[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 24 februarie 2010

Suntem in studio. Baby song is coming.

Suntem in studio. Si asta e bine. Pentru noi, mai ales. Ca facem ce ne place. Si pentru cei carora le place ce facem. Eugen a inregistrat azi chitari, vreo sase ore. Apoi Dan a tras bas pe una din partile piesei. Va fi si bas sintetic si bas acustic. Piesa asta s-a nascut din partea de refren de la Cartita. Aceea care a devenit un soi de intermezzo intre piese in concertele noastre, unde publicul o canta cu noi. "ooooooohhh". Cei vizati sigur stiu. Titlul de lucru e "Cantec de gasit". Daca lucrurile merg cum trebuie, la 1 martie ar trebui sa plece la radiouri si dupa aia vom vedea ce se va intampla cu ea. Pana atunci, bucuria studioului, incercarile, incertitudinile, tonuri fabricate, idei de orchestratie, taie ce e rau, mai simplu, prea tare premierul, prea jos chitara, prea tare vocea (mereu prea tare vocea :))
Maine, adica deja azi, trag voce. Patru sau cinci ore. Apoi, revizuim si mixam, trimitem la mastering si... baby song.
And baby song starts crying so everyone can hear him. Watch out! New Vama baby song is being delivered!

17 comentarii:

  1. b-abea asteptam ! ! ! din ce am auzit primele incercari in jukebox, a sunat foarte frumos ! prelucrata , melodia sunt mai mult ca sigur ca va iesi superba . Bafta in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept. Mi-e dor de emotiile cu care va asteptam la Budapest. Mi-e dor de cum asteptam lansarea, de fiecare vers, ritm, cautare. Mi-e dor de voi.

    RăspundețiȘtergere
  3. e fascinant acest proces, de crearea a unui cântec, aranjament, tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. woow habar nu ai cat ma pot bucura..acum ceva timp am lasat un coment in care ceream acea parte care o cantati la concerte din cartitza...nu stiu daca ai citit...dar nu mai conteaza important este ca vine...pfff mi-a sarit somnu..:)spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  5. ai vazut herr paul al lui radu afrim...jucat de teatrul tineretului din iatra neamt? a fost in seara asta la odeon. foarte tare

    RăspundețiȘtergere
  6. daca faci intradevar asta, esti mare! si de ce nu dupa aia un proiect in colaborare cu toti "nebunii" care au mai ramas sanatosi in tara aia. sa cada scena si vuiasca stadionul pe undeva. respect.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu unul abea astept sa te vad joi, in obssesion, la concert. :-D

    RăspundețiȘtergere
  8. Woaha..Ma simt bine ca intr'un fel participam si noi, ne povestesti ce si cum..cand inca nu e gata melodia.
    "cantec de gasit"..suna foarte bine.
    Vezi ce faci azi cu vocea:)).Prea taree voceea!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Abia astept sa ascult cantecul! Sunt curioasa cum vor suna versurile, daca titlul e "cantec de gasit".Oricum sunt cunvinsa ca va fi o piesa superba in stilul inconfundabil Vama.

    RăspundețiȘtergere
  10. Abia astept sa-l aud!
    In ultima vreme am inceput sa ascult in nou piesele voastre de inceput. Cred ca mi-e dor de vara. Norocul meu ca sunt din Constanta :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut... Tudor vreau sa iau legatura cu tine sa iti prezint un proiect cultural... Esti ultimul om la care mai pot apela si am vazut ca in chestii culturale te implici. Trimite-mi un mail, te rog, pe adresa: draguna.ares@yahoo.com cu date referitoare la cum pot da de tine. Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Academic adresa de email a lui Tudor e postata pe blog, scrie-i direct
    bedforlove AT gmail(dot)com

    RăspundețiȘtergere
  13. Can't wait for the song:X
    Si btw...de cand au parodiat cei de la Mondenii melodia "Nu am chef azi"?...hmm:-?

    RăspundețiȘtergere
  14. asta inseamna ca la cluj o sa-l auzim intreg? sau tot ca intermezzo? sti... la conceirtul celalalt te-am intrebat de ce nu ati cantat partea respectiva la concertul din sibiu, si miai zis ca nu era facut pe vremea respectiva.. eh, iata ca nu au trecut 4 luni si ati reusit sa il masterizati. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  15. deci waw! multumesc! ah, si "sa nu uiti de inima ta"

    RăspundețiȘtergere