[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 2 noiembrie 2010

Spaga pentru muzica sau "E foame mare"

UPDATE

The making of Stanca vs Chirila sau cum se face o stenograma(sound engineering):)


steno - Making of
Asculta mai multe audio acustica


Restul la Dragos pe blog







Nu stiu cum sa incep aceste randuri. Poate ca nu ar trebui sa scriu nimic, dar in situatia mea e greu sa n-o faci. Cred ca toata lumea a inteles ca asa zisul conflict dintre Vama si Cabral este o idee nevinovata de promovare a noului nostru single de joi.

O parte importanta a promovarii acestui single se regaseste online. Si acum, pregatiti-va!!!

Nu cred ca numele Dragos Stanca va este necunoscut. Totusi, celor care nu stiu despre cine este vorba le voi spune ca el este un fost om de baza al MediaPro, apoi al trustului Realitatea-Catavencu, unde se spune ca a lansat cam tot ce are acest trust in online. In aceasta calitate, a aparut si in celebrele stenograme ale lui Vantu, ca unul dintre cei care trebuia sa execute, nu sa discute.

Mi s-a parut la acea ora ca Dragos Stanca a reusit sa se situeze in relatia cu patronul la limita decenta a unui compromis care nu il arunca pe veci in balta imoralitatii. Se pare ca m-am inselat... Desi il cunosc pe domnul Stanca (pentru ca Dragos nu imi mai permit sa-i spun) de ceva vreme si am mai lucrat la diverse proiecte impreuna.

Si de aceasta data, in completarea ideii de teasing si mizand pe infuenta lui in online, l-am contactat incercand sa colaboram pentru lansarea piesei de joi.

In schimbul mailului pe care i l-am trimis lui Dragos am ramas mut cand am primit un raspuns in care, destul de voalat, cu nuante mult mai fine decat acelea ale unui functionar public sau parlamentar din esalonul doi, Dragos Stanca mi-a cerut spaga.

Nu barter, nu contract de colaborare pe vreo firma, ci pur si simplu spaga. Prima mea reactie a fost lipsa de reactie. Apoi am vrut sa-l injur, sa urlu, sa-i scuip in fata indignare.

A durat ceva vreme pana cand m-am calmat si m-am gandit sa-l inregistrez pe “domnul” Stanca, nu de altceva, dar cred ca marturia mea scrisa nu ar fi fost suficienta impotriva unui profesionist de o asemenea conditie morala. Asa ca am sunat. Discutia a avut loc duminica in urma raspunsului de vineri la mailul initial expediat de mine.

Nu cred ca publicarea acestei inregistrari imi face cinste si nu cred ca va schimba mentalitati la fel cum nici stenogramele nu au schimbat moguli sau patroni, dar n-as fi vrut sa traiesc cu ideea ca sunt singurul care stie.

Ma gandesc ca poate fi si o lectie pentru cei tineri si, de ce nu, pentru domnul Stanca, mult prea sigur pe sine si pe lipsa lui de scrupule: Distinse Domn Stanca, cateodata spaga nu tine!!!

Un amanunt interesant: a trebuit sa folosesc un reportofon si o stratagema pentru ca Blackberry nu inregistreaza nimic in timp ce vorbesti. Se pare ca americanii s-au gandit si la asta. In rest, va ofer sase minute din penibila “negociere” a managerului Stanca. Mi-am permis sa editez momentul in care am folosit celebrul cuvant “explicit” care incepe cu P…



Stanca vs chirila bip
Asculta mai multe audio acustica

72 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. 2 chestii

    - pro - calitatea interlocutorului este una de joasa speta insa din pacate tipica pentru un smenar aerisit cu vant de capitala

    - contra - nu este normal sa publici conversatia, este dreptul omului sa discute oricat de murdar sau elevat sub scutul ideii de intimitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa Tudor ca te ajuta fanii sa promovezi melodia :) si fara spaga :)
    Mie imi place melodia, asa ca o sa o public la mine pe blog, nu e el cu trafic mare, dar fac si eu ce pot :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici pe mine nu ma mira...la noi spaga a devenit un fel de second nature. Mai nasol e ca au inceput sa primeze banii in detrimentul relatiilor interumane...
    ps:as aprecia daca ar exista si alta varianta de a comenta pe langa contul google (Nume/email/site sau macar wordpress).

    RăspundețiȘtergere
  6. nu îl cunosc pe distinsul domn din înregistrare, şi nici nu cred că o să vreau să îi văd mutra... am observat că mi se făcea scârbă cu cât ascultam mai mult din înregistrare... şi mi se pare o porcărie la propriu ca în ziua de azi, valorile să ajungă a obţine puţin sprijin numai dacă dau ceva în schimb! Tudor, mi se pare perfect justificat să îl dai în vileag... intimitatea în aşa situaţii nu îşi are rostul! ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu gasesc inspirata treaba asta "conflictuala" cu Cabral.....deloc inspirata. Gasesc ca va scade nivelul in mod inutil....

    Cat despre tristul asta de pe inregistrare.......macar de si-ar lua-o toti spagarii din tara asta, sa fie toti nominalizati cu nume , poza si functie, ca sa ii cunoastem si sa ii putem arata pe strada la "asa NU"....poate ne-am mai curata putin daca i-am sti pe toti

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar nu ma mira, tinand cont in ce tara de rahat traim.. dar tara nu e de vina.. populatia e problema..
    cred ca stiam cu totii ca asa functioneaza treaba in industria muzicala romaneasca.. nu de alta, dar e plin de "vedete" fara talent.. talentele nu se mai promoveaza, e demodat..
    ghinion tudore, poate daca erai o pisi sexy si stateai si tu o data pe spate, nu-ti mai cerea bani :)).. asta-i viata.. e o curva..
    dar nu te demoraliza.. ai reusit pana acum, reusesti si de-aici incolo.. ce mama naibii..
    later..

    RăspundețiȘtergere
  9. Tudor, tu chiar nu ai invatat pana la varsta ta (nu esti un copil Jesus! ai trecut prin atatea!) ca oamenii nu sunt intotdeauna ce par? Fiecare traieste si actioneaza cum il taie capul, iar "capete" sunt miliarde, nu sunt 10 modele de "capete" si asta-i tot. Pe de alta parte, nu stiu daca acesta este cel mai nimerit mod de a -ti arata dezamagirea. Personal, percep actiunea ta si ca un soi de razbunare. In fine, alta data ia in calcul din start ca s-ar putea intampla ceva rau si nu mai visa la "salvarea balenelor". Iata, balenele nu exista. Respectiv, nici o salvare nu poate avea loc. Doria. ps. Si tu si eu si el si toti avem parti bune si parti mai putin bune. E din viata :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Așa... și care e exact momentul în care îți cere șpagă? Adică te așteptai să îți apară melodia prin toată blogosfera fără să plătești și, când ai văzut că nu se poate, ai început să faci pe moralistul? Discuția e cât se poate de clară. Ceea ce spune Dragoș Stanca e simplu: vrei pe site-urile Realitatea, plătești și primești dovada plății legale. Vrei în blogosferă, plătești bloggerii. Doar nu te așteptai să înceapă Dragoș Stanca să milogească pe la bloggeri, așa cum tu milogești la el?
    Halal om cu principii mai ești. Eu, în locul lui Dragoș Stanca, te-aș da în judecată pentru publicarea discuției.

    RăspundețiȘtergere
  11. mie nu mi-e clar ca ar fi vrut spaga efectiv. eu am inteles doar ca vrea pe bani, nu pe de-a moaca. daca insistai pe ideea de barter etc si el zicea nu si nu,atunci poate. oricum, sunt oameni care traiesc din ce scriu pe bloguri, deci e cumva normal.
    dar la cata vizibilitate are Vama in social media nu inteleg de ce apelati la acest domn...
    miscarea cu Cabral a fost cea mai inteligenta, pacat ca regia si scriptul au fost slabe, probabil mergandu-se prea mult pe improvizatie..

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu cred ca ai facut f. ce ai facut ! Daca mai multi ar proceda asa, sunt sigura ca "fenomenul" asta s-ar reduce si gunoiul s-ar imputina. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  13. esti un taranus de tot rahatul. daca stanca nu te da in judecata pentru ca l-ai inregistrat fara sa ii ceri acordul si ai publicat asta, e un mare fraier. voiai sa apari moka online? esti maica tereza? lupti pentru eradicarea cancerului? stupidule.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asta nu e tot din campania de promovare? Vezi ca daca strigi lupul de 2 ori.. :))

    RăspundețiȘtergere
  15. shpaga se cere pentru ca sunt persoane care ofera...lasa ca are vama fani destui activi in mediul online...va ajutam noi la promovare!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Poftim cultura si caracter la Tudor Chirila. Face publica discutia telefonica din razbunare ca omul nu ii face favoarea de a-l marketa pe gratis. Dupa ce a jucat in circul ala ieftin cu Cabral, acum vine cu asta....sincer, e o mare dezamagire, credeam ca duce mai mult. Are doar fecale in gura, nu se poate exprima altfel.
    Unii artisti au impresari pe care ii platesc pentru a le face o astfel de munca (marketing). Doar nu te asteptai sa lucreze pentru tine gratis, Dragos Stanca, si nici nu erati prieteni. In locul lui, nici nu stateam cu tine la astfel de taclale.

    RăspundețiȘtergere
  17. oameni buni! iată ce se întâmplă când demaschezi persoane sus-puse... începe lumea să îţi sară în cap, luând apărarea unor oameni de rahat, precum Stanca! se pare că datul şpăgii a ajuns un fel de "addiction" pentru ăia cu ochelari de cal... ce prostie! :-J ce ma amuza!! :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Mizerie aproape normala. Nu mai este nimic iesit din comun!

    Eu ma straduiesc sa organizez un eveniment pentru copiii din orasul meu, unul pe care il cred deosebit. Nu intereseaza pe nimeni, nu se ingramadeste nimeni sa ajute (exista, totusi, cateva exceptii!).

    Cine sare sa ajute pentru asta
    ( http://jumatati.blogspot.com/2010/09/camionul-cu-ciocolata.html )

    Promit ca nu il inregistrez, indiferent cat cere!
    sa se intample?

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Tudor,

    Daca toata povestea e campanie de marketing pentru noul single,e dezamagitoare metoda aleasa.
    Daca nu e, e la fel de dezamagitor.

    Pentru ca in urma unei astfel de discutii, raman cu o parere proasta si despre tine si despre Dragos Stanca.

    Formatiile de muzica sunt un produs comercial. De ce le-ar promova lumea gratis, pe prietenii? Asta nu e tot un fel de spaga?
    Ca e un content care place si lumea ALEGE sa-l preia pe bloguri - asta e altceva.
    Daca vrem sa facem business, hai sa facem business pana la capat. Fa un contract, plateste niste bani si esti promovat. Daca nu, nu discutam nici de promovare, nici de metode "alternative" de plata.

    Hai macar sa nu mai promovam lectii de acest gen pentru "cei tineri" cum ca "spaga nu tine" cand nu avem un exemplu pozitiv de dat!

    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  20. citind comentariile imi dau seama ca DS si=a pus acolitii sa bage commuri...2000de coco k sa o puna pe bloguri???/mi-e scirba si de el si de kktii care au comentat pe aici..anyways mult succes fff bine ca ai publicat eu consider asta ATITUDINE CIVICA

    RăspundețiȘtergere
  21. BAAA chiar nu se prinde nimeni ca e o campanie de promovare pentru melodia asta?? Si aia cu Cabral si asta sunt aranjate (aka FAKE). Ar trebui sa fie oameni mai inteligenti pe-aici.
    TREZIREA

    RăspundețiȘtergere
  22. Partea cea mai nasoala e ca o inregistrare de acest fel e nula din punct de vedere juridic. Nu stiu daca asta e cazul de fata, dar in orice caz, e bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere
  23. Tudor, dca e real, nu e etic, si nu din punct de vedere social.Daca vrei sa dai pe fata, sa o faci cu dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  24. =))) ce comentarii.. :))
    succes cu lansarea

    RăspundețiȘtergere
  25. Extraordinar ! Dar cum s-a umplut subit blogul asta de oameni care nu te plac !
    Se vede din avion cam de unde vin comenturile contra ta. Spagistii astia ne cred prosti
    Inca odata, bravo Tudor !

    RăspundețiȘtergere
  26. Si spuneai ca ai citit diplomatia? Aha, am inteles. Ai inceput-o doar. De aici se trage.

    RăspundețiȘtergere
  27. Tudor ,vreu sa-ti scriu de multa vreme .Apreciez si urmaresc tot ce faci aici ,ai atins multe subiecte ,unele mai astepata sa fie dezbatute.... Eu vreau sa-ti propun unul legat de calitatea oamenilor care nu mai sunt dispusi sa faca nimic pentru a salva un cuplu sau o familie.Nu crezi ca societatea este prea permisiva si toleranta cu oamenii astia? Nu crezi ca oricat de mult doresti un lucru mai devreme sau mai tarziu apare altceva mai interesant la nesfarsit...... Hai sa dam alta definitie compromisului pe care nimeni ,asa cum este definit acum ,nu-l mai face .Sunt suflete de ingeri care vor fii mutilate doar pentru ca nu se mai fac compromisuri ,si doar pentru ca,putem atinge usor un alt univers.....

    RăspundețiȘtergere
  28. Tudor ,vreu sa-ti scriu de multa vreme .Apreciez si urmaresc tot ce faci aici ,ai atins multe subiecte ,unele mai astepata sa fie dezbatute.... Eu vreau sa-ti propun unul legat de calitatea oamenilor care nu mai sunt dispusi sa faca nimic pentru a salva un cuplu sau o familie.Nu crezi ca societatea este prea permisiva si toleranta cu oamenii astia? Nu crezi ca oricat de mult doresti un lucru mai devreme sau mai tarziu apare altceva mai interesant la nesfarsit...... Hai sa dam alta definitie compromisului pe care nimeni ,asa cum este definit acum ,nu-l mai face .Sunt suflete de ingeri care vor fii mutilate doar pentru ca nu se mai fac compromisuri ,si doar pentru ca,putem atinge usor un alt univers.....

    RăspundețiȘtergere
  29. Tudor ,vreu sa-ti scriu de multa vreme .Apreciez si urmaresc tot ce faci aici ,ai atins multe subiecte ,unele mai astepata sa fie dezbatute.... Eu vreau sa-ti propun unul legat de calitatea oamenilor care nu mai sunt dispusi sa faca nimic pentru a salva un cuplu sau o familie.Nu crezi ca societatea este prea permisiva si toleranta cu oamenii astia? Nu crezi ca oricat de mult doresti un lucru mai devreme sau mai tarziu apare altceva mai interesant la nesfarsit...... Hai sa dam alta definitie compromisului pe care nimeni ,asa cum este definit acum ,nu-l mai face .Sunt suflete de ingeri care vor fii mutilate doar pentru ca nu se mai fac compromisuri ,si doar pentru ca,putem atinge usor un alt univers.....

    RăspundețiȘtergere
  30. Tudor ,vreu sa-ti scriu de multa vreme .Apreciez si urmaresc tot ce faci aici ,ai atins multe subiecte ,unele mai astepata sa fie dezbatute.... Eu vreau sa-ti propun unul legat de calitatea oamenilor care nu mai sunt dispusi sa faca nimic pentru a salva un cuplu sau o familie.Nu crezi ca societatea este prea permisiva si toleranta cu oamenii astia? Nu crezi ca oricat de mult doresti un lucru mai devreme sau mai tarziu apare altceva mai interesant la nesfarsit...... Hai sa dam alta definitie compromisului pe care nimeni ,asa cum este definit acum ,nu-l mai face .Sunt suflete de ingeri care vor fii mutilate doar pentru ca nu se mai fac compromisuri ,si doar pentru ca,putem atinge usor un alt univers.....

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  32. baa, ia mai lasa-ne cu farsele tale de 2 bani, ca nu te mai ia nici dracu in serios.. cand alergi dezbracat, cand faci coferinte cu un porc (pe tatal meu il chema stelian), cand inventezi un scandal.. cand inventezi alt scandal..

    de ce te-am crede ca e reala inregistrarea??? poate e tot o strategie de marketing ca sa atragi atentia asupra lasarii piesei.

    astea sunt strategii de marketing soc de care au nevoie doar cele mai proaste produse pe pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  33. la cate spagi a dat ca sa ajunga acolo unde e ... poate vrea si omu sa-si recupereze banii prin aceeasi modalitate :))... aaa:)) si ce amenintari pe twitteru lui :)) "@VamaVama No Comment. Te suna avocatii mei."

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu unul cred ca ai interpretat gresit ce vroia omu' sa zica. Din ce-mi dau eu seama el zicea ca nu mai poate face chestii gratis, adica sa-ti promoveze proiectele gratis pe site-urile lui si alte site-uri. Publicitatea = bani. Asa e de cand lumea.

    Ca sa iti faci publicitate pe bloguri, site-uri, etc. ai nevoie de bani chiar daca mesajul e "pentru Romania". E o piesa a unei trupe. Nimeni nu iti da nimic gratis. Bloggerii nu iti mai fac chestii free, oricat de Chirila esti. Tu ai vrut "barter" adica el sa iti promo piesa pe toate siteurile si tu sa te lauzi dupa cu cat de destept esti.

    Tu ai zis cuvantul "spaga" nu el. Hai s-o lasam cu bullshiturile. Esti un artist cu fitze si vrei sa profiti cat mai gratuit de altii si mai ales din scandaluri.

    Sa postezi o inregistrare privata si apoi sa te dai cu curu de pamant cu cat de corupti sunt altii e de o ipocrizie crasa.

    RăspundețiȘtergere
  35. tudore, regretatul maestru Ioan Chirila era un om de fair-play. nu cred ca ii faci cinste, sa iti fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  36. Chirila scot o piesa ,mi-o pui si mie pe blogu tau?

    RăspundețiȘtergere
  37. Ne-am saturat de profi care ne cer spaga la examene, ca sa te treaca, pentru ca vor ei marmura noua in baia, din luxoasa vila, in care isi duc existenta; ne-am saturat de medici care nu se uita la tine, pana nu le intinzi plicul, de politisti care te "iarta" de amenda si te usureaza la portmoneu si asa mai departe...NE-AM SATURAT!!! Cred ca e vremea ca liceenii aia carora li te-ai adresat cu ceva vreme in urma si care acum au devenit "oameni mari", studenti si alte cele SA IA ATITUDINE!!!
    Mama lor de mizerabili!

    RăspundețiȘtergere
  38. insa nu cred ca vorbesti cum vorbeai tu acolo....

    RăspundețiȘtergere
  39. Slab de data aceasta, poti mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  40. Frate :) nimic nu mai e moca , are si el dreptate ! In plus stii ce ai facut tu ?Ai incercat sa-l santajezi!
    Deci nu mai vorbii de el ca ti-a cerut spaga ! Frate tu de ce nu dai albumele moca ? de ce nu vii la concerte sa canti moca ?
    Hai sa te aud !
    Nu e obligat sa-ti promoveze tie piesa ! Tu o sa scoti profit si el o sa ramana cu.... ! In fine ...

    RăspundețiȘtergere
  41. Hahahah=)) That was absolutely genious!!!!
    Ma surprinzi pe zii ce trece, bafta mare cu lansarea VAMA se "pisa" pe Dragos!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  43. Adica tu vrei sa munceasca cineva pentru tine gratis? Promovarea se plateste nene... in orice coltisor din lume.

    RăspundețiȘtergere
  44. Bai frate ,de aia votati ca niste rahati.Credeti fara sa cercetati!

    RăspundețiȘtergere
  45. Da, sub influenta starii in care ma aflam, nu am mai trecut prin filtrul gandirii povestea per ansamblu, si m-am lansat in comentarii... Oricum, cred ca modul in care se comporta prietenii fata de noi e in general un subiect sensibil; pe mine asta m-a "atins" mai tare decat povestea cu spaga. Ca strategie, nu ma pot pronunta cat e de ok sau nu, dar cert e ca functioneaza ;)

    RăspundețiȘtergere
  46. Ce ma enervezi.... ne dai emotii la toti, noi vrem sa te sustinem orbeste si tu faci misto de noi. Dupa reactia de moment. m-am gandit ca s-ar putea sa fie o alta strategie de promovare, un scandal care sa faca valuri in presa si chiar asteptam continuarea. Era frumos insa sa ne tii mai mult in suspans, pana joi. :)

    RăspundețiȘtergere
  47. ma simt mega-super-extra penibil ca am inceput sa comentez aiurea despre un om pe care nu il cunosc! my bad...data viitoare o sa incerc sa nu mai musc momeala atat de rapid! bafta Tudor, bafta Vama, bafta Dragos Stanca (si scuzele de rigoare!) :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Ce strategie de marketing penala. Acu nici atat nu m-ar mai interesa piesa. Mult prea agresiva si care se doreste a hrani mintile si sufletele deja bolnave ale romanilor (pusi pe scandal si care l-ar manca pe paine).
    Dezamagitor e putin spus

    RăspundețiȘtergere
  49. ne-ati pacalit :)) rau =)) ... a fost buna ideea :)

    RăspundețiȘtergere
  50. ce umor de farsor, de pacalici jalnic !!!! Halal

    RăspundețiȘtergere
  51. Mie mi se pare făcătură. Sigur nu ați discutat înainte de aceste ”aspecte” mai puțin legale?

    Sau e pentru prima dată când ți se cer bani?

    RăspundețiȘtergere
  52. amaratule, si ma iei pe mine la bani ieftini ca asta nu e marketing?

    RăspundețiȘtergere
  53. salut. te rog sa trimiti si la noi - www.sofresh.ro - comunicatul de presa, cand lansezi piesa. o sa te ajutam cu mare placere, moca :)

    RăspundețiȘtergere
  54. http://bogdan.stirute.com/2010/11/03/senzational-chestii/#comment-3091 - e despre tine si a scros asa de frumos

    RăspundețiȘtergere
  55. i;ve seen more spine in a jellyfish /'i've seen more guts in eleven year old kids

    RăspundețiȘtergere
  56. Vezi ca ai uitat sa dai ceasul ala de pe blog cu o ora in urma:D

    RăspundețiȘtergere
  57. tudor, iti scriu aici, desi nu are nici o legatura cu postul tau, ci are legatura cu campania "chirila in licee". Eu acum am trecut in clasa a 9-a, si voiam sa te intreb daca mai ai de gand sa vii in licee. Eu sunt in liceul Iulia Hasdeu si vom avea o intalnire cu mai multi oameni care au facut ceva in viata, si vom discuta pe baza unor subiecte propuse de noi, iar la final noi le vom pune intrebari si note. ma gandeam ca tu esti unul din oamenii pe care as vrea sa-i vad acolo si sper tare, tare, ca vei veni si la noi in liceu, daca nu acum, poate cu alta ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  58. E asa cum spunea Chirila : o lectie... de marketing :))))
    Si da scandalul vinde, daca te uiti pe google la Chirla vs Stanca , peste 5700 de rezultate. Eu zic ca si cei de se dau mai catolici decat Papa or sa traga cu ochiul la videoclip , macar asa sa vada de ce atata zarva .
    Bafta .

    RăspundețiȘtergere
  59. Destul de stupid jocul. Oricat de mult tin la Vama, consider ca ai exagerat cu scenariile astea. Imi amintesc de Andy Kauffman, de "Man on the Moon". E pacat ca nu ai gasit ceva mai inspirat de atat... pacat, mai ales ca piesa e destul de reusita. Iti ramane un gust amar.

    RăspundețiȘtergere
  60. Bai eu chiar credeam ca in bloggosfera nu exista mafie... ce "beep", sunt doar un naiv

    RăspundețiȘtergere
  61. Eu nu am asa mare trafic , am gasit si tarziu postul... Dar cer permisiunea de a posta un articol pe blogul meu, legat de melodia ta:) Am sa pun si clipul, si asta pt ca mi-esti drag si dragi imi sunt melodiile tale!
    nefericirea.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere