[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 9 aprilie 2008

Bucuresti viitorul suna rau

Miron Mitrea este noul candidat din partea PSD la Primaria Municipiului Bucuresti. Am auzit ca gagiul e mishto de tot asculta Gothan Project si Muse, se duce la teatru in fiecare sambata, a renovat sistemul feroviar din Romania, infrastuctura CFR, citeste mult, este ecologist de stanga fiind, si un sustinator fervent al protectiei sociale:)))))

Cum naiba face PSD-ul ca se invarte continuu in propriul cerc vicios? E trist....

7 comentarii:

  1. noh bine..doar nu te asteptai sa se schimbe ceva in PSD :P

    RăspundețiȘtergere
  2. politica in romania? =)) ce pana plopului.

    RăspundețiȘtergere
  3. se putea si mai rau recunoaste

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum nişte ani, căpătasem dependenţă de scrierile lui Paul Coruţ. El repetă că vom ajunge noi, românii, să plătim şi pentru pământul pe care călcăm. Credeam că exagerează, dar încet-încet, văd că aşa ajungem, indiferent care sunt conducătorii, lipsa de grijă şi dispreţul pentru cei care au construit ţara asta şi pentru cei care mai muncesc, sunt aceleaşi. După 30 de ani de muncă, vecina mea se bucura că ieri a primit o pâine, în loc de două, ajutor de la primărie. Bani să-şi ia toate medicamentele, nu are. Şi a muncit 30 de ani, cu sâmbete şi uneori, duminici, nu ca acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca sunt constieti ca nu au cum castiga Bucurestiul si aleg numai variantele pierzatoarea. Dupa Vanghelie, acum Mitrea. Oare urmeaza Iliescu propus la primarie? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei hai, ca au cotit-o elegant in ultimul moment cu Diaconescu care chiar e cea mai "comerciala" figura a lor. Ma rog, tot la fatzada s-au gandit, smecherii. :-)

    RăspundețiȘtergere