[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 16 februarie 2010

Cruciada Culturii - Net Trailer



Daca mesajul va reprezinta trimiteti link-ul mai departe!!!

55 de comentarii:

  1. dap, il trimit, dar fara liniuta de la "trimite-ti". In cazul asta.Pa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu l-am trimis. Mesajul e clar si pe gustul meu. Televiziunea si emisiunile proaste vor sa ne "tampeasca" de tot.Si am vazut ca ati gasit multe emisiuni proaste schimband canalele.Urlete, scandaluri si prost-gust.
    E firesc sa ne impotrivim. Nu sugerez ca ar trebui sa dam cu toti foc la televizoare. Dar putem sa le inchidem. Si sa citim o carte.
    Ati facut o treaba buna. Imi place cum e realizat filmuletul. Si cum ti-ai tras scaunul mai aproape de televizorul in flacari sa te incalzesti.Nu m-am asteptat la acest lucru. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da am sa-l trimit si eu dar ma tem ca sintem singuri in tara asta de manelari,otv-isti s.a.m.d

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb. Cred ca daca n-ar fi fost zapada, efectul n-ar fi fost acelasi. Asa, iti ramane intiparita imaginea televizorului fumegand pe post de semineu.
    Am pus link-ul pe FB.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce usurare cand ai spart televizorul! eu, in semn de protest, nu ma uit pe programele romanesti, sa nu fac audienta...si sa nu ma amarasc. apreciez ca inca mai speri la o Romanie civilizata, eu am renuntat de mult...

    RăspundețiȘtergere
  6. poluati mediul :-L ! glumesc,f tare am tampit lista de mess cu mass-uri :)) .

    RăspundețiȘtergere
  7. ehh.. totusi nu sunt asa putini in asentimentul acestui filmulet..eu incerc sa transmit acest mesaj de ceva vreme tuturor din viata mea, cu unii mi-a reusit, dar filmul exprima tot ce incerc sa spun prin vorbe,intr-un mod foarte clar.. bravo
    eu in perioada asta ma uit la tv.. la jocurile olimpice..

    RăspundețiȘtergere
  8. I-am dat vant pe twitter.

    Foarte reusit scenariul. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  9. sparge teve-ul, muta-ti bombeul. pe str. Culturii, nr. 1, oras Cruciada, Romania

    RăspundețiȘtergere
  10. 4 minute si 10 secunde de eliberarea totala ! sublim...

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte tare!!!
    Felicitari!!! Ai uitat să urinezi pe el... ar fi meritat, deși cred că ajungeai iarăși prin mai știu eu ce ziare... Oricum felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  13. A treia oara e cu noroc:D,mai bine foloseai un spray si o bricheta(cu riscul de a parli ceva)

    RăspundețiȘtergere
  14. Genial!!La multe inainte!!
    Din pacate sunt putini oamenii care pot intelege mesajul si sa conteze.Emisiunile de proasta calitate se inmultesc pe zi ce trece si in curand o sa ajungem ca cei din Idioracy.
    Este mai simplu/comod sa platesti 50 ron pe un abonament tv si sa-ti odihnesti posteriorul privind braindead la emisiuni cretine decat sa platesti 50 ron pe o carte "inutila" care te-ar pune sa-ti folosesti creierul.
    Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte frumos, nici eu nu l-as fi putut face mai bine.
    De foarte multa vreme nu ma mai uit la TV si ma simt mai bine asa :)

    RăspundețiȘtergere
  16. si astia de la LG ce-au zis? :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Sper ca ti-a iesit figura din prima :)) si noroc ca a batut vantul in directia care trebuia :)). Felicitari pentru implicare, am trimis peste tot, inclusiv la cei plecati din tara. Asa, ca sa vada si ei...

    RăspundețiȘtergere
  18. "inteligent spus" - merita purtat in online.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu zic ca e bine sa fii, pardon, sa fi formator de opinie. Evident cel mai simplu e la adolescenti (in special adolescente). E logic faptul ca daca stii (sti) cine sunt (sau mai bine zis ai auzit de) Cioran, Balzac, Schopenhauer sau cine a scris "Sarmanul Dionis" sau "Povestea povestilor" sa iti permiti sa scrii (sau scri?!) verbul "a fi" la conjunctiv, persoana a II-a singular cu un singur "i". Licenta culturala daca exista asa ceva. Sau licenta semidocta, pe care o inventam pentru "Guru" Chirila. Apropo dragi cititori de blog care citesc blogurile "bune" in speranta de a "nu se tampi" de tot: stiti cumva care sunt influentele operei literare "Povestea povestilor" in activitatea Gurului? Si in cazul unei ecranizari in ce rol l-ati vedea jucand? Eu consider ca ar fi cazul sa continuati munca de "deztampenire" si sa va uitati la "Legaturi bolnavicioase" :).

    RăspundețiȘtergere
  20. ... si Tudor, vezi ca o persoana pe nume Alex e disperat(a) sa ti-o vada. Ti-ai atins telul! Te-ai scos ;).

    RăspundețiȘtergere
  21. Nicu, esti cumva Nicolae Labis ?
    Clipul e misto, nu genial :):) si un pic cam fad pt gustul meu, dar oricum felicitari.
    Genial a fost concertul...

    RăspundețiȘtergere
  22. l i n i s t e a

    cate nevoie avem Doamne de ea...

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Tudor,

    Pentru ca stiu ca esti un tanar implicat si caruia ii pasa...
    daca nu primesc raspuns pentru mesajul de mai jos pe care i l-am adresat domnului George Mihaita, macar sa ma asigur ca l-ai vazut si tu.


    Buna seara, domnule Mihaita!

    Numele meu este Crina Popescu si va scriu acest mail pentru a-mi arata atat aprecierea pentru munca depusa de tot personalul teatrului, cat si nemultumirea.
    Este atat de greu sa obtin bilete la Teatrul de Comedie incat de multe ori l-am sters de pe lista mea de preferinte in incercarea mea de a ma delecta cu o piesa de calitate. Pe orice post, actorii se plang ca nu vine lumea la teatru, insa, realitatea este cu totul alta: ne calcam in picioare sa cumparam bilete si uneori chinul este atat de mare incat mai bine ne lipsim...
    Ca sa te asiguri ca iei un bilet trebuie sa vii miercurea la nu stiu ce ora.. mai si muncim, nu ne putem deplasa in timpul serviciului. Bine, in aceasta situatie putem cumpara si bilete online, insa, biletele pe site-urile specializate costa aproape dublu..si deocamdata nu-mi permit sa cheltui 60 lei pentru 1 ora jumatate de cultura. Nu spun ca nu merita, dar pana la un astfel de salariu mai am ceva de lucrat.
    Buun, din curiozitate pura de a vedea ce piese se mai joaca la Teatrul de comedie ca oricum n-am sanse sa cumpar bilete, ma entuziasmez repede ca aveti varianta online de achizitionare a biletelor. Nici nu mai conteaza piesa, sa cumpar repede ce-o fi...cand intru...surpriza: "Biletele pentru aceasta saptamana s-au cumparat, reveniti miercuri. " Nici nu ma mai obosesc sa intru miercuri pe site ca oricum mai mult ca sigur ca nu o sa mearga cum, brusc, nu mai functioneaza nici telefonul pentru rezervari in momentul in care se pun biletele in vanzare.

    Dragi colegi, faceti ceva in acest: jucati mai multe piese sau la mai multe ore, inchiriati sali mai mari, dati programul pentru o perioada mai mare de timp- macar sa cumpar un bilet acum pentru februarie 2011 sa stiu sigur ca prind si eu...care n-am timp ca pensionarii sa stau la cozi la ore imposibile
    Domnule Mihaita, ce faceti in acest sens? Solutii sunt... numai sa vreti sa va primiti spectatorii,.,..

    Cu stima,
    Crina Popescu, o iubitoare infocata a teatrului romanesc

    RăspundețiȘtergere
  24. Legat de video
    1. Lumea este mult prea poluata pentru a mai arde chiar si o bucata de hartie, d-apai un televizor... Era suficienta si destul de sugestiva lovirea cu toporul ala
    2. N-ai avut rabdare sa citesti cartea aia nici macar pana a ars televizorul complet.
    3. In rest, apreciez initiativa, dar multa grija cu ceea ce transmitem pentru ca poluarea nu este deloc un lucru de neglijat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma crezi ca asteptam sa`l postezi? Nu ma crede,continua sa`ti faci treaba Tudor. And don`t worry,sunt multi care te sustin.

    RăspundețiȘtergere
  26. acum multi ani Tv ul mergea la mine nonstop si butonam telecomanda in nestire.
    acum 2-3 ani am renuntat sa ma mai uit, dar continuam sa platesc cablul ca sa mai vad cate o stire.
    acum un an m-am suparat pe compania de cablu din alte motive si am desfiintat..
    nu m-as fi gandit sa vad atat de curand mesajul asta materializat:)
    sper sa intelega cat mai multi ceva din el..

    RăspundețiȘtergere
  27. Chiar acum discuta Brancu despre tine...ar trebui sa-ti plateasca toate ziarele si toate emisiunile bani pentru drepturile de autor. Cum postezi ceva pe blog, cum fac toti paine pe seama ta...
    Ar trebui sa nu te mai vinzi atat de ieftin.
    Stiinta, arta, talentul se platesc.

    RăspundețiȘtergere
  28. Daca ai sti cat sunt de acord cu Crinaaaaaaaaaaaa nu ai idee Tudor .

    RăspundețiȘtergere
  29. L-am trimis la toata lista.Am sa-l pun si pe blog.

    Un video foarte reusit .Nu iti trebuie cuvinte cand vrei sa exprimi ceva.Original totodata .Good job! Tot asa si veti ajunge unde v-ati propus oricum eu sunt clar alaturi de voi! Si haide-ti sa ne culturalizam sa refuzam sa ne indobitocim si sa ne lasam indobitociti ! Sa luam initiativa! Sa ii infruntam. Nu suntem cu nimic mai prejos decat ei!

    RăspundețiȘtergere
  30. P.s si eu ii dau dreptate intr-o oarecare masura Crinei. Deoarece are dreptate in privinta cum ca teatrul este o bucurie a sufletului si ar trebui sa fie pentru toti si sa fie mai accesibil.

    Dar asta cu timpul
    Eu sunt fericita ca am reusit in cele din urma cu chiu cu vai sa merg la mai multe piese de la comedie si printre care cele mai fascinante O lume pe dos.

    RăspundețiȘtergere
  31. @Adda: Graba lui Tudor te-a molipsit si pe tine :-)

    RăspundețiȘtergere
  32. Fir-ar! Aerul si-a dat acordul. Au poluat si ei putin, dar pt. asemenea initiative aerul face un compromis si accepta poluarea lui in schimbul poluarii mentale :)

    RăspundețiȘtergere
  33. bine zis poluare mintala .

    RăspundețiȘtergere
  34. Doua cuvinte: foarte tare!
    Dat mai departe... Mai ramane sa il pun pe blog. Cat de curant! :D

    RăspundețiȘtergere
  35. am trimis linkul. am fost la sarah. sustin cruciada. ma inrolez.

    RăspundețiȘtergere
  36. In cruciada asta vrei sa distrugi si natura?

    Scopul nu scuza mijloacele in cazul asta.

    RăspundețiȘtergere
  37. am mai ramas aproximativ 41 de milioane 600 cinzeci si unu de mii de televizoare in Romania; nu e asa usor sa renunti la un "drog" - nu ajuta sa strici televizorul sau ,poate, sa le ascunzi telecomanda sau sa dereglezi antena. :)
    Iti trebuie rabdare si oameni care sa vina cu propuneri si alternative, iti trebuie frumos. chiar tu scriai, in postul anterior: "Important nu e sa darami raul, ci sa construiesti binele pana cand, la umbra binelui, raul se va evapora."

    RăspundețiȘtergere
  38. Aproape interesant, dar tocmai ai fost si tu intr-o emisiune TV. Nu toate sunt la fel..... mai vedem si filme interesante! :))

    RăspundețiȘtergere
  39. un filmulet despre consumatori:

    enjoy (cu sunet):

    http://www.youtube.com/watch?v=f04rawfMv6Y

    RăspundețiȘtergere
  40. A durat prea mult pana ai spart televizorul! Felicitari si spor la cultura!

    RăspundețiȘtergere
  41. prea violent scenariul pentru mesajul dorit. cultura nu raspunde astfel ci cu intelepciune. inteleg ca se doreste extirparea fenomenului de prostire cu teveul, dar se poate gasi, totusi o metoda care sa nu semene cu ceea ce se doreste a stopa. mai multe nu mai zic :P

    RăspundețiȘtergere
  42. da-i inainte Chirila Tudor, si ignora-i pe idiotii care au scaun lipit de cur si o tastatura lipita de degete, cu care comenteaza din nevoia psihica de a socializa si a se face ascultati.

    spargeti-va televizoarele, romani, si nu priviti inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  43. Cultura nu se face cu tarnacopul sau dand foc. Cultura nu se face distrugand si nici propovaduind ura.

    Este marea gresala a dictatorilor. Este eroarea pe care o facem pretinzand ca suntem oameni de cultura...

    Cultura se construieste. Intai ca alternativa, apoi creste precum un rau ce cauta marea.

    Este o imbecilitate fara seaman sa te pretinzi "cultural" si sa propovaduiesti ura. Este o dovada de incultura sa nu cunosti istoria si sa nu inveti din greselile trecutului.

    Este pacat ca sunteti transformati in mase de manevra si folositi, inghitind tot ce vi se ofera, fara a trece prin filtrul propriilor valori. Dar este realitatea acestor vremuri sa nu cultivi, sa nu ridici un templu de cunoastere in tine si apoi in cei de langa tine si sa te stingi distrugand, crezand ca ai construit ceva...

    Ce pacat ca nu aplicati ceea ce aveti atat de la indemana. Caci inca aveti profesori, muzicieni, artisti - oameni de cultura intr-un cuvant.

    Cruciada si tarnacoape...

    RăspundețiȘtergere
  44. Foarte bun mesajul imi place, dar din pacate televizorul este doar un mijloc de prostire a multimii. Daca vrem sa schimbam standardele atunci trebuie sa dam cu sapa in cine trebuie.

    Noi cei multi primim ceea ce ni se ofera pentru ca ei(producatorii) spun ca asta se cere, fara sa mai lase loc de alternative.

    Vreau sa vina ziua in care sa-mi doresc sa ma uit cateva minute bune la televizor ca sa vad modele si exemple de urmat. Lipsa lor in general, sau lipsa lor de impunere in fata multimii a lasat loc acestei mediocritati.

    Tudor, deocamdata avem nevoie de televizor pentru ca avem nevoie de cineva ca tine sa zica in fata micului ecran "Oameni buni de toate varstele, barbati, femei , bogati, saraci, de la oras sau de la tara, nu va mai uitati la stirile de la ora cinci pentru ca tampesc, mai bine cititi o carte!".

    Televizorul va ramane mult timp cel mai bun mijloc de propaganda, acum depinde cine si ce promoveaza.

    RăspundețiȘtergere
  45. @ Victor Vurtejanu: inainte de a insulta inteligentele celor care au comentat favorabil acest video, numindu-i "masa de manevra", propun rezolvarea frustrarilor propri si revenirea, apoi, cu scuzele datorate.

    RăspundețiȘtergere
  46. Desi nu sunt pentru distrugere, violenta, poluarea mediului si toate celelalte hibe pe care lumea s-a grabit sa le gaseasca in acest trailer, mesajul imi place, si vreau sa spun ca sustin initiativa - initiativa de a aprecia o cultura reala si de calitate, in muzica, teatru, carti.
    Felul in care a fost impachetat mesajul, ei bine, aleg sa il numesc artistic, si bine gandit - nu mi se pare deloc o instigare la ura, pentru ca gesturile nu au fost nici furioase, nici nestapanite. Cu un calm calculat, al omului care sesizeaza o problema si aplica solutia potrivita pentru el, ni se arata ca din orice rau poate veni un bine, desi nu cred ca multe din televizoare pot fi considerate eficiente ca lemn de foc.
    La fel cum ma indoiesc de faptul ca lumea se va grabi sa isi arda TV-ul. Eu pe al meu il sterg des de praf, dar e util pentru a urmari o competitie sportiva sau pentru a conecta dvd-playerul. Ce trebuie sa "omoram" prin ignorarea in totalitate sunt emisiunile de prost gust exemplificate in trailer.

    RăspundețiȘtergere
  47. Tudor, sper ca nu deranjez copiind un comentariu pe care l-am facut in Libertatea la o stire ofensatoare; dar am indraznit sa il postez si in spatiul tau pentru ca sunt o sustinatoare a cruciadei culturii, mi se pare in tema cu video-ul tau si stiu ca te viziteaza multi sustinatori in aceasta campanie:
    catre Libertatea
    "prin asemenea stiri contribuiti considerabil la degradarea morala a Romaniei, pentru ca aveti o audienta larga/multi clienti si televiziunile s-au grabit sa va copieze "succesul" inspirandu-se in fiecare zi din articolele voastre si facand emisiuni cu temele aduse in vedere de ziaristii vostri. Din ce am observat din comentarii, in general, masa larga a populatiei nu stie gandi pe cont propriu, si ce le dati, asta rumega... cum dati voi tonul, asa va urmeaza si prostimea, ia de bun tot ce ziceti voi, deci cam sunteti raspunzatori de cretinizarea Romaniei!"

    RăspundețiȘtergere
  48. ahh... ce satisfactie misto trebuie sa ai cand lovesti asa un televizor!

    RăspundețiȘtergere
  49. Poate ca nu reusim din primele incercari(betele de chibrit) sa distrugem incultura, dar trebuie sa insistam cu anihilarea ei. Si cand ne vom implini acest tel, vom fi plini de satisfactie(incalzirea la foc). Continui sa trimit acest clip si sa vorbesc si altora despre Cruciada Culturii, insa tot ce putem spera e ca toti cei care vad si inteleg acest clip, sa faca o schimbare in bine asupra lor si asupra altora, caci avem putere. Daca ne unim e imposibil sa nu avem putere.

    RăspundețiȘtergere