[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 18 noiembrie 2007

Biloxi Blues / Brasov

Biloxi Blues merge la Brasov in Festivalul de teatru. Speram sa facem un spectacol bun acolo.Nu este prima oara pentru ca am mai fost la Brasov cu ocazia turneului national BB. Oricum stiu ca multi amatori de teatru n-au vazut spectacolul asa ca : luni 19 noiembrie Biloxi Blues in Braaasssooovvv! Be there!

15 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. @andrea b....daca ar fi dupa Tudor si compania, ar merge probabil in orice oras ce are un teatru, dar daca nu sunt chemati, cum sa vina?
    De asemenea poate atmosfera frumoasa ii poate motiva sa vina :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, imi aduc aminte...era atat de frig si era 1 martie, am plecat in Brasov sa ma plimb...am mers cu trenul...cand am ajuns acolo m-am cam ratacit un pic ....si plimbandu-ma prin oras am vazut afisul. Nu stiu de ce dar am inceput sa rad si ma holbam la el...spre rusinea mea nici acum nu am reusit sa il vad.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uh...abia astept sa ies odat' din valea asta...sick of all...

    RăspundețiȘtergere
  5. Va felicit pentru initiativa de a organiza turneul BB. Ati oferit sansa sa va vada pe scena unui public care, de multe ori, este privat de spectacolele din Capitala, dar care e la fel de dornic de teatru ca noi, bucurestenii. Sau chiar mai dornic, in conditiile astea.

    Ar fi frumos daca s-ar ajunge si in localitati care nu au teatru, macar unele piese, acelea care se pot adapta unui spatiu neconventional.

    In alta ordine de idei...BB a fost o delectare! L-am vazut asta vara si...mai vreau :P

    RăspundețiȘtergere
  6. http://cheguevargas.wordpress.com/ -searching 4 commentators- not the best way to do this, but the easiest way. on gsp would be 2 easy, but not worthfull. what 4 100s of idiot comments. that s 2 much...

    RăspundețiȘtergere
  7. http://cheguevargas.wordpress.com/ -searching 4 commentators- not the best way to do this, but the easiest way. on gsp would be 2 easy, but not worthfull. what 4 100s of idiot comments. that s 2 much...

    RăspundețiȘtergere
  8. Tudor, imi poti spune cand va fi urmatorul BB in Bucuresti? Din motive obiective n-am mai venit pe 16 nov., mai ales ca aveam loc in primul rand. Multumesc frumos, Vali

    RăspundețiȘtergere
  9. ne vedem si sambata la decernarea premiilor???:) cel mai bun actor: tudor chirila si cea mai buna piesa: biloxi blues nu sergent toomey??

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut piesa pentru a treia oara si tot as mai vrea sa o revad. In schimb, nu am mai vazut sala teatrului Sica Alexandrescu atat de plina....de foarte mult timp!!!
    Felicitari trupei!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut piesa pentru a treia oara si tot as mai vrea sa o revad. In schimb, nu am mai vazut sala teatrului Sica Alexandrescu atat de plina....de foarte mult timp!!!
    Felicitari trupei!

    RăspundețiȘtergere
  12. asa este...simona are dreptate....am fost in fiecare zi la festivalul de teatru contemporan, insa ca luni nu a fost niciodata...si eu am mai vazut pizesa de inca 2 ori, dar as putea sa o revad de fiecare data cu aceeasi emotie....felicitari tudor! felicitari si mamei tale si nu in ultimul rand trupei biloxi blues!

    RăspundețiȘtergere
  13. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
    CENZURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
    CENZURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere