[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 15 februarie 2008

Making of Valentine's "Love Marketing"

Am fost entuziasti si ne-am pus pe treaba repede.A fost o echipa de vreo sapte oameni de la egizor, producator film crew. Ei se numesc Makina Film sunt tineri, studenti si nu vor sa piarda vremea. Iar eu ador acest gen de oameni. Definitia lui Bela Karoly( antrenorul Nadiei Comaneci) despre talent este: " Talentat este copilul caruia nu-i spui niciodata de doua ori". In sfarsit. Unde este entuziasm, nu este neaparat permanenta inspiratie dar exista premizele unor dezvoltari. Altfel, stam pe loc.

Clipul, monologul, scurt-metrajul sau cum vreti sa-i mai spuneti face parte dintr-o serie de "continut video" pe care ne dorim sa o implementam pe acest blog de acum inainte. Sunt bineveniti cei cu idei de scenarii sau idei care se pot transforma in scenarii. Cei care vor sa spuna ceva, nu doar pentru a fi vizibili ci pentru ca-i arde.
Ne dorim in curand o frecventa saptamanala si probabil ca vom reusi in viitorul nu foarte indepartat.

Ideea e ca de-acum inainte blogu lu' Chirila are continut video. Fresh. Original.
Cei care-si popularizeaza siturile cu "cashete branduite" sunt invitati sa joace corect. Branduitzi ce e al vostru va rugam.

Remember: Agentia de Vise and Makina Film.

5 comentarii:

  1. ar fi perfect daca am putea sa si downloadam video-urile la calitatea lor originala. conversia de pe youtube a acestui video nu e foarte buna:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ! Foarte buna ideea cu clipurile si deasemenea foarte buna ideea si lui matthers.:)

    Go Chirila!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sti :D eu am o singura dorinta legata de filme. Sa vad filmul pentru ''Am sa ma intorc barbat''...adica...stiu ca a fo' spectacol...dar eram mic...ink nu auzisem vama veche...si...de kte ori ascult ASMIB, ma gandesc cum ar arata filmul...doar pe muzica albumului...nimik m mult :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Astazo vrep 2 ore am stat aici pe blog, citind si savurand fiecare cuvant! Apoi am fost la deschidere la Best Film Festival Brasov! Si am vazut Love Marketing. Mi s-a parut frumos. Mi-am dat seama ca esti tu din primele cadre. M-am simtit ciudat... ca si cum am fost impreuna la o bere timp de 2 ore, iar apoi te-am vazut pe scena!

    Anul asta m-am inscris si eu cu un scurt metraj.Sunt amator, dar sper sa invat ceva din experienta asta.

    Voie buna!

    RăspundețiȘtergere