[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 5 februarie 2010

Vama @ Silver Church
















12 comentarii:

  1. inca un concert reusit...
    Tudor si-a schimbat un pic imaginea de la punkistul tumultuos de la brasov la un icon rock mai comercial :)...ma refer aici bineinteles strict la prezenta scenica, fondul nefiind afectat...

    RăspundețiȘtergere
  2. uite-l pe domnul Gelu!n-am stiut ca si el canta cu voi :)intrebare:din piesele de pe un album se intampla sa nu iti prea placa defapt cateva?si daca da,de ce nu mai asteptati pana cand albumul e un cerc inchis la care chiar nu vrei sa mai adaugi/schimbi nimic?sau poate "decantarea" asta a cantecelor se face in timp..

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma uit la poze si incerc sa-mi imaginez atmosfera... Am fost la multe concerte Vama, deci imi dau seama ca asta a fost inca un concert reusit. Cat mi-as dori sa fi fost acolo!
    App pe cand un concert in Buzau?

    RăspundețiȘtergere
  4. Un concert superb. Plin de atmosfera si de un aer de bucurie entuziasm insa si putina tristete pe alocuri. Mai ales tristetea ca s-a terminat.
    Pana data viitoare pastrez in suflet amintiriile din fata scenei alaturi de prietene si imaginea formatiei Vama si ta. Precum si tusea infernala cu care m-am ales insa a meritat totul.

    Semnat una din nebunele din fata care si -a dat "sufletul" acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intreaga formatie s-a ridicat la nivelul asteptarilor. SUPERB CONCERTUL.
    Multumim pentru autograful de pe bilete.
    Ne vedem la SARAH CHANG !

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru "Omul plajei", chiar imi doream sa ascult melodia asta live, multumesc!
    Spectacolul a fost frumos, mai putin sonorizarea care pe alocuri a creat mici probleme dar si fumul de tigara care era din ce in ce mai dens.
    Astept cu interes urmatoarele propuneri.
    Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte tare concertul de aseara. Pacat ca a durat asa putin :) Totusi am observat o anumita stare de oboseala si plictis (pe alocuri) din partea baietilor. Chiar si asa, Vama a fost la inaltime, ca de obicei. Asteptam sa auzim piesa lucrata in studio pt care sa trimitem versuri. Multa bafta la proces.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte tare concertul de aseara. Pacat ca a durat asa putin :) Totusi am observat o anumita stare de oboseala si plictis (pe alocuri) din partea baietilor. Chiar si asa, Vama a fost la inaltime, ca de obicei. Asteptam sa auzim piesa lucrata in studio pt care sa trimitem versuri. Multa bafta la proces.

    RăspundețiȘtergere
  9. ce de par ti-a mai crescut :P:P

    RăspundețiȘtergere
  10. vreau să veniți și în Chișinău...

    RăspundețiȘtergere
  11. vreau să veniți și în Chișinău...

    RăspundețiȘtergere