[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 4 noiembrie 2010

VAMA feat. Ralflo - Sarkozy versus Gypsy

66 de comentarii:

  1. Imi place. Suna cumva a Goran Bregovic sau mi se pare mie? Nu prea e stilul vostru dar are "mesaj". Sper sa-l vedem si pe posturile comerciale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noul vostru single? Dinamic si plin de culoare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie nu imi place stilul asta,dar dupa cum spunea "sweet little nightmare" are mesaj.

    si mai nou lumea asculta stilul asta de dinamism,sper sa prinda bine bine prin Romania si sa mearga treaba.

    RăspundețiȘtergere
  4. In sfarsit, controversata lansare! :-) Felicitari!
    Ati trimis piesa la administratia prezidentiala franceza? Si la ziarele din Franta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Prea comercial pentru gustul meu.
    Si in plus suna a Zdob & Zdub.
    DE CE?!

    RăspundețiȘtergere
  6. I-am dat si eu drumul pe blogulet si pe celelalte cai de transmitere.Acum sunteti in linia intai,alaturi de Gogol Bordello ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. dezamagit, tudor. vama, cel putin in mintea mea, inseamna altceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. este superba melodia...mie-mi place mult mult...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ati riscat prea mult in ce priveste promovarea. Si parerea me este ca valoarea piesei nu justifica tot acest risc. Imi da impresia de ceva facut val-vartej pe genunchi. Ati riscat si ati pierdut. Spun asta cu tristetea cuiva care asteapta foarte mult de la tine si are incredere in creativitatea si talentul tau.

    RăspundețiȘtergere
  10. bai tudore cum ati urcat loganu' pe bloc?

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place cadrul de final cu sigla logan si renault ....foarte misto !!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. cred ca e mai mult un "statement" decat o piesa buna ...inca astept o piesa adevarata marca Tudor Chirila, una pe care sa vreau s-o fredonez si de care sa nu mai mai satur. My hope is alive!

    RăspundețiȘtergere
  13. @weweritele nu e pe bloc, e pe Unirea, mai precis pe parcarea de langa Unirea. Insa intrebarea ramane valabila: cum ati urcat Loganul acolo?

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi pare rau. La fel ca multi alti iubitori ai muzicii tale, trebuie sa recunosc ca sunt dezamagit.
    Nu pot spune ca ma asteptam la mai mult, ci la...altceva de la Vama si de la tine. Ai o resursa de talent imensa si imi pare rau ca o irosesti cu...tigănii!
    Poate ca e intr-adevar un "statement", o "piesa cu mesaj", dar lucrurile imi par simple: daca vrem sa intelegem de ce nu ii plac, e suficient sa mai apasam inca o data "play" !
    Iar in legatura cu promovarea...a fost mult zgomot pentru...mult zgomot !

    RăspundețiȘtergere
  15. @Sweet little nightmare exista rampa de urcat pe acoperis, de la ultimul etaj al parcarii :D

    RăspundețiȘtergere
  16. nu ma aseptam la asta de la tine(sa o faci pe tiganu) :|:|:|"

    RăspundețiȘtergere
  17. ce diferenta ca de la cer la pamant intre "Nu am chef zi" GENIALA cu fiecare vers si "sarkozy vs ciori". stiu ca parerea mea nu face 2 bani,dar cu Vama veche era cu totul altceva

    RăspundețiȘtergere
  18. mi-e dor sa rad, sa cant tare la karaoke, sa conduc cu viteza, sa sarut,sa fiu trist, sa ma-nbat pe piesele tale ... poate ca sunt prea batran si nu mai inteleg trendu`

    RăspundețiȘtergere
  19. da,şi pentru mine Vama era altceva.o încercare,ok...dar Vama rămâne Vama,nu?
    nu îmi place mai deloc.

    RăspundețiȘtergere
  20. bai tudoree, piesa e buna, da maa, e bunaa, da' pacat ca ne aminteste la toti de farsele tale care ne-au facut pe toti sa ne simtit ca niste prosti..

    da' piesa e buna, are ritm, e vesela, are mesaj, e pe sufletul poporului roman.

    bravoo ma si fi-ti-ar farsele ale dracu sa-ti fie ca ne-ai mancat sufletul cu ele :)))

    RăspundețiȘtergere
  21. ...imi place...clipul, mesajul, beat-ul, ideea...imi place de tine ca dansezi ca un nebun...imi place si atat...nu caut sa inteleg schimbarea stilului ci doar o accept...pentru ca nu, trecutul nu se intoarce si nimic nu dureaza pentru totdeauna...Vama este si va ramane Vama pentru toti cei care sunt deschisi la nou...iar restul e doar istorie...

    RăspundețiȘtergere
  22. Stiu... si melodia asta e tot o farsa... Sper. Dar stiu ca nu e asa :( Inca ragusesc cantand in masina melodiile vechi. Lipseste ceva! Oricum, Felicitari pentru melodie! O gura de (aer de) Vama e binevenita oricand. Punem pe seama faptului ca v-a grabit Cabral! O mai ascult odata acum dupa ce public comentariul, poate incepe sa imi placa...

    RăspundețiȘtergere
  23. Imi suna a Gogol Bordello ... Nu cred ca va reprezinta stilul asta ...

    RăspundețiȘtergere
  24. Va fi un hit, mai mult ca sigur; cit despre reactii, cu cit teaserele sint mai puternice, cu atit asteptarile cresc - de obicei, fiecare asteapta altceva :) Produsul e bun, are forta si haz, clipul e demential - va fi si fredonabil, cind s-o obisnui lumea cu ritmul. Sa fii sanatos, ca iubit esti :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Poate avea mesaj...prefer mesajul Cartitei sau lui Dumnezeu nu apare la stiri decat asta...nu e stilul Vama...sper ca va veni cat mai repede promovarea Ultimului om...

    RăspundețiȘtergere
  26. Pacat de el,de unde a plecat si ce a ajuns... de la o trupa faina Vama Veche la ...nici nu stiu cum sa ii spun...pacat

    RăspundețiȘtergere
  27. din piesele vechi,imi plac doar versurile;cred ca va prinde mai mult stilul asta. In concluzie mie mi-a placut sincer, bravo voua.

    RăspundețiȘtergere
  28. si mie-mi place piesa, are ritm, are mesaj, versuri cu talc, clipul e amuzant, freza lui tudor..."cu totul si cu totul speciala" :)), piesa merita sa fie mediatizata prin europa, prin franta mai ales, tot ne dadeau ei lectii despre toleranta, minoritati ..ipocritii europei! felicitari baieti pt melodie! asta inseamna sa fii o trupa vie .. te deranjeaza un aspect politico-social, faci o melodie ironica despre el!

    RăspundețiȘtergere
  29. bai Chirila, sincer acum, pe tine chiar te doare in cur de tot feedback-ul asta negativ? Esti luat la pula pe toate comment feedurile dar tu reusesti cumva sa fii din ce in ce mai penal. Sincer, imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  30. :( dezamagita.....mi se pare foarte departe de ceea ce inseamna Vama pt mine :(

    RăspundețiȘtergere
  31. Promovarea noii piese chiar a fost foarte tare.
    Piesa insa este departe de stilul cunocut si indragit de fanii vama (veche)... pacat.

    RăspundețiȘtergere
  32. Off Topic... Se pare ca cineva inca a mai simtit nevoia de a mai face un efort pentru "integrarea lor in comunitate" (de parca ar fi niste napastuiti saracii)... Nu v-ati saturat sa tot auziti fraza asta cu "...integrarea lor", nu v-ati saturat sa vedeti ca se tot fac astfel de eforturi de catre cei din exteriorul "lor" si ca "ei" stau bine ascunsi sub etichetele de "izgoniti, neintegrati in societate, suferinzi, etc" si isi fac de cap in continuare fara a misca un deget pentru a schimba ceva la ei... Se pare ca Franta e prima care s-a saturat, cine urmeaza? Sunt cu siguranta si persoane printre "ei" care au dorit sa se "integreze" si au reusit, cu siguranta aceste persoane nu se numara printre cei care nu sunt pe placul lui Sarkozy... Consider ca aceasta piesa, care incepe sa imi placa datorita ritmului are un mesaj pe care "ei" nu il meritau... Scuze de Off Topic.

    RăspundețiȘtergere
  33. hahaha , cika voi sunteti tiganii

    http://www.charentelibre.fr/2010/11/04/les-roms-chantent-pour-sarkozy,1004918.php


    unde dai si unde crapa

    :(

    RăspundețiȘtergere
  34. Tudor, Europa nu ne place pentru ca avem atitudine de fronda si pentru ca ceea ce trebuia sa insemene democratie, seamana in mintea noastra mai mult a anarhie. Nu pledez pentru Sarkozy, spun doar niste adevaruri, care, poate, din tara nu se mai vad - nu vezi padurea din cauza copacilor - sau nu doreste nimeni sa le auda.
    Tara noastra a devenit nedorita in aproape orice tara din occident, datorita agresivitatii. Nici macar noua nu ne place, dar parca lipseste butonul acela "Stop!". Iar acum trebuie sa spun ca Bucurestiul a devenit deja un fel de oala sub presiune in ceea ce priveste aceasta problema. Cu astfel de atitudini nu facem altceva decat sa ne facem si mai indezirabili. De noi depinde daca ne putem opri, sau acceptam, prin atitudinea noastra sa fim indepartati. Totusi, democratia inseamna si legi. Democratia nu e anarhie! Ea impune respect. Tu ai avut idei mult mai constructive. Sper ca aceasta piesa sa ramana unica prin mesajul pe care il transmite. Din profunzimea de care esti in stare, vad astazi o piesa care, consider eu, nu (te/va/ne) avantajeaza. But is your option...daca vrei doar sa canti, asa...
    Revenirea la normalitate nu se face cu permanenta afisare a lucrurilor negative, ci cu strangerea din dinti si, oricat nu ne-ar placea - pentru ca e greu! -, mersul mai departe cu ceva constructiv. Acest cantec nu e constructiv. Imi pare rau. Ai pierdut mult din ceea ce asteptau multi de la tine.

    Un gand bun si mai multa inspiratie pentru urmatoarea piesa!

    RăspundețiȘtergere
  35. Pare o piesa facuta pe picior cu mai nimic original - nu suna nici la fel de bine ca Zdob si Zdub si nici nu are nimic din Vama "Veche".
    Totul se afunda intr-o mai mare mizerie comerciala cu teasere cu scandal prin presa "la misto".
    Asteptam o piesa cu mesaj electoral pentru vreun partid ca sa intregeasca "discul".
    Daca Vama "Veche" s-a dus naibii, ma bucura faptul ca macar blogul continua sa aiba farmec si lucruri interesante.

    RăspundețiȘtergere
  36. Cei care au crescut cu Pink Floyd si Queen apreciaza ce faci/faceti si nici nu se simt jigniti de modul in care ati promovat piesa,pt ca stiu sa faca diferenta,sa discearna.Nu e vina voastra cand unii nu inteleg,deci n-ar trebui sa se supere pe voi,ci pe ei,ca sunt numai in cautare de scandal,de stiri de senzatie si ca trag concluzii fara sa stea prea mult pe ganduri...fara sa se gandeasca de doua ori... :).Mie imi place melodia,sincer,refrenul mi-a ramas in minte de la prima ascultare...si cred ca si abordarea este ok...Foarte corect ce ai spus si la Realitatea...nu le poti cere romanilor sa vina alaturi de tine in razboiul tau,iar la razboiul lor sa-i lasi singuri...Parca Europa era "Unita"... :D

    RăspundețiȘtergere
  37. Daca era o melodie doar asa..de distractie,mai ziceam..dar ati facut atata publicitate pentru asta? Atunci multumim ca ne-ati dezamagit. Asteptam o piesa frumoasa si cu..versuri,ca toate melodiile Vama..

    RăspundețiȘtergere
  38. Tudore, mi-as dori ca totzi coloratzii pe care ii trimit francezii acasa, sa stea pe capu' vostru macar o saptamana... Sa va vad ca le mai cantati in struna dupa aia... Ne-am tziganit de tot.Mai sa aud Vama cantand manele si plec draqu in Gibuti!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ah, ce de controverse: certuri, stenograme, teaser; iar acum tigani, alt stil, etc.. Controversele aduc discutii si promovare, e bine.
    Insa, ca si mine, vad ca sunt destui care nu inteleg prea bine de ce cantati asta/asa.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nici mai mult, nici mai puţin decât o mizerie.

    RăspundețiȘtergere
  41. imi place cum suna. aduce umpic cu "gogol bordello". de fapt umpic mai mult. oricum, felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  42. mi-e dor de vama veche.. daca trupa s-a despartit iar acum faci parte din vama, asta nu inseamna ca trebuia sa iti schimbi si stilul.. dar, in fond, e alegerea voastra ce fel de muzica vreti sa cantati.. pentru ca oricum piesele vechi vor ramane ca o amintire frumoasa.. insa a fost inca o dezamagire.. toate trupele se duc de rapa.. ultimul concert al vostru la care am fost a fost vara asta.. cand am plecat de la concert plangand si cu gandul ca nu ma voi mai duce niciodata la concertele voastre live [melodie punk? nu m-as fi gandit vreodata ca o ajungeti sa cantati punk.. si acum.. e ceva gen zdob si zdub, numai ca mai slabut], pentru ca nu se merita, nu mai sunt cum erau inainte, le lipseste farmecul, asa ca prefer sa ascult acasa melodiile vechi si sa le fredonez zambind.

    RăspundețiȘtergere
  43. Hei, hei ce tare a fost!...parca mi-a aruncat cineva un pahar cu apa rece pe fata, asa m-am simtit.Posternare Pe cand stau inchisa in colivia mea imaginara, afara lucrurile devin din ce in ce mai serioase.Imi place foarte foarte tare mai ales videoclipul.... e bestial :). Imi place in special mimica ta si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
  44. Vizitati si blogul meu ! Am nevoie de oameni ! :) www.petitealx.wordpress.com
    Multumesc ! :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Incepi cu adevarat sa asculti cand nu devalorizezi, cand nu judeci, cand nu insulti, cand respecti, cand te concentrezi asupra emotiilor celuilalt, cand incerci sa intelegi. Incepi sa asculti cand ajungi sa te intrebi “ ce incearca sa-mi spuna?”. Incepi sa asculti numai cand iti doresti sa intelegi motivatia, lumea prin prisma celuilalt, Numai atunci stabilesti cu adevarat o legatura cu celalalt. Petru ca cel mai important in comunicare, mai ales in arta, este ce nu spune de fapt celalalt.

    Pentru mine rasul care reda atat de bine durerea ascunsa a acestui “no man’s land”, intrebarea din refren care pare un strigat spre o tanguire amestecata cu revolta, ca o lama de cutit tiganesc ascuns in spate … apoi pasiunea, focul, talpile desculte printre fuste care iti flutura mintile si degetele pe acordeon. Ralfo care rrrrupe parca adevarul si-l intinde pe liniile mainilor noastre, se incheie cu tristetea din ochii unui om. Si asa cum reda sunetul final, asa apare si chipul acelei femei.

    Felicitari Vama !


    "De multe ori cea mai profunda empatie se realizeaza in liniste."

    RăspundețiȘtergere
  46. Lasa mai Tudore ca daca ei n-au vrut sa te promoveze te promovez eu moca pe blogul meu!

    RăspundețiȘtergere
  47. Baaaaah!! Oameni buni!!
    Pentru toti cei care ati dat comment negativ... eu cred ca, decat sa dai cu bata in cap, mai bine te abtii!! Nu trebuie sa uitati ca Tudor este un artist pe cont propriu, liber, asa ca nu o sa compuna cum au chef altii (cel putin din cate am observat eu pana acum). Ar mai fi multe de spus, dar ma abtin!!
    Cat pentru Tudor, imi place FOARTE mult piesa si videoclipul!! Tine-o tot asa!! GBU!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  49. Yoanna,intotdeauna vor exista pareri pros i contra,nu ai cum sa multumesti pe toata lumea...in cazul asta,din pacate a nemultumit multa lume,...lumea se astepta la altceva din partea lui,nu sa se dea cu tiganii,toti stim cine sunt tiganii,ce fac ei,cu ce se ocupa, si ca sunt ultina spita de la roata de la caruta,adica nu conteaza in lume...ei nu au tara,nu au istorie,nu au nimic cu ce sa se mandreasca,noi romanii avem tara,istorie din belsub,avem personalitati,cu toate astea,tiganii au fost cei care ne-au influentat, se asculta manele in romania,lumea se uita la telenovele cu tigani,romanii se imbraca ca niste tigani... acum a ajuns ca una din trupele bune din romania sa se dea cu tiganii... e jenanta piesa,e foarte comerciala,facuta parca sa scoata bani din prostia romaneasca,daca cu rock-ul nu prea merge,ne dam pe manele... poate suna ca si cum as fi rasist... nu sunt rasist,doar realist,nimeni nu ar trebui sa accepte leprele,putorile in societate,iar francezii bine au facut ca nu i-au acceptat ,ca si italienii,dar din pacate s-a facut o confuzie cum ca si noi romanii suntem tigani... in mare parte asa e,pentru ca am preluat totul de la ei,din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  50. mi-e dor de vama veche. sunt un pic dezamăgită.

    RăspundețiȘtergere
  51. ok, Sido. sunt de acord cu ce spui. Dar cred ca e mai de bun simt ca, daca nu ai o parere foarte buna despre ceva(nu neaparat piesa asta), incerci sa ti-o exprimi intr-o modalitate cat mai frumoasa... in niciun caz prin cuvinte atat de jignitoare si nerespectuoase, cum sunt cele de mai sus. in fine, cred ca facem teorie moca.

    RăspundețiȘtergere
  52. Yoana,fiecare are dreptul la o opinie...atunci cand expui ceva,o lucrare de arta,o melodie in cazul asta te astepti la comentarii pro si contra...avand in vedere cine e Tudor,in ce trupa a cantat,toata lumea se astepta sa faca ceva frumos cu trupa asta ”Vama”... e adevarat ca au cateva melodi bune,cele de inceput,dar dupa lasa de dorit,iar acum vine piesa asta,nimeni nu se astepta din partea lui la asa ceva... vor exista pareri bune si pareri proaste despre aceste melodii,dar Tudor va decide daca va tine cont de ele sau nu,ele trebuie spuse,pentru ca un artist asteapta aceste pareri,iar criticile cateodata te intareste ca om...

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu e usor sa schimbi ritmul,cel putin asta-i parerea mea!
    Felicitari!Chiar sunteti niste muzicieni adevarati!
    Multa bafta-n continuare!

    RăspundețiȘtergere
  54. Tocmai v-am vazut pe canal+, "effet papillon" - isi face efectul... La bise

    RăspundețiȘtergere