[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 15 noiembrie 2007

Liceul Sf Sava sau Puterea gastii tinere

Si a fost balu liceului Sf. Sava . Ok u guys really rocked!Rockchickcs, groopies:)) and everything!!A fost un tsunami de energie din partea voastra. Pentru noi a fost socul ca muzica Vama Veche mai cucereste inca o generatie. Apoi bucuria ca piesele noi,piesele Vama - Bed for love, tata taye porku, pe sarma sunt atat de bine primite. Supercantare pt superpublic.
Mai presus de orice insa, concertul de pe 12 a fost important pentru ca ne-a facut sa realizam cateva lucruri definitorii:

Iubim publicul tanar pentru ca are timp.Are timp de mesajul cantecelor noastre.

E un public dispus sa creasca impreuna cu noi( da! si noi crestem inca in planul nostru spiritual) paradoxal tinerii sunt mai dispusi sa absoarba muzica noastra decat cei care au intrat adnc in viata si gusta fericirea in rate. Cand esti tanar e ori totul ori nimic. Asta am simtit la acel concert. Nu e drog mai puternic decat o asemenea atmosfera.

M-am gandit cantand ca poate asta e generatia care va schimba ceva in tara asta. Ca poate nu e doar warcraft si messenger si hi5 aceasta generatie. M-am gandit ca e o generatie care va intelege de ce am scris Fotomodele sau Cartitza. Viata nu e numai distractie cu orice pret.Culmea, printre urlete, chiote, fete sexy si baieti dementi am simtit un public dispus sa gandeasca si sa schimbe..poate nu m-am inselat...si chiar daca m-as insela oricum a fost o seara fantastica in care amfacut cel mai important lucru pentru un Om: mi-am pus intrebari!!

va multumim

daca aveti poze de la acel conert please send them la
alina.macarie@gmail.com

53 de comentarii:

  1. De balurile de la Limbi straine, de la Electronica sau de la Ase nu zici nimic?

    RăspundețiȘtergere
  2. Uff...imi pare rau ca organizarea balului din Vianu sta prost din punct de vedere al invitatilor..:( Poate la anu' veniti si la noi :P

    Am si eu o intrebare - cantati la balul UNATC?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu cantam la unatc si condamnam afisarea inainte de vreo decizie asa cum au facut ei

    RăspundețiȘtergere
  4. cam varza publicul aseara in Kristal la balul de la finante :( le era gandul la yves larock :p Voi in schimb ati fost super. Pacat ca nu ati venit la bis... dar sincer.. nu meritau :(
    keep up the good work !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim Vama pt seara de 12 Noiembrie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai, ca eleva in sava pot sa spune ca pentru multi dintre noi ati reprezentat motivul participarii noastre la bal... si mai pot spune ca ia-ti facut fericiti si pe cei care nu asculta rock, chiar si pe copiii "din gloata" care asculta muzica de la radio. De ce? pentru stiti sa faceti show.

    Multumim pentru luni..si pentru tot ceea ce faceti.

    mada

    RăspundețiȘtergere
  7. asadar generatia asta e ori fani vama ori messenger fanatici..ei bine eu nu sunt fanatic al internetului si mai si urasc vama veche..asta inseamna ca nu apartin acestei generatii sau cum?
    si apropo..majoritatea fanilor vostri au pe hi5 la favorite bands "Vama Veche:X" asa ca nu incercati sa intelegeti tinerii din ziua de azi cum chipurile facieti in cantece prin versuri..v-ati imbogatit..gata..nu mai faceti restul lumii hipiota si emo k e pacat..
    atat am avut sa spun..si ar mai fi faptul ca nu ati constatat faptul ca v-au si huiduit unii..nu tot liceul sava este fan vama veche..mai ales cand acestia canta manele dupa AC DC spunand ca "nu exista limita intre genurile muzicale"..asta m-a enervat la culme(nu faptul ca ati cantat manele..inteleg o gluma proasta uneori..ci faptul ca ati spus ca nu exista limita intre rock si manele) si pot sa spun ca pentru acest lucru nu meritati sa aveti vreo treaba cu muzica

    RăspundețiȘtergere
  8. Sava iubeste Vama, :x !!
    Va asteptam si la anu' .
    Ati fost geniali, va jur, :x .
    Nici ca se putea ceva mai frumos.
    Mie una, sincer, mi-a lipsit "Copilul si Durerea", :x .
    Dar oricum si fara aia ati fost absolut mirobolanti.
    Mai vrem, mai vrem, :x.

    RăspundețiȘtergere
  9. bravooo blackls99 Rastigneste-ne, scuipa-ne, huiduie, injura, in sfarsit...fii barbat:)) bine ai venit!

    RăspundețiȘtergere
  10. Servus Tudor! Mai cantati la Poiana pe 24? Asa apare pe calendarul de pe fostavamaveche.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ati fost extraordinari. Imi pare bine ca am reusit sa va aducem, a meritat din plin.

    RăspundețiȘtergere
  12. aseara am renascut in kristal :)pacat de discrepanta intre prestatia voastra si public.

    ps: RO PA!:D

    RăspundețiȘtergere
  13. ok...sun fan vama de multi ani.....de foarte multi (eu am 25 de ani)....am fost la multe concerte...in diverse locatii....dar luni la balul de la sava trebuie sa recunosc k a fost ALTFEL......sunt in totalitate de acord cu ceea ce a spus tudor despre tineri, energia lor si faptul ca nu sunt obositi.....bravo lor!

    RăspundețiȘtergere
  14. PS: desi nu mai sunt de muuuult timp nici eleva nici studenta, am participat la bal in calitate de reprezentat al unuia dintre sponsori si am facut parte din juriu....:D

    RăspundețiȘtergere
  15. A fost foarte frumoasa atmosfera de la balul din Sava, iar blackls99 e deranjat de gluma aceea si vrea argumente. Tudor, ai putea sa i le dai, poate asa se calmeaza si incepe sa va simpatizeze:X

    RăspundețiȘtergere
  16. Incep prin a multumi trupei pentru prestatia oferita Lic. Sf.Sava . Cineva zicea ca multi au venit la bal pt . Vama . Eu unu` am auzit persoane care credeau ca o sa fie un moment de plictiseala , da` uite ca ne`ati depasit asteptarile . Pentru asta va multumesc si va mai asteptam cu aceeasi caldura ca in acea frumoasa seara de 12. Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  17. balul a fost genial.voi ati fost fantastici.a meritat sa dormim mai putin de 2 ore si sa aparem la liceu a doua zi de dimineata la 7:30 obositi dar fericiti...felicitari si multumim

    RăspundețiȘtergere
  18. frate hai sa fim seriosi balu a fost tare pt cei care nu au fost in viata lor la un concert sau care nu umbla prin cluburi eu unul sunt plcitisit de ele... e normal sa fie asa agitati sunt boboci clasa a IX-a ... au dat si ei de lumea celor mai mari de cluburi petreceri etc . xcum vama a dat bn publicului din sava lumea era chiar fericita .... multumim pt ca ne-ati fct liceul fericit :)) sunt destui care nu prea erau deacord cu vama dar... macar au stat tacuti in coltul lor la nefumatori :) nu ca blackls99 care se da mare pe aici :) hai papa

    RăspundețiȘtergere
  19. Tocmai am venit din maxx d la bal....ca de obicei,un show adevarat....Desi am crezut pt moment ca acel "Imediat"..a fost un "reject" subtil:),..te-ai dovedit a fi inca o data un dragutz;asadar,Tudor..multumesc pentru poza,moment.....si atmosfera inconfundabila...ce sa zic.."memories come down on me"...

    RăspundețiȘtergere
  20. Atmosfera din Sava a fost cu adevarat incredibila si asta datorita voua, nu neaparat tineretii noastre, pentru ca voi sunteti cei care cred in noi si care ne dau prin muzica voastra mesajul care ne pune pe ganduri si reuseste cateodata sa si schimbe ceva inauntrul nostru, iar ceea ce am facut noi in seara de 12 a fost ceea ce am simtit datorita muzicii voastre, care este pur si simplu geniala.

    E adevarat ca mai sunt si unii care nu asculta Vama si care n-au fost la fel de extaziati ca restul, dar i-am vazut chiar si pe ei cantand "La radio", "Hotel Cismigiu" si "Epilog", iar la sfarsit erau unii care chiar ziceau "Nu pot sa cred ca nu am ascultat toate melodiile alea..sunt chiar tari tipii aia!".

    In primul rand voi sunteti cei care reusesc, prin fiecare melodie, sa schimbe ceva si apoi vine generatia noastra, care este indrumata de voi, dar care nu se lasa niciodata mai prejos si va arata de ce este in stare, datorita celor ca tine care cred in noi si pentru a le demonstra si celorlalti.

    Multumim Tudor Chirila pentru tot si savistilor mei pentru atmosfera incredibila..sunt mandra ca sunt eleva in Sava si ca Vama a cantat la noi la bal!

    RăspundețiȘtergere
  21. "decat cei care au intrat adanc in viata si gusta fericirea in rate. Cand esti tanar ori totul ori nimic"
    Cata dreptate poti sa ai ....recunosc...putine lucruri au mai ramas care sa imi aminteasca de copila fericita care visa cu ochii deschisi si isi spunea zambind privind la cei mari: "Eu nu o sa fiu ca voi ...." Nu de putine ori au fost datile in care spuneam:Totul sau nimic. Acum insa ma simt atat de obosita, vlaguita si pustiita....putina muzica si parca imi mai revin...dar golul pare atat de mare ca mi-e teama ca nu o sa il pot mai umple vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  22. sa fi tanar nu poate fi intotdeauna usor, sa fi tanar merita. merita pentru ca ceea ce ati facut voi acolo, sau ceea ce se face in mod normal, noi privim altfel. privim astfel incat sa ne reglam fericirea constant. ne pierdem printre asta, si uitam de restul, si orice chestie marunta ne arunca un ditai' zambetu pe fata. mie...mi-ati aruncat zambetul acela. inseamna foarte mult sa fi fost acolo, in atmosfera aia, inseamna foarte mult sa imi dau seama ca ma regasesc printre randurile cu public tanar si inseamna ca noi chiar meritam pana la urma si nu traim degeaba. da, vom trai pentru a schimba.

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. cand ati lansat "Nu am chef azi" eram boboc de clasa a 6-a. Cand s-a rupt Vama Veche alergam intre facultate si servici. Acum cand tu scrii despre baluri si generatia hi5 eu stau la birou si astept pauza de masa.
    ce bine ca Vama Veche nu mai e,asa stiu ca ea a ramas inchisa langa visele mele care (nu) se implinesc, langa vara in care aveam sarutul in ureche... ACEA VAMA VECHE pe care am iubit-o atat o caut inca printre randurile blogului pe care il scrii, de gasit nu o voi mai gasi... si nu o lua ca pe o critica ci ca pe un regret ca a trecut timpul si a lasat urme peste noi.

    RăspundețiȘtergere
  25. nici nu stiu cum sa incep..am fost aseara in maxx la balul celor de la istorie..desi sunt fan vama..e primul show la care am fost..tudor..tu te ai gandit vreodata cate emotii si prin cate stari ne faci sa trecem cand canti?? iti dai seama cat de ajuti prin muzica ta? eu,una,parca eram in transa..nu mai stiam ce e in jurul meu..nu mi pasa de nimeni si de nimic..traiam fiecare melodie si o cantam cu voi...gandurile care le am..starile prin care trec atunci cand ascult vama...sunt unice....si stii? e unul din putinele lucruri care nu poate sa mi le ia nimeni niciodata..daca nu ..chiar singurul..va multumesc din suflet si din inima pentru asta.Si acum ca m am mutat in Bucuresti,nu o sa ratez nici un concert de al vostru..o sa vin si la bal la medicina veterinara..si la stomatologie..la toate..va pup

    RăspundețiȘtergere
  26. Chirila,nush cum am dat de blogu' tau,dar ma bucur.Mi-am adus aminte de 1 Mai-ul de anul trecut si ..a fost o placere sa va avem la gratar :-)))

    ps: salutari domnisoarei A. din partea titirezului :-p

    RăspundețiȘtergere
  27. atatea capete atatea pareri...cate suflete...cate stari...infinitul prinde contur..

    RăspundețiȘtergere
  28. si corina nu e singura...
    eu am 3 lucruri importante in viata: pe mama, persoanele dragi si Vama... si e singuru lucru care nu ma dezmageste, cu mama ma mai cert, prietenii ii mai pierd dar Vama si muzica ei e mereu acolo ... oricat de cazuta as fi, daca ascult o melodie sau daca merg la un concert mi se deseneaza automat un zambet pe fata ... e cel mai bun drog :)

    nu conteaza ca am Bac-ul, ne vedem si saptamana viitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  29. super. eram in dreapta voastra, si se vedea tot. puneti suflet. punem siflet, si iese ceva frumos. iese ceva ce am vazut cu totii. cel mai frumos moment din toata seara, multumim vama >:D<

    RăspundețiȘtergere
  30. :D puterea gastii tinere..ce frumos suna,tudore

    am fost si eu acolo...am fost si eu acolo unde s-a cantat,s-a tipat,s-a plans,s-a ras,s-a strigat noi te iubim mai mult ca Raicu...acolo unde s-a trait :)

    sava iubeste vama veche..va iubeste pentru ca voi sunteti cei care ne fac sa realizam ca fericirea-i cand tatal tau te invita la el in birou si-ti deschide o bere..prima bere din viata ta ..sau ca visele nu pot muri :).

    si chiar daca acum e doar vama...mesajul transmis ramane acelasi...iubirea tot iubire e..marea tot mare ramane ..orasul tot profund :) am incredere in voi..:D

    multumim vama pt drogu furnizat pe 12 noiembrie :P nu stiu, n-am cuvinte ..sunteti totul :)

    iulia,fata care iubeste iezii isterici si alearga dupa ei prin culise ..

    PS:sunt racita cobza :D dar data viitoare sunt in primu rand...sunt curioasa daca esti tot atat de irezistibil si ca actor :)

    RăspundețiȘtergere
  31. in primul rand,tin sa mentionez ca,desi am ascultat odata rock,si i-am ascultat si pe cei de la vama veche(cam acum 4 ani),totusi nu mi s-a parut o idee prea buna sa cante vama veche la balul bobocilor de anul acesta.In primul rand,pentru ca e bal,nu concert.Lumea vine sa danseze,sa se simta bine,nu sa asculte niste formatii din alea de se cred a fi muzica adevarata,si de fapt iti vine sa-ti iei lumea in cap cand le auzi,k-ti sparg timpanele.Sunt convinsa ca multi au spus:"dar vai,Vama,ce frumos au cantat",dar din cate am observat eu (si chiar m-am uitat bine)pana s-a terminat concertu toti se plictisisera(norok cu activ,dup-aia)...asa ca nu ii mai ridicati pe aia de la vama in slavi,k defapt nimanui du-i place asa de tare muzica lor...bobocii i-au vrut doar ca sa se dea mari ca ei asculta rock,k vezi doamne,asa e in sava daca vrei sa fii acceptat:o prostie...te duci la bal ca se te distrezi,nu sa te adoarma unii veniti beti cu muzica lor,ca de-aia te duci;altfel te-ai duce la concert unde stii ca mai sunt si altii care gusta muzica asta

    RăspundețiȘtergere
  32. @ andreea 2007
    Nu generaliza ;) de unde stii tu ca nimenui nu ii place asa mult muzica Vamii?
    eu tin sa iti zic ca la Bal la Ase era full, stiu k majoritatea venisera pentru Yves Larock, dar dupa ce a cantat Vama (e adevarat k au fost huiduiti la sfarsit de pastilatii de pe acolo, doar e club de house) m-am dus la baie... si erau cateva fete care ziceau ca noi am venit pentru Vama... iar pe la 2 juma knd si-a facut aparitia Dj-ul (intarziase deja o ora) clubul nu era asa de plin ca pe la 12... deci multi de acolo venisera si pentru Vama...

    eu zic sa vorbesti doar in numele tau data viitoare, daca asta e parerea ta o respectam, dar nu generaliza ;)

    RăspundețiȘtergere
  33. mentionez ca au fost si din lazar multi. am cantat, am tipat sau mai bine zis am urlat, am simtit,am fost fericiti:X. sper ca te tii e cuvant cu turneul prin licee si atunci o sa vezi ce atmosfera poate face lazarul:)

    RăspundețiȘtergere
  34. am ramas placut impresionata de prestatia voastra...
    (ce exprimare:)))
    balul asta a fost ... special...sincer si chiar ink mai sunt socata....tudor esti un adevarat artist...si acest lucru se vede prin modul in care ai facut show....ce niaba si aia..cu housu lor au participat intens....si partea cu epilog a fost geniala....god eram asa de enuziasmati si vroiam sa ne canti epilog...si tu o dadeai pe alte stiluri,melodii,band-uri...si cea mai tare faza a fost ca si diriga canta alaturi de noi...profa de franca a fost impresionata de melodia epilog...imi zicea la meditatii ca se uita la noi si vedea o mare de copii plini de vise,sperante,inocenta....o mare de copii carora"nimeni n-o sa le explice ce inseamna dragostea,asta singuri intr-o zi de vara o vor afla"(am modificat timpurile vb si pers pronumelor si alte lucuri pt a avea coerenta,sper ca nu te superi ca nu ti-am cerut dreptul de autor inainte)
    mi-am adus aminte...ziceai ceva despre un turneu in licee...te ateptam man!si ...pana atunci o sa avem si revista scolii...in care cu siguranta dupa concert o sa scriem despre conecrt si o sa aducem aminte si despre minunatul bal...fara voi totul a ar fi fost borrrrrrrrrring
    a si ...ma gandeam...daca accepti sa iti luam un interview...nu conteaza cand....important e sa ne spui cand poti ...eventual am putea sa facem in aja fel incat interviw-ul sa il publicam chiar in primul nostru numar...:dmultumesc ca ai citit aceste multe randuri...una carmen

    RăspundețiȘtergere
  35. am pus pe blog pozele de la cele 4 baluri la care a cantat Vama luna asta :)
    in caz ca vreti sa le vedeti :D

    RăspundețiȘtergere
  36. am facut poza cu tine :D
    mi-ai spus numele :>
    am fost acolo, in primul rand traind momentul din plin :)
    ma bucura enorm ca ai scris de balul de la Sava...
    nu pe degeaba ne-am pierdut noi vocea :D
    asteptam turneul prin licee si asteptam vama veche :x

    pentru ca "cine se joaca cu tineretul, se joaca cu viitorul"

    si multumim ca ai cantat "Epilog" :) :x

    multumim pentru tot...

    nush daca mai tii minte:

    "tu esti iubirea vietii noastre si a lui Andreea Raicu"
    :>
    :))
    punct

    [iar atmosfera n'a fost din cauza lipsei de petreceri... cauza a fost vama veche]

    RăspundețiȘtergere
  37. Cred ca la un concert live (chiar daca e la balul bobocilor, intr-un bar, pe stadion sau in centrul orasului) totul suna bine (sau respecti macar formatia pt. curaj si pt. ca nu si-a pacalit publicul).
    Si mai stiu de la cei plecati in strainatate ca un concert sustinut de o formatie din Romania este de cele mai multe ori f. bine primit. (Chiar daca se canta rock, muzica populara sau formatia behaie. Atmosfera conteaza

    La balul meu a cantat o formatie din scoala & it was ok (they rocked although they were a bunch of kids)

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna!

    sunt Diana...eleva in Sava...

    gen am facut poza la bal

    gen: "esti dragostea vietzii noastre shi a Andreei Raicu ,dar noi t ioobim mai mooolt"

    gen: "pot sa-ti dau un pupik" :)

    remember me??? propabil k nu :)

    anyway la bal a fost :X

    cel mai tare bal ever :X

    voi ati facut tot show-ul :X

    fara voi balul era ffff boring...

    esti un geniu shi mesajele voastre sunt atat d vi, atat d reale, atat d adev :X

    Sava t iooobeste :X

    9 A t ioobeste :X

    Diana shi Tekla(lalala) t iooobesc :X

    Multzumim k existi...q Vama Veche shi q Vama...ai fost mereu alaturi d noi...muzik voastra ne-a inspirat in fiecare moment ...

    va asteptam din nou cand incepetzi concertele prin licee

    sper k te-am comvins sa incepi d la noi :)

    felicitari..suntetzi cei mai tari...niste genii :X

    va iooobim :X

    Btw in legatura q bilete la teatru...martzi dim ne-am interesat dar nu mai erau iar legitimatia d la actorie nu o primesc decat miercuri...

    cand v-a fi urmatorul spectacol????

    sper k nu te-am plictisit prea tare...:)

    multzumim ink o data pt tot ceea c suntetzi :X

    diana

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  40. Incredibil...cred ca asta este articolul cu cele mai multe comentarii! Puterea gastii tinere chiar e mare, la fel si admiratia pentru voi in Sava, dar si mai mare este bucuria atunci cand cineva ne ia in considerare si vorbeste atat de frumos ca tine despre generatia noastra.

    RăspundețiȘtergere
  41. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  42. pai, tudor, eu nu iti multumesc pentru ce ai facut, era clar c-o sa fie asa; iti multumesc insa ca ai scris despre asta si toti savistii care iubesc vama sunt fericiti ca si tu te-ai simtit bine intre noi...inchei cu ce ne-ai spus si tu: suntem mai frumosi ca voi!;)) P.S.:te mai asteptam, va mai asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  43. ok tudor t iubim...deci singuru motiv pt care am fost la bal a fost pt k a venit vama:xknd am aajuns acasa d la bal mama a crezut k m-am pastilat dar c drog paote fi mai puternic decat sa cante tudor in fata ochilor tai:Xdeci t iubesc rulezi si muzik ta e absolut geniala si am regasesc total in ea...sper sa mai vii si la anu :)ahm si in incheiere esti un zeu^:)^

    RăspundețiȘtergere
  44. se pare ca sunteti foarte tari..daca ati facut oamenii sa fie mandri ca sunt in sava..in 4 ani n-am auzit asa ceva..

    RăspundețiȘtergere
  45. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  47. da..intelegem total de ce ai scris cartita..genial cantec in care ne regasim multi dintre noi..."deasupra mea,viata tropaia..":|

    RăspundețiȘtergere
  48. Sunt mama unei fete din Sava si ma bucur ca pot sa impartasesc cu copii mei dragostea pentru Vama Veche.Am 39 de ani si va cunosc de la primele cantece,de la primul tricou scos in fata publicului.Am stiut de atunci ca veti ajunge si ramane cei mai buni.Albumele voastre sunt superbe si totusi urmatorul e mai bun ca cel de inainte.Iar concertele voastre sunt cele mai frumoase momente din viata mea.Dupa separarea voastra,la putin timp de la lansarea Fericirii in rate, am inghetat,inca imi e teama.Aveti o responsabilitate uriasa fata de publicul vostru,sa nu va lasati de ceea ce faceti.Vreau sa merg la concertele voastre si impreuna cu nepotii...Va multumesc pentru ca existati si pentru toata munca voastra pentu noi.

    RăspundețiȘtergere
  49. ati fost soooper tari...tudor ai fost genial..knd ai cantat am simtit k renasc...a fost szooper..ji se vede k pui suflet in tot ceea c faci..ji adevarul e k pt voi, vama am venit...eu nu sunt din sava.sunt din hasdeu..dar ai facut specctacol...ji cui nu i place de voi sa nu va asculte..mare lucru..si sa fii la fel de zapacit cum erai inainte :D

    RăspundețiȘtergere
  50. la balul din sava ati fost foarte tari.am cantat toate piesele impreuna cu voi si practic, recitalul vama a fost momentul cel mai important.Am simtit cu adevarat atmosfera aceea deosebita. sper sa veniti si la anul si ink un an pana termin liceul.

    PS: super show:X:X si piesa ''epilog'' e mereu actuala

    RăspundețiȘtergere
  51. A fost frumos, pana la Epilog. Epilog este cea mai deprimanta melodie din univers. Si pentru asta, nu a mai fost asa frumos.

    RăspundețiȘtergere
  52. Eu sunt boboaca in CN Sf.Sava. Si cum cautam diverse chestii despre liceu pe net am dat de blogul tau, pe care mai aruncam cate un ochi din cand in cand... Si nu pot sa nu ii invidiez pe cei care au putut atunci sa va vada la balul lor. De-abia astept sa facem si noi, cei de anul asta, balul, si daca ati fi si voi acolo ar fi mai mult decat perfect.

    RăspundețiȘtergere