TC: Totuși Ionuț Vulpescu susține că, intrat în Parlament...
IV: Va fi onest.
TC: Cu dorința de a activa moral.
IV: Da, asta clar.
TC: Va reuși să convingă și părțile mai obscure și mai tenebroase ale colegilor?
IV: Mai puțin oneste și inteligente.
TC: Prin onestitate și inteligență poti fi pierdut. Vei încerca să duci o bătălie de gentleman pe câmpul de luptă?
IV: Da. Pozitivă, cu idei, cu argumente.
TC: Pe câmpul de luptă al unor jigodii. Îmi pare rău că trebuie s-o spun așa. Din punctul meu de vedere așa e. Care e șansa unui gentleman să se califice la jocul sub centură? Pentru că un gentleman știe să boxeze după reguli. Ce facem cu șutul în coaie?
IV: Cred că ușor, ușor, șutul în zona indicată de tine nu va mai fi o practică. Politica ușor, ușor, va fi îmblânzită, educată.
TC: Dar cuțitul pe la spate?
IV: Mai greu. Se practică de prea mult timp. Când mi-ai zis de corupție știi ce am zis. Mie îmi pare rău când oamenii îmi spun ”domne, n-ai nici o șansă, mai ești și roșu, uite ce a făcut ăla în 92, uite ce a mai făcut ăla în 96, uite ce a făcut ăla în 2000, ăla în 2005...”. Le spun că n-am nici o legătură... Se zice că, la aceste alegeri, partidul îți dă un 65% susținere, iar personalitatea ta vine cu o zestre de 35 %. Iar această zestre e un partid mai mare decât PSD, PNL și PDL. De ce? Pentru că e partidul dezamăgiților, scârbiților, indecișilor. Toți aceștia nu sunt organizați, nu vorbesc între ei, nu plătesc cotizație. Avem o politică a lehamitei, oamenii sunt dezolați, dezamăgiți, scârbiți. Nu mai credem în cuvinte, în lozinci... Meriți mai bine! Pe lângă faptul că sunt inepte, se plătesc zeci de mii, sute de mii unor agenții de creație care livrează niște produse mediocre, și pe care mulți le înghit nemestecate, pentru că ei nu sunt în stare să articuleze nimic. După 18 ani de libertate, românii nu mai cred în cuvinte. De asta, cred că dacă zici: nu vă promit nimic, ai o șansă mai mare, decât să le promiți marea cu sarea.
TC: Bun. Dar eu sesizez aici, din păcate, că tu te zbați în mijlocul unei triple contradicții, dacă pot să spun așa. Tu vii dintr-un partid în care proporția de neîncredere și proporția de uscături e foarte mare. Asta o spun eu, nu trebuie s-o aprobi sau nu. Pe de altă parte, spui că un partid te propune și 6o% din posibila calificare în finala Parlament este aportul partidului.
IV: Contează foarte mult zestrea partidului.
TC: Bun. Este zestrea partidului. Practic, Ionuț Vulpescu din start a făcut un compromis. Din start este forțat să joace, dacă nu imoral, amoral. Ești obligat să joci cartea contradicției. Nemaivorbind de faptul că vii dintr-un partid în care doctrina ta e de stânga și eu afirm că partidul e de dreapta.
IV: Mulți lideri prin viața lor, prin biografie, inițiative, proiecte și prin stilul lor au fost de dreapta.
TC: Exact.
IV: Sunt de acord cu tine.
TC: Deci, tu ai fi în mijlocul unor permanente contradicții.
IV: De două săptămâni merg pe stradă, aștept la colț să mă întâlnesc fie cu Paleologu, fie cu Mariana Câmpeanu, că toți trei iubim colegiul 9, acum, în egală măsură. În această lună suntem zi și noapte acolo. Și-ți dai seama, unii suntem pe-o scară, alții pe scara cealaltă. Riscăm să ne întâlnim prin lift... Eu m-am întâlnit cu soțul Marianei Câmpeanu la Piața Galați. Paleologu m-a așteptat, mi-a transmis mesaje printr-un consilier al lui, că mă așteaptă tot în Piața Galați. Toți ne facem cumpărăturile acolo. Nimeni nu mai merge la Matache, la Obor. Nu. Iubim oamenii de acolo. Mergeam pe Armenească și m-am oprit în fața unei case. Vorbeam cu un domn care mă simpatiza și-mi zice: nu ne-am oprit unde trebuie. De ce, întreb? Păi aici stă Mariana Câmpeanu. Și, de ce nu ne-am oprit unde trebuie? Lumea e foarte mică. Și sunt trei actori. Faptul că avem un PSD, un PDL și un PNL nu e ok pentru poporul român, care gândește bipolar. Pe alb și negru. Am avut un FSN, FDSN, PDSR, o Convenție pe de o parte, sau, am avut un PSD și alianța DA. Când apare al treilea, în percepția oamenilor, începe confuzia. Faptul că PDL-ul și PNL-ul își împart o bucată de electorat, iar PSD-ul nu știe, de fapt, cine este adversarul devine o problemă pentru oameni. Și o să avem, probabil, anticipate la anul. N-are cum să reziste ceva extrem de complicat și de confuz. Orice alianță va fi foarte fragilă. E greu de crezut că experiența PNL-ului care și-a conservat 20%, cu sprijinul PSD, desigur, patru ani, se va repeta. Pe de o parte e ok că am o zestre, nu? Vin dintr-un partid important, pe de altă parte e greu... Eu am intrat în PSD în 2005. În competiția asta sunt de o lună de zile. N-am de-a face nici cu securitatea, nici cu comunismul, nici cu corupția.
TC: Păi problema nu e că ai tu de a face. Problema e că au ei de a face . Lumea nu te votează, Ionuț, nu pentru faptul că tu nu ai fi eligibil, ci, pentru faptul că ai în spate un partid. Și oamenii nu stau să se gândească la dificila accesibilitate a unui independent.
IV: Tudor și la tine în trupă nu sunt toți la fel. Nu semănăm. Unde apar mai mult de doi oameni, de trei... e foarte complicat. Și, indiferent cine este, liderul partidului nu poate să controleze chestia asta. Adică ce legătură am eu cu baronul de la Vaslui? Nu știu.
TC: Problema este că...
IV: Sau cu ăla că a furat, de la Baia Mare...
TC: Tu n-ai legătură, dar avem un Parlament de hoți. Și oamenii nu mai cred că vei rămâne curat. Cum vei rămâne tu curat? Iar oamenii nu mai sunt dispuși să creadă că tu nu te poți murdări.
IV: Ok. Ce spui este o premiză....
TC: Eu cred. Eu cred că tu nu te poți murdări.
IV: Funcțională. Dar dacă punem și invers? Dacă cei curați...
TC: Da?
IV: Să îi schimbe ei pe cei care sunt murdari...
TC: Trebuie să recunoști că dintre cele două variante, asta este o premiză cel puțin utopică.
IV: E curajoasă. Nu știu dacă e utopică.
TC: Ok. E curajoasă, foarte curajoasă, extrem de curajoasă. Și, nu cred că în interviul ăsta tu câștigi în ochii lor cu asemenea afirmație. Dați-mi girul că poate noi cei curați îi schimbăm pe cei murdari.
IV: Mă bucur că am ajuns aici. Nu vreau în interviul ăsta să...
TC: Să câștigi voturi.
IV: Să câștig voturi vreau, pentru că am intrat în competiția asta.
TC: Ar fi și absurd să nu vrei să câștigi voturi, că de aia ne aflăm...
IV: Vreau să câștig, dar vreau să spun că m-am gândit înainte să intru în povestea asta. Nu m-a torturat nimeni. Nu m-a obligat nimeni. A fost decizia mea. E adevărat, m-am gândit dacă e cazul sau nu. Nu sunt naiv și știu ce înseamnă politica în România, în zonele ei gri, întunecate. Dar, dacă am intrat, vreau să fiu, dacă nu altfel, măcar să rămân eu. Adică, să rămân sincer. Sinceritatea e un adversar de foarte multe ori. Unii merg la emisiuni de televiziune pe care fie le aranjezi, fie sunt aranjate. Nu convingi pe nimeni prin aranjamente. Pe nimeni. Eu aș vrea o emisiune, două sau trei cu adversarii mei, găzduite de oameni care au fost ostili PSD-ului. Dacă am ajuns aici înseamnă că vreau să mă lămuresc și oamenii să înțeleagă. E o chestie de sinceritate și de a spune lucrurile până la capăt. Nu am ce să ascund.
TC: Hai să vorbim puțin despre felul în care vezi lucrurile, de exemplu, faptul că oamenii pleacă. Din perspectiva culturii cultelor. Aici pot să vin și eu să spun.... să întreb. De unde crezi că trebuie să înceapă schimbarea? Mi se pare că la nivel cultural nu s-au făcut progrese majore în extern, în a ne reprezenta pe noi. Bine, cineva ar putea să vină și să-ți dea în cap, stai puțin, filmul lui Mungiu, câteva exhibiții..
IV: Astea sunt exemple singulare.
TC: Eu merg foarte mult prin țară.
IV: Știu că mergi, că-ți place și este foarte bine.
TC: Termenul cultural prin țară este aproape egal cu zero. Oameii nu merg la film...
IV: Sunt orașe moarte.
TC: Ce facem? În primul rând copiii pleacă..
IV: Nu poți să-i acuzi...
TC: Și eu mă gandesc la 34 de ani să plec. Dacă aș avea ocazia să-mi fac meseria, care e foarte greu să mi-o fac, așa, afară. Pentru că meseria mea e legată de limbă.
IV: Corect.
TC: Dar mă gândesc serios...
TC: Trăim într-o țară în care managementul teatral nu există, accesibilitatea Fondurilor Europene pe proiecte culturale nu există, actorii joacă prin ...
IV: Sau când e, e în mâna unor grupuri.
TC: Actorii joacă prin cârciumi. Nu există... Programul Ateneului Român este subțire, nu există stagiuni, festivalul Enescu e un caștig, dar și el e politizat de cele mai multe ori. Aș putea să-ți dau și exemple concrete. Vreau să te întreb de unde crezi că pornește schimbarea? Și de unde... mă refer și în legislație, dacă ai în cap niște lucruri clare pentru legislație. De exemplu, se vorbește de legea teatrelor: Legea teatrelor, din punctul meu de vedere, sucks. Pute. Și pentru că încurajează, încurajează un tip de... n-aș vrea să intrăm în detalii legate de legea teatrelor, îți spun că sunt lucruri care mie nu... nu îmi sună... adică sigur că peste tot e de schimbat, dar dacă vorbim de cultură și de faprul că vrei să te duci la Comisia de Cultură...
TC: Hai să vorbim de unde începe schimbarea. Exact.
IV: De acord cu tot ce ai spus, cu amendamente pe zona de Filarmonică și de Festival Enescu, unde au venit mari artiști. Mi-ai zis că e subțire programul. Nu sunt de acord. Iar Festivalul Enescu este un mare eveniment, au venit atâtea nume mari la București. Eu zic că rămâne, rămâne...
TC: Un reper. Rămâne un reper de care cred că e nevoie anual
IV: Da. Aici e o problemă, de exemplu, că nu e sală pentru așa ceva. Bucureștiul nu are o sală, Ateneul are 800 de locuri.
TC: Da. Dar iar intrăm în discuții de administrație locală.
IV: Păi aici vreau să ajung. Sala Palatului...
TC: Nu. E depășită.
IV: E o acustică imposibilă. Ajungem la organizare și la administrație. Tu îi știi foarte bine muzică și teatru, dar și pe scriitori. Problema e următoarea. Când e vorba de reprezentarea afară. E discernământul celor care conduc și care politizează nepermis totul. Ar trebui ca uniunile de creație să aibe un rol mult, mult mai apăsat.
TC: Adică să-i dăm un rol, în cadrul actorilor să-i dăm un rol mai important lui Caramitru. UNITER-ul. Care deja suscită o controversă enormă.
IV: Ai dat un exemplu care mă dă peste cap, ceea ce vreau eu să spun, dar ca principiu nu cred că e rău, adică Ministerul Culturii ar trebui doar să-i încurajeze pe creatori și pe artiști să se implice să le creeze un cadru legislativ, nu să organize ca un satrap politic distribuind banii. Sau ICR-ul.
TC: Ai legi concrete de propus?
IV: Da.
TC: Ai idei de legi?
IV: Da.
TC: Ai soluții la să nu pierdem...
TC: Să nu pierdem un mare pianist? Ai soluții de instaurare a unui climat?
IV: Sunt mai multe legi, aici e vorba de un climat și de o implicare dincolo de politică. În cultură nu trebuie să vezi politic. Cultura nu este nici de stânga, nici de dreapta. Un artist poate fi de stânga sau de dreapta, dar nu cultura. Eu sunt în Colegiul 9, am și un sediu pe Dacia și în spate pe Aurel Vlaicu și pe alte străzi erau multe ateliere de creație. Au dispărut. Sunt artiști mari care aveau ateliere acolo. Pe educație sunt mai multe legi la care mă gândesc. Iar în plan cultural știi ce cred că a lipsit? Un oarecare echilibru și un discernământ. Adică până la urmă trebuie să te pricepi, trebuie să ai un simț critic, dar și al echilibrului. Nu trebuie să faci confuzie între un manelist și un artist adevărat. Cum s-a făcut până acum. Ar trebui să câștige cei mai buni.
- va urma -
citind scurtul dialog ma pierd in termeni foarte largi, gen : "moral" "onest" "inteligenta". Din micile mele cunostinte acesti termeni sunt definiti de catre un colectiv.Poate ca pentru un parlamentar a fi onest, moral si inteligent ar fi urmarirea limitelor legilor si a specula o suma in loc de alta si atunci va fi privit de catre distinsii sai colegi :"Ba uite ce onest e"
RăspundețiȘtergerecat despre politica,de multe ori imi imaginez politca ca fiind o femeie fara moravuri care reuseste sa se adapteze oricarei situatii aterizand mereu cu picioarele pe pamant in urma compromisurilor facute.Cu toate ca e greu sa definesti compromisul, uneori poate insemna un om nou in viata noastra, alegerea unei piese de teatru sau intrarea intr-un fun grup al unei formatiei.Frumusetea sau uratenia acestei vieti poate fi tradusa prin alegeri mai mult sau mai putin constientizate.
cat despre amicul tau, apreciez ideea de a incerca sa isi stabileasca un anumit prag moral acceptat odata ce intra in parlament dar nu poti fi o oaie intr-o mare de rechin (idee adaptata dupa Marin Preda-Cel mai iubit dintre pamanteni).
In concluzie, daca consideri ca el ar reusi sa propuna sau sa adopte legi care sa vizeze anumite categorii sociale de care te simti atasat sau din care faci parte atunci da-i batai, sustine-l.Poate ca vei simti remuscari in cazul in care persoana respectiva nu se va bucura de sprijinu admiratorilor tai si de voturilor lor.Ar fi pacat deoarece cu toate ca Adrian copilul Minune e doar consilier in Stefanesti nu se stie nicioadata cand va dori sa devina presedinte , deputat sau senator si atunci avand sprijinul celor peste 50 la suta din populatia cu drept de vot ce simpatizeaza genul de actiune si comportament adoptat de manea probabil vei simti o remuscare stiind ca la un moment dat ai avut de ales sa inlocuiesti un om cu altul.
Acestea fiind spuse iti urez creativitate, rabdare si discernamant in viitoarele tale alegeri.
cu respect Lucian Rotariu
Domnule Ionut Vulpescu, intre admiratia pe care ati produs-o unor oameni ca Ion Iliescu si Tudor Chirila, eu nu va pot percepe decat ca pe un hibrid adrianpaunescian.
RăspundețiȘtergereAvem in comun 2 lucruri: facultatea de filosofie si activitatea in domeniul culturii si cultelor. Din perspectiva filosofiei eu va vad ca pe un sofist, din perspectiva culturala ati fi de toata admiratia daca ajungeati in SUA ca si cantaret de cor, nu ca si insotitor al lui Iliescu sau mai bine nu ajungeati deloc...
In domeniul culturii si cultelor unde am lucrat, sefii erau denumiti dupa ce primeau "botezul" politic si "jurau" sa actioneze pentru intersele partidului (PSD la acea vreme). Interesele sefului meu de atunci, care s-a botezat politic in PSD-ist ca sa poata ajunge sef, erau de a cheltui banii alocati de la buget astfel: masina institutiei era masina sa personala, se dota institutia cu jaluzele verticale si cu termopane ca sa se poata dota in paralel si casa dumenalui, se promovau "talente" artistice care aveau buzunarul mai gros sau care veneau cu recomandare de la partid, pentru ca dadea bine la electorat sa arate PSD-ul ce oameni de soi are in breasla.
Eu am refuzat aceata breasla, am refuzat sa le deservesc interesele (ca prin satisfacerea intereselor lor sa imi ating interesele personale pragmatice - chiar daca nu primeam viza pentru SUA). :))
Egoul dvs are niste nevoi care se cer satisfacute prin notorietate si realizari multilateral dezvoltate. Daca egoul dvs este satisfacut pentru ca va vedeti numele pe niste liste de vot, atunci ramane de vazut nu daca veti ramane sarac si cinstit, ci daca va veti pastra constiinta teologica si filosofica curata si nepatata.
Prea multe contradictii sunt la mijloc (si la filosofie ati studiat si logica) pentru a fi compatibile domeniile dvs de doctorat si asocierea creierului dvs cu un partid ca PSD si cu domeniul politic din Romania. Chiar nu realizati ca acum va definesc nu cele 2 doctorate ci asocierea dvs cu PSD? Vreti dvs sa fiti un arhanghel care intra in iadul pesedist si ii transforma pe toti diavolii de acolo in sfinti? Atunci logica studiata de dvs in facultatea de filosofie nu urla pe nicaieri? Va duceti dvs ca mielul printre lupi? Ca sa demostrati ce? Abilitatea fenomenala a acestui partid mizerabil de a atrage oameni nepatati pe care sa ii promoveze, sa ii bage la inaintare ca o pavaza in spatele careia sa se poata desfasura nestingheriti cei patati? As avea infinite curiozitati pe marginea multiplelor contradictii in care va aflati. Cum suna ca sunteti coleg de breasla cu Marian Vanghelie si multi altii de acest gen? Nu puteti spune ca nu va intereseaza, este o vorba romaneasca foarte filosofica in felul ei care spune "semeni cu cine te aduni".
Ce ideal poate urmari spiritul dvs pesedist, teolog si filosof? Acela de a fi un ingredient al detergentului care scoate toate petele partidului? Acela de a nu mai fi vreodata refuzat la viza? Acela de a va putea desfasura talentul nu in anonimat, unde este mai greu, ci sub pavaza unui sprijin politic? Daca sunteti un om de valoare, de ce mai aveti nevoie de orice altceva decat de bunul dvs nume si de CV-ul dvs remarcabil? (Nu era mai bine sa fiti un ilustru necunoscut publicului larg din Romania sau care putea deveni de notorietate eventual prin lansarea unei carti, decat incununat de cei trei trandafiri? Nu dvs ii girati pe ei, ci ei, prin "bunul renume" ce si l-au facut pana acum, va discrediteaza pe dvs fie si prin simpla asociere). Urmati poate idealul de a schimba clasele politice, de a transforma Romania intr-o Utopia vizionara, de a ...de a ce?
Pe mine nu ma convingeti prin discursul dvs periat care nu da o solutie contradictiilor grave in care va aflati prin simpla dvs asociere cu un partid ajuns sablon de imoralitate si hotie. Ce veti face concret daca nu oferiti promisiuni? Daca veti fi ales ce va veti apuca sa faceti? Chiar daca nu promiteti nimic si va mandriti cu asta, ce veti face CONCRET in prima luna, in primul an dupa ce ati fi ales, dupa ce va familiarizati cu biroul, etc. CE? Doua-trei rugaciuni pentru partid si popor? Un silogism din care sa reiasa ca ati aterizat in alta contradictie: cea de a fi ales si de a avea mainile legate, restrictionate de ceea ce se cheama realitatea romaneasca la acest moment? Sau veti spune ca nici nu promiteti nimic si nici nu stiti exact ce veti face...
V-ati asumat zestrea unui partid murdar. Dvs spuneti ca nu sunteti naiv, dar va declarati a fi foarte sincer. In marea dvs sinceritate nu faceti decat sa descrieti climatul cultural romanesc, sa dati vina voalat pe ce...exista. Partidul pe care il reprezentati (si care nu va reprezinta) a avut ani buni in care sa se implice in problemele de ordin cultural. Si ce a facut? A lasat mostenirea de glorioasa amintire altora care acuza aceasta mostenire si cei care vin dupa acuza mostenirea, etc. Dvs mentionati alt subiect "tabu" pentru romani: schimbare. Stiti cat de satul e romanul din '89 incoace sa tot auda de schimbare in diverse formule una mai sincera ca alta???
Cultura are nevoie de bani si de consumatori. PSD si alti ca el nu investesc bani in cultura si consumatori sunt prea putini deoarece un om, ca sa digere cultura, trebuie sa digere intai ce ii cere stomacul. Si stomacul romanului digera din ce in ce mai putin din ce ii trebuie si din ce in ce mai putina cultura si din ce in ce mai putin promisiuni sau non-promisiuni politice. Romanul digera foarte greu traiul in Romania si legile executate la comanda pentru clientela poltica.
Ar mai fi multe de spus, insa inchei spunandu-va ca nu va cred absolut deloc un apostol al PSD si ca l-as vota ca independent in colegiul unde candidati pe Victor Petrini.
Iar romanilor le-as spune, legat de politicienii zambitori care le cer votul: "Toti va vor binele. Nu vi-l lasati luat!"
@Lucian Rotariu: mi-a placut comentariul tau. Daca problema se pune in a alege cel mai mic rau, intre a-l alege Adrian Copilul...si aproape oricine altcineva este clar, fie!
RăspundețiȘtergereAsta suna ca in bancul legat de tigari:
Se duce un tip sa isi cumpere tigari si vede pe pachetul intins de vanzatoare avertismentul: "Fumatul poate cauza impotenta!". Se intoarce si ii zice vanzatoarei: "Va rog frumos, imi puteti da pachetul pe care scrie de cancer?"
deci, tudor, prea ii ridici mingea la fileu
RăspundețiȘtergereionut: pana acum mi-ai lasat impresia de baiat moale, care nu stie sa se impuna, sa preia fraiele. in tot dialogul de pana acum, directia a dictat-o tudor. tu n-ai incercat nici macar o data sa schimbi directia sau sa-i impui la tudor o directie proprie. sa te duci cu dialogul acolo unde crezi tu de cuviinta. sa zicem ca poate lui tudor ii scapa ceva, ceva important de discutat, ceva ce pe tine te framanta...
nu mi-ai dat impresia ca te framanta ceva anume... ca te zbati launtric pentru un gand pe care vrei sa-l aduci la suprafata in acest dialog...un gand salvator, pentru tine, pentru noi
tu nu te framanti, tu nu te zbati
nu-mi dai impresia decat de un dandy politicos, extrem de meticulos si care ma exaspereaza cu explicatiile.
ionut, construieste fraze clare, scurte, imperative.
stii ce mult inseamna convingerea in politica???
esti in psd?? daa, sunt!!
stii ce putin inseamna in politica cuvinte ca sinceritate si onestitate?? (am zis cuvinte)
stii ce mult inseamna in politica sa stii sa pui la punct??
stii ce mult inseamna in poitica sa stii sa te impui?
stii ce mult inseamna sa stii sa spui nu??
este iliescu modelul tau?? nuu, nu este!!!
politica e camp de lupta, nu salon burghez
nu te supara, tu esti un delicat. in ritmul asta nu o sa faci niciodata politica - si nu-mi spune ca ce faci tu acum este politica.
RăspundețiȘtergere"Ionuţ Vulpescu, a subliniat că este mândru de faptul că este social-democrat" - numai prostii au mandrie (parere personala)
"am fost mereu impresionat de modestia acestui tânăr" - de cand modestia face casa cu mandria??! :)
"Ionut Vulpescu are 32 de ani si 8 dintre acestia si i-a petrecut alaturi cu Ion Iliescu, sfatuindu-l in probleme de culte si cultura" - vorbeste-ne si noua despre cultura romanilor, despre educatia care le lipseste, despre informatiile pe care nu le au, despre (in)cultura pe care o digeram zilnic. de ce nu ne spui si noua cum sta treaba cu (in)cultura in Romania??
clar, concis, convingator...daca poti :)
Buna ziua,
RăspundețiȘtergereMa numesc Laura Cozma si sunt administratorul site-ului Newgirl.ro.
In primul rand va cer scuze pentru ca am postat mesajul la comentariu ,dar nu am gasit alta modalitate pentru contactare.
Va scriu acest mail pentru a va propune un schimb de link-uri intre site-ul nostru si site-ul dumneavoastra.
Daca sunteti interesat va rog sa imi raspundeti la acest mesaj cu titlul si eventual descrierea site-ului dumneavoastra pentru a le posta.
Astept un raspuns de la dumneavoastra,
Cu respect,
Laura Cozma
Laura_newgirl@yahoo.com
http://www.newgirl.ro
Buna ziua,
RăspundețiȘtergereMa numesc Laura Cozma si sunt administratorul site-ului Newgirl.ro.
In primul rand va cer scuze pentru ca am postat mesajul la comentariu ,dar nu am gasit alta modalitate pentru contactare.
Va scriu acest mail pentru a va propune un schimb de link-uri intre site-ul nostru si site-ul dumneavoastra.
Daca sunteti interesat va rog sa imi raspundeti la acest mesaj cu titlul si eventual descrierea site-ului dumneavoastra pentru a le posta.
Astept un raspuns de la dumneavoastra,
Cu respect,
Laura Cozma
Laura_newgirl@yahoo.com
http://www.newgirl.ro
hai mai ionut, e frumos ce faci??
RăspundețiȘtergeresa stai inchis intr-o capsula de sticla in secolul comunicarii??? tocmai tu, "tanara speranta a politicii romanesti"...
dai tu un interviu si nici macar sa nu citesti comentariile??!!
sa nu raspunzi tu la ele?! nici macar la unul?! sa nu participi tu la dialog?! cu noi, electoratul tau :)
sa nu arati tu ca esti langa noi, ca asculti si respecti parerile celor pe care pretinzi ca-i reprezinti...
de fapt acum inteleg care era miza: interviul...pe un blog cu peste 3.000 de vizitatori pe zi.
eii, uite ca si chirila poate fi manipulat :))
Nu stiu ce sa zic. Pare utopic: multi dintre cei votati vor fi oite ascultatoare!?! Tudor, tu l-ai votat?
RăspundețiȘtergereLA Multi Ani Tudor!
RăspundețiȘtergere