[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 16 noiembrie 2010

"Jurnalistii copy paste". O mostra de ignoranta si prostie

Priviti cat de cretini pot fi astia de la CanCan. "Un film de Sergiu Nicolaescu??????" O mostra perfecta de ignoranta si imbecilitate. Aici. Imi pare rau ca le fac trafic, dar prostia ignoranta si jurnalismul copy paste trebuie taxate. Cam asa scriu despre orice tabloidele de la noi. De fapt, nici copy paste n-a fost. Pentru ca Sergiu Nicolaescu ar fi fost fericit sa faca un film asa bun.

2 comentarii:

  1. Un fapt de o foarte grava semnificatiune s-a intamplat zilele trecute! Renumitul ziarist generalist W.Ciutacu, realizatorul cunoscutei emisiuni, pline de bale in direct, Vorbe Grele si posesorul blogului cu acelasi nume...
    http://antimitocan.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. De curiozitate m-am uitat cine face conferinta de presa a dianei munteanu,dupa 30 de minte de privit la gaite am zappat cat mai departe.Erau 5 dudui ce se hlizeau "ceva de genu'..." caci "eu iti zic pt ca-l stiu pe icsulescu personal" "haha.hehe" sunt cea mai cea ca-l stiu pe icsulescu.Stai sa ma incord un pic, ce bine imi cade freza in camera lu' operatoru',da' ruju'?ruju' cum imi sta?(stiu ca nu ma prinde,da' ma face cool),da' da si tu o data zoom pe buzele mele,ma boule.Ca doar nu dejeaba vin sa arat ca-s jiarista si stiu sa dau din gura.
    Asta-i presa.Freza,ruj si vai tu...hahaa.
    Ceva de jenu'

    RăspundețiȘtergere