[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 14 februarie 2010

Daca doriti sa revedeti...

33 de comentarii:

  1. Pai,zau asa,dar acum asa zisa zi a indragostitilor e folosita doar pentru marketing,nu se simte deloc dragostea.Nimeni nu e fericit cu adevarat,doar zambeste fals pentru ca a primit un cadou care sincer,nu reprezinta nimic..poate doar un obiect care te face sa te simti iubit,sau macar asta vera cel care ti-l da.Faci cadouri stupide pentru ca esti prea las si fara sentimente,iar o chestie rosie ti se pare romantica.Pe mine ma scarbesc..dragostea nu trebuie sa fie ceva material!

    RăspundețiȘtergere
  2. E prima oara cand vad fimuletul acesta. Am ras din plin, dar in urma a ramas un gust amar. Amar, deoarece era mult adevar in el. 14 februarie nu e ziua iubirii, e ziua in care cresc vanzarile la flori, bomboane de ciocolata, jucarii de plus si alte nimicuri. Deci am "importat" acesta sarbatoare de la americani nu pentru a sarbatori dragostea, ci strict pentru afaceri. Sa se imbogateasca cineva de pe urma cadourilor stupide.
    Eu consider ca Ziua îndrăgostiţilor este o sărbatoare superficială, comercialistă, importată drept un kitsch occidental. Nu e nevoie de o astfel de sarbatoare daca esti indragostit pentru ca este imposibil sa fii indragostit doar o zi. De aceea trebuie sa ne iubim si sa sarbatorim dragostea in fiecare zi prin fiecare gest.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau sa iubesc in special in ziua asta,daca eu iubesc la fel tot anul. nu vreau sa ma simt contransa. nu vreau sa iubesc obligata de realitate.

    As zice felicitari,dar ai facut doar un gest care se alatura realitatii. Ai filmat un moment in care realitate izbeste superficialul. Dar ai facut`o,si e bine,macar pentru cei ce vor adevar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ştiam de acest filmuleţ. Mă bucur că l-ai pus. Ideea de bază: dacă iubeşti cu adevărat, ţine-o pentru tine. Mi-a plăcut faza din filmuleţ: ÎI NĂUCIM CU INIMI. Dar şi replica "cântă ursul". :)) Cu ceva timp în urmă, îmi doream să fiu copy writer... am şi fost la un interviu pentru un astfel de post, am dat şi un test... şi mi-am dat seama că nu pot vinde minţind.

    RăspundețiȘtergere
  5. Peste tot astazi se gaseste multe din lucrurile spuse de tine in aceasta filmare. La radio, dragostea este subiectul principal, in mall-uri sunt oferte pentru indragostiti, cadouri tot pentru ei, si peste tot inimioarele alea care spun" Happy Valentine's Day".
    Dar dintre toti acei"indragostitii" care astazi sarbatoresc, nici jumatate dintre ei nu sunt cu adevarati indragostiti, dar este "ziua lor" astazi.
    Dar totusi, aceasta zi mai are ceva special... astazi petrec mult mai multi romani decat petrec pe 24, de Dragobete, si acest lucru este cu adevarat ciudat, ca suntem romani!

    RăspundețiȘtergere
  6. mamaaaa....ce simt al umorului! tare de tot.

    RăspundețiȘtergere
  7. Il stiam, insa vazusem o varianta mai scurta. Sunt curioasa, cand e facut? Fumai pe vremea aia.
    Intotdeauna mi-a placut umorul negru care te caracterizeaza, iar acest film scris, regizat si jucat de tine este un bun exemplu. Mi-ar fi placut sa-l vad si la TV in perioada asta. Cat despre marea zi a indragostitilor nu pot spune decat ca cel mai frumos cadou e un orgasm multiplu. Atunci te simti cu-adevarat iubita...

    RăspundețiȘtergere
  8. Haha :))
    Valentin prost i tu atu l, cu accent pe "L" de la LOVE.

    RăspundețiȘtergere
  9. 'Astia vand bine de tot, nu prea-i mai vezi in ziua de azi'.
    E bun filmuletul, foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand iubesti, iubesti si gata, nu doar pe 14 februarie

    RăspundețiȘtergere
  11. "hai sa facem misto de fraierii care sa iubesc" si cum ramane cu toate melodiile voastre?

    RăspundețiȘtergere
  12. @Bobo: Nimeni nu face misto de fraierii care se iubesc. Totul e o parodie la adresa celor care au nevoie de o sarbatoare importata ca sa-si spuna 'te iubesc'.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte dragut filmuletul! Referitor la Valentine's Day ... dragostea trebuie sa stii sa o arati tot timpul nu doar in aceasta zi!

    RăspundețiȘtergere
  14. lumanarile in forma de sfarc si hausu da dragoste vor ramane in istorie

    RăspundețiȘtergere
  15. de ce trebuie sa avem o zi pe an dedicata iubirii? Nu ar fi mai bine sa exite o zi in care sa sarbatorim ura si restul de 364 pentru iubire? Am ajuns in era in care oamenii isi arata dragostea in public doar pentru ca e Sfantul Valentin... penibil...
    Filmuletul este cat se poate de adevarat...chiar a mai ramas un singur lucru de vandut...sufletul...

    RăspundețiȘtergere
  16. Hai sa propunem o sarbatoare a iubirii de sine, care sa fie si zi libera, normal.

    RăspundețiȘtergere
  17. n-am simtit deloc gustul imputit de propaganda a iubirii de 14 februarie. se pare ca e si sesiunea asta buna la ceva....

    RăspundețiȘtergere
  18. Au crescut vanzarile la bere si la tigari dupa acest film

    RăspundețiȘtergere
  19. The best video ever.
    Foarte original. L-am vazut si anul trecut .Oricum foarte bine spus .Dragostea e comerciala asa ca de ce sa nu exploatam din chestia asta? Toti isi declara si isi afiseaza dragostea peste tot sub orice forma. In loc sa o pastreze pentru ei. De ce?! Pentru ca le place. Si daca le place le dam ce vor.Iar 14 februarie e o zi fabricata o sarbatoare care produce doar tumult de fatada si atat.Putem iubi oricand nu numai intr-o zi anume. Insa asta nu intelegem ca iubirea ar trebui sa fie doar a noastra si atat.Hai sa iubim tot timpul nu doar cu o anumita ocazie!

    RăspundețiȘtergere
  20. domnule Chirila sunteti pe calea cea buna! (parerea mea);exista inevitabile clisee in ambele tabere, a celor care iubesc autentic si tac, respectiv a celor care amplifica un vid cu bombonele; dar trecand in alt registru lucrurile ar putea fi esentializate astfel:
    "despre adevarata singuratate nu vorbim decat in soapta.Nu putem tine conferinte publice despre ea. De altfel, ce mai inseamna o singuratate trambitata? Nu voi recunoaste decat in fata mea ca sunt singur. Si uneori prefer sa mi-o ascund si mie. Sunt destui cei care si-au facut o profesie din a studia si a descrie raporturile lor cu singuratatea devenind, daca nu amntii ei, preotii ei, sau cei care se duc in desert pentru a striga"Iata cat sunt de singur!", ca si cum ar merita elogii pentru singuratatea lor... Am cerut oare prea mult de la viata? I-am cerut putine lucruri si firesti. Si poate e prea devreme sa fac acum bilantul. Pe talgerul unde inima mea sangereaza sunt doua morminte, carti amanate si o singuratate lacoma de lumina. Si totusi varsta si viata m-au invatat multe lucruri...Avem nevoie de cineva care sa ne iubeasca, si mai ales, de cineva pe care sa-l iubim. Poate ca marea noastra problema nu e sa fim fericiti, ci sa fim mai putin singuri. Sau poate ca e tocmai aceasta marea problema a fericirii, sa fim mai putin singuri." Octavian Paler

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. se gaseste pe vreo undeva si cu subtitrari in engleza/franzeza/spaniola/italiana?

    RăspundețiȘtergere
  23. Cand ramai ca prostul de unu singur printre sfinti si nu iti spune nimeni "iubeste ma, ca azi e zi de 'da' !" ...ce mama dracu faci ?

    Daca in film ar fi jucat oricine altcineva pe lumea asta poate ca as fi zambit, poate as fi comentat ceva despre papitoii si trandafiri. Dar pentru ca ai fost tu, pentru ca aud de undeva de peste ani o mare de oameni, pe un mal de mare, cantand Vama in Vama ... pentru ca linia aia de dermatograf negru parca ma zgarie pe sub pleoape... ma abtin, inclin capul si-mi inghit lacrimile...

    Mi-a luat o ora sa scriu amaratul asta de mesaj, am fumat juma de pachet de tigari, am ascultat continuu "Curva regimentului" ... si ma duc sa dorm intrbandu-ma... cine-i mai curva ca cine?

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere