[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 23 iulie 2008

Summit Story 2

Miscati naibii de aici, spuse Draganescu si pe fata i se putea citi un cocktail amar de sentimente de la "ce caut eu aici sa despart doi aurolaci imputiti care si-o trag prin catacombe" pana la "nu-mi vine sa cred ca trebuie sa fac asta" sau uimirea pricinuita de imaginea cu "lighioanele astea care chiar se fut".

De fapt si Draganescu remarca situatia oarecum unilaterala a actului sexual in sensul ca Florica parea mai degraba plictisita de atacul lui Aurel. Nici macar aparitia lui Draganescu nu reusi s-o scoata din letargia provocata de inhalatii.
Fata i se destinse intr-un zambet timp si reusi sa articuleze un aaaaahhhhh mai lung decat vi l-am reprodus eu. Draganescu isi spuse ca nu merita asa ceva. Asta nu era o misiune pentru el. Toate i se trageau de la vizita lui Netanyahu cativa ani mai inainte cand conducea echipa SPP de la Coliba Haiducilor.

Era putin inainte de Craciun si delegatia israeliana chefuia pe final la coliba. Draganescu nici macar nu-si puse problema ca arabii care tocmai intrasera cu fetele romance dupa ei o sa aprinda spiritele in asa hal.

Israelienii aprinsi de palinca dezvaluira UZI-urile in fata ospatarilor care incremenisera cu tavile in mana.
Demonstratie de fronda sau exces de zel? Poate doar babrbati beti care si-au adus aminte ca au o treaba ancestrala de rezolvat. Draganescu nu si-a pierdut calmul si a rezolvat cu tact. Baietii i-au scos pe arabi in timp ce el le vorbea evreilor despre Romania, cel mai linistit loc de pe pamant unde nimic nu s-ar fi putut intampla si seara aceea minunata in care toata lumea se simtea excelent.Netanyahu zambea. Sacourile au acoperit intr-un sfarsit mitralierele negre profilate pe camasile albe insa Draganescu tot a fost degradat. Chit ca povestea nu a ajuns nici macar in presa.

va urma

3 comentarii:

  1. Si iata cum m-a cuprins din nou o febra Biloxi Blues. Se mai joaca? As da o fuga pana la Bucuresti, sa o revad..

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca pare ciudat ca dupa ceva timp sa-ti spun... dar as avea un comentariu referitor la articolul din 14 iulie (Poza de promotie)...am citit ceea ce ai scris de cateva ori pt ca m-a impresionat...dar am observat ca nu stii sau nu vrei sa stii faptul ca te-ai maturizat; dai dovada de pesimism in ceea ce spui...si nu cred ca acel Tudor care spune lucrurilor pe nume...care lupta pt o ,,lume mai buna" si care dezamagit fiind de atatea ori regreta ,,privirea curata" cand stie cata maturitate si experienta a capatat de atunci. Prefer sa cred ca e doar o usoara melancolie asupra unor ani trecuti si sunt convinsa ca acea privire pura apare uneori...cand asculti Requiemul lui Verdi, cand faci Dragoste, cand inveti sa fii mai Bun sau pur si simplu cand privesti acea Fotografie...
    Si spune-mi sincer daca ne-ai fi aratat fotografia (fetelor in general) ce-am fi vazut...un adolescent frumos dupa care mureau toate:))))(tu stii asta), dornic de multe...de foarte multe sin nu am fi sesizat nici o scimbare...Iar azi vad... devenirea celui de demult. Mai mult decat orice cel care atrage prin faptul ca e el pur si simplu...cu toata experienta acumulata...ridurile...prietenele...noptile de betie...muzica..gandurile...cartile...DA...privirea ta reflecta ceea ce vezi si se reflecta in muzica ta...Nu te invinovati ca unii nu stiu sa vada dincolo de privirea ta, ca vad doar ceea ce vezi tu, cand defapt ne lasi sa-ti vedem si sufletul... prin tot ceea ce faci.

    P.S. astept raspuns...:)

    RăspundețiȘtergere