[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 25 octombrie 2007

Vama.Noul disc.

Se defineste din ce in ce mai bine sound-ul noului disc.destul de variat zic eu si asta e bine. astazi am lucrat cu raul si dan la Cartitza ca sa definim lumea de sub pamant.a fost o repetitie linistita si foarte eficienta. e incredibil ce poate face clapa asta, nordlead 3. posibilitatile de expresie sunt practic infinite. un ton, un sunet poate fi o calatorie. sunt entuziasmat si bucuros ca putem sa cautam...si ca incercam sa evoluam impreuna cu muzica noastra...speram in curand sa putem livra imagini de la repetitiile noastre...vom incerca sa cream un context social pentru fiecare poveste de pe disc...singuratatea nu va mai fi privita doar ca o trauma a individului ci ca un flagel social prezent cu care se poate lupta...in definitiv daca lipsa de comunicare e una din bolile noastre azi..comunicarea ar fi antidotul nu? vom incerca sa determinam contextul social al fiecarei piese si poate impreuna cu cei care ne asculta vom schimba ceva...macar in Noi

6 comentarii:

  1. muzica voastra mereu a schimbat ceva, modul de gandire al unor persoane, cel putin mel care imi place sa o ascult acasa cand sunt paralela cu lumea e Cartitza, e o mel trista pt mn, o ascult cand nu sunt in cele mai bune momente pt k defineste exact starea mea de sprit ...

    cea mai frumoasa parte din melodie e cea dinainte de "am sa sap..."

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos... eu m-am indragostit de cartita, si de cate ori aud cuvantul la altcineva zambesc si doar eu stiu la ce "cartita" ma gandesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma simt atat de bine cand aud de zalauani 'de-ai mei' (Dan si Raul):>...
    'Cartita' 'e un cantec trist', si tare patrunzator...PLACE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai tocmai de asta va si ascultam, pt ca schimbati ceva in noi, pt ca ne redescoperim si ne imbogatim cu fiecare nou cantec...poate pana la sfarsitul anului ajungeti si in Galati, si aici va asteapta lumea;)

    Abia astept imaginile de la repetitii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii Tudor, de fiecare data cand postezi ceva, vreau sa scriu, sa raspund, sa comentez, dar nu pot...orice as scrie mi s-ar parea prea putin - sa-ti spun ca imi place muzica voastra? Sa-ti spun ca sunt alta la concertele voastre?Sa-ti spun ca citesc cu nesat in fiecare zi posturile tale, in speranta de a mai cunoaste o bucatica din omul Chirila? Mi s-ar parea sarace cuvintele...Haideti sa scriem noi cele 21 de cuvinte ale lui Tudor, sa vedem cat de aproapte suntem :))

    RăspundețiȘtergere
  6. si nu esti singura ana-maria. as comenta la fiecare postare daca nu mi-ar fi frica de penibil. va spun insa ca sunteti pritre putinele lucruri care ne ajuta. cand venim obositi de la serviciu/liceu intrebandu-ne inca de ce sunt oamenii rai si de ce visele nu devin realitate acum, nu mai tarziu, apasam play si brusc ne linistim, evadam si suntem fericiti. ne regasim in versuri si in fiecare acord. de la inceput pana in prezent nu a fost zi in care sa nu ascult vama, respectiv vama veche.si asa va fi pana la sfarsit.

    RăspundețiȘtergere