[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 30 ianuarie 2012

Miracolul iubirii

Miracolul iubirii cred ca sta in faptul ca atunci cand esti iubit ai parte de un spectacol uluitor, unic si poate chiar irepetabil. Femeia care ti se ofera o face complet, fara ascunzisuri, fara subterfugii, intr-un abandon total.  Ai parte de un om transparent pe de-a-ntregul, translucid. Este un imens cadou sa poti sa fii martorul unui suflet fara colturi, ca o camera perfect luminata, fara umbre.

O singura conditie se impune pentru ca accesul la o asemenea priveliste neingradita sa se poata intampla: trebuie sa iubesti la fel de mult pe cat esti iubit. Pentru ca altminteri esti orb. Sufletele pereche ajung sa cunoasca ce e mai frumos in OM. E o stare de gratie care din pacate nu-i atinge pe toti oamenii.

Ce poate fi mai sublim si mai maret decat o femeie pentru care esti totul?

Probabil ca nevoia subconstienta de regasire a paradisului matern are ecouri in iubirea matura. Cu mentiunea si adaugirea ca la maturitate bucuria ajunge sa conteze si in a oferi nu doar in omnipotenta pe care nou nacutul o incearca in iluzia conceperii sanului.

Paradoxul iubirii implinite sta in aceea ca pentru a fi martorul ei obiectiv trebuie sa fii implicat pe de-a-ntregul, in cel mai subiectiv mod cu putinta.

12 comentarii:

  1. Femeia... daruieste tot atunci cand iubeste...
    Iar tu ai surprins asta intr-un mod interesant!

    Dar... ce v-ati face voi, barbatii, fara femei?

    RăspundețiȘtergere
  2. De obicei intr-o relatie e imposibil ca cei doi sa se iubeasca cu aceeasi intensitate,si tocmai de aceea nu o sa merge...cel ce iubeste mai mult pica...forte rar se intalnesc doua persoane care sa se iubesaca la fel de mult,iar cand se intalnesc acele doua persoane potrivite se vor iubi mereu.

    RăspundețiȘtergere
  3. O femeie face în totdeauna bărbatul sa se cunoască pe el însăși. Iubind nu faci altceva decât sa te cunoști tot mai mult si sa te apropri de adevaratul tău suflet. @ Iulia Radu, fără voi am fi niște oligofreni infantili. Mulțumim că existați

    RăspundețiȘtergere
  4. Eh...nu trebuie sa exagerati... V-ati descurca si fara noi... doar ca nu ati reusi sa descoperiti aspectele astea, care fac viata atat de frumoasa... uneori...

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Iulia Radu poi dacă viața nu este frumoasă, ce rost mai are să mai lupți, să visezi, daca nu ai pentru ce?? suntem dependenți de fericirea ce ne-o oferiți fie că recunoaștem sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gravitation is not responsible for people falling in love.
    Einstein

    RăspundețiȘtergere
  7. Te intrebi... e destin, e loterie, e creatie....? Nici o relatie nu seamana cu alta, nici o iubire nu poate fi la fel. Iar eu cred in destin. Si stiu ce spun... Am o relatie de 23 de ani... si merge... Poate nu la fel , poate mai putin intens, sau poate mai intens. Depinde cum privim. Dar eram tanara (foarte tanara) cand a inceput. Sa fie asta raspunsul ca dureaza? Sau poate ca oamenii s-au schimbat?! Le este frica, ne este frica. Nu mai avem incredere, nu mai avem respect, nu mai avem responsabilitate, nu mai avem putere. Ma bucur, insa de un lucru: inca exista oameni/tineri de calitate. ( Ma refer la Tudor si la cei ce scrieti aici,... in primul rand). Eu sunt un om, care vrea sa schimbe ceva, sau mai bine zis care incurajeaza lucrurile bune, care sustine oamenii de calitate (de fapt e ”pleonasm” ... oameni/calitate) sa reziste si sa reuseasca. Si atunci... vom gasi Iubirea adevarata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubirea femeilor e infinita. noi, undeva pe drum ne stingem, obosim, ne sfarsim.
    Asta e diferenta intre vesnicie si mortalitate
    Ele sunt o stea asteptand sa fie descoperita. noi un astronom asteptand sa descopere o atea. o diferenta mare, nu?
    Miracolul iubirii, caci despre asta era vorba... E astronomul care se dedica unei stele din infinitul, e steaua care se ascunde infinitelor telescoape.
    Nu e nimic complicat, e doar putina magie. da, cred in magie. cred ca daca iti doresti ceva cu toata fiinta, se va intampla. si s-a intamplat de atatea ori, numai ca n-am avut curajul. dar magia exista...

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere