[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

sâmbătă, 13 octombrie 2007

Back in Business.Timisoara Rulz.Hot Dog Affair.Aria spagii.

ok everybody! stiu ca nu mi-ati dus lipsa da io vreau sa cred ca nu a fost asa!Mouhhahahahaha! great audience in Timisoara! Timisoara Rulz! concertul de pe 12 octombrie de la festivalul de dramaturgie romaneasca a inceput cu Chirila in camera de hotel care, cu telefonul si mintea pe silent, se uita fascinat la lectia de spaga predata de ministrii si fosti ministrii ai Romaniei!the hotdog affair!

intr-un final vad un apel de la clopo(tobe). Sun. Eu(calm): Da, clopo El: ba unde esti? Eu:la hotel El: ba esti nebun? noi suntem pe scena. En(fuckin)gaged si o rup la fuga spre Opera din Timisoara aflata din fericire langa hotel.De vreun sfert de ora Raul salva situatia cu un recital de pian clasic.Toata lumea a apreciat regia perfecta a momentului cu Raul la pian si noi restu intrand ca o furtuna in scena.S-au cantat piese noi.Ne-am cam simtit bine.

Revin, stiu ca mi-ati dus lipsa nu stiu daca moare sau nu dar luni mai avem un episod, apoi de ce ajungi sa te culci cu secretara si in final s-o iubesti...asta tot cam pe luni..si tot pe luni e timpul sa amintim cat de actuali eram acum doi ani cand impreuna cu gelu ionescu scriam un cantec care se numeste Aria Spagii si face parte de pe coloana sonora a spectacolului Chirita...lyrics by Iarina Demian..so there's a lot of work to do...

bai copii auziti? vreti sa schimbam ceva in tara asta? ca io am o solutie...

22 de comentarii:

  1. Noi cam am vrea sa schimbam mai multe ceva'uri :)) solutia...se lasa asteptata :D nice article ;) go go Tudor

    RăspundețiȘtergere
  2. cand om fi vreo suta da mii p'aici ca sa facem partid:))

    RăspundețiȘtergere
  3. cum ma trezesc, ma gandesc ce ai mai scris si fug sa vad...parca-mi deschid corespondenta de la o persoana foarte draga...sunt fericita, fiindca te stiu inepuizabil in idei si, deci, "postasul" nu se va opri in a-mi aduce corespondenta mea de suflet...

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ai nevoie de vreo suta de mii, doar de 25.000!Legea 14/2003 !

    Pentru tine ar fi simplu sa-i gasesti, si ar fi pacat sa nu faci ceva, daca tot ai acces la atatia oameni...si nu orice fel de oameni!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca ti-ai incarcat bateriile la Timisoara, pari mai ...fresh...mai motivat...in planurile tale.

    ps: Ti-am simtit lipsa! Recunosc;)

    RăspundețiȘtergere
  6. totusi e Romania! Nu stiu ce solutia ai pentru a schimba ceva , dar sa stii ca's foarte curios...
    ..
    Zeffy
    http://zeffy.we3d.net

    RăspundețiȘtergere
  7. Gasim o solutie dar hai cu o cantare in music sa ne incarcam si noi bateriile ..ca ma roade pe interior..!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudor ar trebui sa schimbi mentalitati... eu sunt medic si de una an lucrez in strainatate, fiindca ma saturasem de umilinta aici...criteriul valoric inexistent, spaga,si o molusca in loc de coloana vertebrala...
    Daca ai o solutie functionala ma intorc si pun si eu umarul :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar ti-am simtit lipsa :D

    In fiecare zi intram pe blog si ma intrebam de ce nu mai poastezi nimic :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu fac la fel...deschid calculatorul sperand ca ai mai scris ceva:)ceva care sa ma faca sa zambesc,ceva care ma poate pune pe ganduri,ceva care sa ma faca sa-mi doresc altceva(mai mult,mai bun,mai repede)...CEVA.Asteptam idei ptr schimbari:)

    RăspundețiȘtergere
  11. album in februarie daca ai fost atent sunt deja sapte piese noi which is alot acum lucram la orchestratie

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu tot vreau sa aud care este solutia. Mai vin si eu cu solutii, dar se pare ca nu sunt bune de nimic daca ma lovesc perpetuu de lume care se impotriveste implacabil oricarei schimbari.

    RăspundețiȘtergere
  13. "tremur tot si imi vine sa plang "
    Tudor stie :P

    Chiar a fost marfa concertul de la Timisoara, mi-a placut ca ati cantat multe piese noi :)
    mi-a placut ca ati cantat epilog :X
    Daca nu era Raul nu stiu ce faceai :)) eu una nici nu mi-am dat seama ca s-a inamplat ceva, credeam ca asa tre sa incepeti sa cante Raul ceva timp de cateva minute sa va faca intrarea :)
    imi pare rau totusi ca nu am stat jos, si ca m-au pus la balcon si nu puteam sa ma ridic ca nu vedeau domnii din spate :|

    Timisoara nu e un oras asa frumos, singuru lucru bun e Centru, si catedrala care e superba ... oricum a meritat drumu'

    acum asteptam un concert in Bucuresti... pana la lansare...

    RăspundețiȘtergere
  14. Mersi pentru atentionarea precedenta. Am o mica rugaminte: versurile piesei "DE CE?" ni le poti posta pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu am fost la Timisoara si ar fii fost extraordinar daca microfonul lui tudor ar fii fost dat mai tare si/sau orchestratia sa se fii auzit mai incet, pentru ca atunci cand era multa orchestratie vocea lui tudor era aproape in totalitate acoperita si nu se auzea de decat un zumzet de voce a lui tudor :). Noroc ca stiam piesele, dar oricum mie mi-ar fii placut sa se si auda. Si noroc cu piesele mai lente, fara asa multa orchestratie care intr-adevar s-au auzit grozav.
    Poate la alte concerte se poate face ceva astfel incat sa nu bubuie intrumentele si vocea sa nu se auda deloc. Asa si conexiunea cu galeria sigur va fii imbunatatita ca va putea galeria sa si inteleaga ce spune tudor, nu numai sa-l vada dand din maini si sa ghiceasca ce ar vrea sa spuna. ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ti-am dus dorul, frumos din partea ta ca nu ne-ai uitat. Astept sa mai postezi o melodie.

    Schimbari oricum se produc dar nu mereu in bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. la iasi cand o sa concertezi?o sa te astept vreo 2 zile in locu unde ai sa concertezi.o sa ma recunosti, baiatul gras emotionat ca o fata sorbindu-ti cuvintele cu voce tare.te astept la palat.

    RăspundețiȘtergere
  18. si cat despre partid, e o idee foarte buna, ar trebui sa avem un slogan gen Libertate in ritm si versuri, sau oricum nu cred ca o sa ai probleme la slogan. in alta ordine de idei , de unde ti-a venit ideea cand ai compus albumul despre tizul nicknameului meu?

    RăspundețiȘtergere
  19. schimbarea trebuie sa inceapa de mult mai sus decat am ajunge vre-o data. ma refer la nivel politic...

    RăspundețiȘtergere
  20. timisoara asculta muzica de calitate...
    hai sa schimbam mentalitatea in tara asta !!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru mine "Vama Veche" a venit ca un fenomen, un fenomen care mi-a schimbat viata, mentalitatea, modul de a gandi si simti...cu ajutorul vostru m-am regasit.Fara sa vrei prin muzica schimbi ceva in tara asta. Daca mai vreti versurile de la "De ce" vi le pot scrie eu, le stiu :P

    "de ce nu sunt copil" si pe 27 mai imbatranesc un an?

    copil esti atata timp cat continui sa visezi cu ochii deschisi :)

    RăspundețiȘtergere