[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 1 noiembrie 2010

Biloxi Blues. 9 noiembrie. Palatul National al Copiilor


BILOXI BLUES la Palatul National al Copiilor, Bucuresti
Vezi mai multe video din divertisment

Bilete aici

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa vad o piesa de teatru in care joci tu,este un motiv suficient sa-mi doresc sa traiesc in Bucuresti...:):D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi amintesc ca eram prin liceu, cand in orasul meu s-a jucat "Biloxi blues" si am fost foarte trista ca nu am putut face rost de 30 lei, sa vad piesa. Nici acum, dupa 5 ani, nu voi reusi sa ajung la aceasta piesa, tot din motive financiare.
    Sunt o mare fana Vama, inca din vremea cand era Vama Veche si tin foarte mult la tine, Tudor, dar, din venitul meu amarat de student, nu-mi permit sa dau 60 lei din banii mei pe o luna, sa vin la spectacol. Nu se dau nici macar reduceri pt studenti! Imi pare foarte rau ca noi romanii, in general, suntem atat de saraci, ca nu ne permitem nici macar un spectacol de calitate. Nu am scris astea ca sa ma plang, ci doar am simtit nevoia sa scriu.

    RăspundețiȘtergere
  4. scuze, joci bine si esti talentat in general, dar nu pot sa nu te compar cu Christopher Walken sau sergentul din "Full Metal Jacket"

    in rest, numai de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. pacat ca in Giurgiu s-a anulat. aveam bilet, mi-ar fi placut sa vad asta...

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place foarte mult cum joci si te admir foarte mult...mi-as dorii sa pot venii la spectacol dar nu pot ajunge din cauza ca merg la liceu si apoi la munca...o pustoaica ca mine nu se poate bucura de spectacole iesiri si alte lucruri ale adolescentei...o pustoaica ca mine trebuie sa munceasca ca sa-si poata ajuta familia pentru ca suntem condusi numai de furaciosi. Profesorul nostru de engleza as putea spune ca fizic este aproape identic ca tine...intotdeauna ma uit si-l ascult cu placere inchipuindu-mi ca esti tu.

    RăspundețiȘtergere
  7. e superba piesa...as revedea-o daca as avea ocazia...pe cand un turneu iar prin tara? pe la craiova ceva?:)

    RăspundețiȘtergere