[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 6 decembrie 2007

Sambata. Vama Show. In Cabaret.

Cabaret e un bar din centrul istoric pe Blanari. Acolo au facut furori seri de karaoke "live" cu mult spritz, voie buna si fete corporatiste care scapau de inhibitii urcandu-se pe bar.

Acum Cabaret mai are un sediu. Langa terasa Fratelli in baza Tennis Club Bucuresti.Acolo ne vedem sambata.Pe la 23 30. Ne dorim un concert relaxat in care sa cantam mai multe piese noi desi publicul din cabaret nu e un public exclusiv Vama. Dar premizele unei "supercantari" exista. Deci: Ne vedem sambata!!!!

Be there!!!!

12 comentarii:

 1. ne vedem, ne vedem \:D/ ... o sa fie multi care vin special pt Vama, deci o sa fie super :)

  RăspundețiȘtergere
 2. spune-mi si mie te rog mult, tudor, daca trebuie sa facem rezervari sau platim doar intrare!!!??? stie cineva eventual si un nr de telefon de-acolo?

  RăspundețiȘtergere
 3. andreea nelipsita :) you go girl! \m/

  RăspundețiȘtergere
 4. zuuz: eu am cautat numarul de tel insa nu am gasit nimic... presupun ca putem platii la intrare, noi asa o sa facem :)

  hunt3r: normal :D al 6-lea membru :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Acum spuuuui? Pai eu maine ma marit si seara merg in stuf vama veche. Pentru ca nu am stiut de concert! Pentru ca daca ai fi spuuuus, as fi stiut si as fi venit cu toti prietenii mei! Of! Te urasc!

  RăspundețiȘtergere
 6. ai luat-o razna la batranete tudore!!maxx,fratelli,cabaret!!!!pe cand bamboo?tu nu apartii acestei lumi.pe fanii tai adevarati probabil nici nu i lasa sa intre in locurile astea glamour-cocalaresti.oricum ii sfatuiesc sa si ia pantofi cu piele d reptila, strasuri si neaparat ceva cu bling bling.trezeste te!!

  RăspundețiȘtergere
 7. http://lovingvama.eu/2007/12/09/vama-in-cabaret.html

  Uite, dacă vrei să te vezi cum ai cântat :D

  RăspundețiȘtergere
 8. Maxx e in regie... langa studenti :) nu e un club de fitze... cel mai tare concert a fost acolo ;)

  cat despre fratelli si cabaret, e adevarat ca nu e public de Vama... dar daca esti fan stii sa te distrezi fara sa iti pese de cei din jur, de lumea glamour... cum am facut noi sambata :)
  si ne-au lasat sa intram... si nu am fost imbracati de "gala" ...

  RăspundețiȘtergere
 9. din pacate nu ne lasa sa intram vineri :( o sa fie energie negativa si din fata...
  chiar imi/ne pare rau :(
  ne vedem luni ...

  RăspundețiȘtergere