[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 18 februarie 2008

Henry si Wannabe



Ei sunt Henry si Wannabe eroii povestii de pe sarma de deasupra Orasului Pierdut. Eroii noului videoclip Vama. In curand vor acorda interviuri pe net si in presa. Pana atunci au acceptat doar o fotografie:))

18 comentarii:

  1. Imi plac bujorii din obrajii lui Wannabe si haina verde a lui Henry.Felul in care ii cade ei rochita te face parca sa simti finetea materialului.
    Sunt minunati!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac bujorii din obrajii lui Wannabe si haina verde a lui Henry.Felul in care ii cade ei rochita te face parca sa simti finetea materialului.
    Sunt minunati!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. In Romania sunt doar zmeii si mumele padurii. Copilaria,inocenta s-a uitat din cauza mizeriei umane prezentata de oamenii mari care vorbesc doar de sex.......

    RăspundețiȘtergere
  4. na ! ca nu sunt maimute ! :) sunt chiar draguti si asteptam declaratiile lor .

    P.S. henry te rog sa o iei in brate pe wannabe !

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac la nebunie! :) Poate ca o sa-mi schimb parerea si despre piesa, ca linia melodica nu prea ma incanta deocamdata. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce henry aduce a chirila ?:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Henry si Wannabe daca pun baza pe sex, petreceri,lucruri materiale sunt pierduti.Sexul e sex. Iubirea e cu totul altceva. Puritatea,Respectul, Onoarea,Prietenia,...s-au pierdut.Cind pierd oamenii de aceste calitati,valori, pierd tot! Oriunde si ar fi ei.....

    RăspundețiȘtergere
  9. ORIUNDE AR STA OAMENII SAU ORICINE AR FI DACA NU RESPECTA PORUNCILE LUI DUMNEZEU SUNT PIERDUTI... SIRMA NU-I SALVEAZA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tare-s personajele tale. BTW astazi seara am asistat la clubul de tenis la o discutie intre domnia ta si o persoana necunoscuta mie. Despre proiectele tale. Ma mananca falangele sa relatez noutatile respective. Dar fiind baiat de comitet, astept cuminte posturile tale one by one.

    RăspundețiȘtergere
  11. valentin, sa fii cuminte si sa-ti tii gura:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, desigur. Imi voi tine gura atata timp cat voi rontai din nuci. :) al vostru, taica ..

    Voi respecta decizia ta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Maimutele sunt mai frumoase decit personajele...si mai frumos imbracate...au blana.Porumbeii la fel,au pene.

    RăspundețiȘtergere
  14. da 9 lumina stim si nu duc grija mancarii pentru ca le hraneste Dumnezeu, dar aici nu era vorba de asta, era vorba de niste personaje intr-un clip muzical

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe animale le hraneste Dumnezeu. Animalele asculta de DUMNEZEU. Oameni nu asculta de Dumnezeu pentru ca nu-i aud GLASUL! Florile ,cerul,marea asculta de Dumnezeu. Oamenii se pun impotriva lui Dumnezeu si nu-l asculta!

    RăspundețiȘtergere
  16. deabia astept sa merg la un concert vama!Prietena mea cea mai buna mia aratat toate meldiile de la vama veche si vama....si cel putin pe sarma imi dau lacrimile cand o ascult!
    ii admir!sper ca trupa sa ramana pentru totdeauna!

    RăspundețiȘtergere