[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 19 februarie 2010

Nimic de noapte buna

A fost frumos in Tribute. Desi, mi-a stat mintea (recunosc) doar la cantecul nou pe care sper sa-l lansam cat de curand si care trece prin tot felul de faze. E ca o poveste pe care incepi s-o scrii fara sa stii finalul, e doar un inceput si o stare care te poarta pe diverse carari pana cand, surprinzator, descoperi o incheiere neasteptata. Deocamdata cantecul asta inca ne poarta pe drumuri, dar cred c-o sa-i dam de cap cat de curand. Strazile ude intotdeauna mi-au dat o stare nostalgica. Niciodata nu mi-au placut strazile ude in filmele americane. Parca abuzeaza de ele. Sau ticaitul semaforului cand schimba intermitent culoarea galbena. Prostii. Un gard, un brad, zapada murdara si un bord rosietic. Doua felinare aplecate unul catre celalalt ca intr-o reverenta japoneza si, peste toate, fardul vechi si imbacsit al orasului care se scurge pe blocurile gri si pe casele candva albe sau crem. Ce putin realizam ca mizeria arhitectonica ne apasa mintile zi de zi. Ma duc sa ma culc. Vorbim.

10 comentarii:

  1. abia astept sa ascult noile melodii. cat despre concertul din tribute..a fost frumos dar DOAMNE cati cocalari si cate pitipoance. lume care nu are nicio treaba cu muzica pe care o cantati. si foarte putini liceeni. pacat. mi-a placut mai mult atmosfera din silver church. cu toate astea, a fost un concert reusit, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, a fost frumos.. cred ca am gresit cand am zis ca a fost mai misto in silver church. Acolo doar ati fost mai "jucausi", a fost ceva mai mult show. Ambele cantari au fost grozave!
    la cat mai multe, papa

    RăspundețiȘtergere
  3. Si acest "nimic" este "ceva" ... nstalgie amestecata cu realitatea murdara in care traim zi de zi...somn usor...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sentimentul provocat de ploaie si strazile murdare imi aduce aminte ca pe la 5 ani bunica imi spunea cum erau iernile si inceputul primaverii in perioada comunista.habar n-am.Si sigur a fost foarte misto in Tribute.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. asteptam cu mare interes concertul de la Cluj :)

    RăspundețiȘtergere
  6. offtopic, imi amintesc un concert din predeal cu voi, din 2004 cred. concertul se tinea la Fulg de Nea si era plin ochi inauntru iar afara era lume stransa puluc la geamuri ca sa va vada. Iar Tudor, a deschis fereastra si a iesit pe geam afara ... Ce fain a fost.

    Offtopic 2, mi-a placut mult interviul de pe tvr1 de acum 2 saptamani, super smechera Iarina Demian !

    RăspundețiȘtergere
  7. mie imi plac strazile dupa ploile de vara cand incep sa se usuce si se simte caldura soarelui in aer. sau atunci cand incepe sa ploua incet, tot vara, pe o caldura obositoare si se simte in aer mirosul prafului proaspat udat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate melodiile tale sunt ... minunate :D

    RăspundețiȘtergere