placut insa de Dan Bitman, v-a fredonat versurile tot concertu, trebuia sa faceti un duet cu melodia Ochii tai :)
    La sfarsit nu ne-au lasat sa zicem nici bis, ca au bagat repede muzica din club, vroiam si noi sa ascultam Pe sarma, Undeva prin vama sau Fat Frumos :( .. mi-e dor de vremurile din Bavaria sau Music Club cand cantati 2 ore si ceva ... sper sa mai vad asa ceva cat de curand, si vrem si noi melodii noi, nu numai ardealu :D

    ps: am si eu o rugaminte la cei care vor fi prezenti la concertu din Dej, sa intregistrati melodiile noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. concertul a fost frumos, dar nu a existat conexiunea aia cu publicul... ah si da... undeva prin vama si pe sarma trebuiau cantate... pacat ca nu a existat si un bis... bafta la dej ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. by the way cu inregistrarile...se oferise cineva sa filmeze si aseara. daca a facut-o, unde putem vedea? you tube?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am facut doar poze aseara, cine vrea sa le vada le-am publicat pe blog :)
    nu cred ca a inregistrat nimeni, decat cei de la televiziune :)) care mai mult au incurcat pe acolo prin fata :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu era televiziunea, filmam pentru Vama . O sa va dam si clipuri cat de curand, plus alte surprize. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu pot sa cred.. :| :| :| :| am ratat concertul Vama din cauza unor 3 "incapabili" k sa zic asa :|
    Cum sa nu te lase frate sa intri la concert ??? :|
    :-< :-< :-<
    Scuze Tudor pt postarea din articolul precedent...

    RăspundețiȘtergere
  7. a da? scuze, credeam ca era de la televiziune :D asteptam suprizele atunci :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Concertul mi-a placut enorm, am cantat cu trupa, am facut o gramada de poze... Dar bucuria a fost cam scurta. Oricum, s-a simtit clar chimia dintre membrii trupei, au ras, s-au distrat, aveau chef de concert.

    Multa bafta la Dej! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. A fost extraordinar...a fost o mare bucurie sa-l vad pe Tudor pt prima oara cantand la cativa m langa mine...am cantat alaturi de toti impatimitzii, sorry ca n-am putut mai tare.
    Sictir fitzosilor care, bine zicea cineva, aveau probleme cu camasile...ii strangeau...deh..venisera la club de fitze...sa se expuna, sa-i vada neamu'!!!
    Tudor a cantat bestial!!!esti un scump dragule!!!
    Pacat ca nu a fost nici un bis, nu m-am saturat cu un singur BED FOR LOVE.
    Mult succes la Dej si astept noutati de la fericitii care vor vedea Vama in seara asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow..am ajuns si eu in Fratelli dupa c m-am kinuit sa il gasesc...a fost prima oara...si am trecut prin multe peripetii sa ajung...printre care..mi-am implorat fostul prieten d care m-am desp acum cateva zile sa ma duc..k nu aveam cu cine..si cum sa ajuns singura...dupa care..am ajuns..si eram doar noi 2..si socul d la intrare..: se intra doar pe baza d invitatie...ce mah???? sa mor cu tipu d gat si mai multe nu..dupa care a adaugat usor...subtil..."faceti-va nevazuti"..si am intrat...si in spatele meu..Tudor..haa..sa innebunesc...nu..nu sunt indragostita d el..doar d muzik lui kre m-a invatat sa iubesc..si m-a facut d atatea ori sa plang...muzik p care o am in portofoliul celor mai valoroase amintiri..dar asta e alta poveste..si tot cantam..si urlam...si eram in culmea fericirii..in timp ce pe langa noi erau doar persoana fitzoase...cu rokii d seara..care nu erau in stare sa fredoneze makr un vers acolo...dar aveam in dreapta niste fete la fel d incantate si fericite k mine..kre urlau cu toata forta "am doooar 8 aniii...sau dom`lu plutonier:)))"...da...si kiar nu m`am asteptat la Bed for love...si knd a inceput...am intrat intr-o stare...nebunaaaa....pt k melodia m reprezinta in totalitate...si..:( s-a terminat...mai vreau:((( vreau sa ascult :cu tine...ana..copilul si durerea..prieteni..etc..sunteti..adorabili!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Afla ultimile informatii despre Class 1 Romanian Grand Prix : http://class-one-powerboat-grand-prix.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere