[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 11 decembrie 2007

Povestea merge mai departe...

Pozitia mea cu privire la stirea aparuta in presa pe 10.12.2007, ca urmare a hotararii Tribunalului Municipiului Bucuresti.


Nu este o solutie definitiva. Vom face apel, ne vom face apararile si vom incerca sa dovedim ca solicitarile fostilor membri ai formatiei sunt neintemeiate, lucru pe care l-am dovedit si la Instanta de Fond si Recurs din cadrul procesului de Ordonanta Presedintiala - solutie definitiva si irevocabila.

Mentionez ca drepturile de coautori ale colegilor mei nu au fost incalcate, in conditiile in care organizatorii de spectacole au platit remuneratiile ce se cuvin in baza Legii drepturilor de autor.

E pacat ca din acest proces are de pierdut ideea de Vama Veche. Publicul insa nu are nici o vina. Speram ca, intr-un final, justitia romana in care credem, sa solutioneze echitabil acest caz, fara sa creeze un precedent, care ar risca sa prejudicieze in viitor si artistii, si publicul. Este un proces lung si, pana la o solutie definitiva si irevocabila, ne vedem pe scena!:)

12 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer nu stiam de acest blog dar am cautat ceva dupa ce am auzit azi la radio ca nu mai ai voie sa canti vechile melodii.
    SIncer ma gandeam: oare nu o sa mai audi live niciodata piesele voastre? wow si totodata ma gandeam la ce fel de oameni ar fi aceia care vor sa iti ia dreptu de a face poate ceea ce faci cu cea mai mare placere sa iti ia amintiri si alea alea. Ma gandeam de ce ar face treaba asta cand ati colaborat atata? Invidia? Sa mor cum se schimba unii in curve peste noapte !!!!!! Ori cum cel putin din partea mea ai toata sustinerea si a prietenilor Bafta!!!!!1 MUlta si nu lasa lumea sa iti ia ce ai mai frumos MUZICA

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur că va merge mai departe... e prea frumoasă pentru a se opri aşa, prematur...

    RăspundețiȘtergere
  4. vorbeam aseara cu o prietena despre asta... cum ar fi sa nu mai auzim 18 ani, Nu am chef azi sau VST live? cum ar fi daca ultimul concert in care am avut parte si de melodiile Vama Veche sa fi fost sambata trecuta... si ea a zis asa: ar muri pentru a 2-a oara Vama Veche...

    refuz sa cred asta...
    refuz sa cred ca le vor da dreptate lor... stiu ca justita e oarba, dar nici chiar asa...
    trebuie sa fim oameni... ei se gandesc la bani... nu se gasesc la cat rau fac publicului...

    povestea merge mai departe... VAMA

    bafta :)daca ai nevoie de ajutor aici suntem :D facem greva

    ne vedem vineri daca putem intra;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand VV s-a destramat, gandul ca o sa mai pot asculta melodiile live ma mai linistea...
    Chiar daca acum imi plac mult si piesele noi, vreau sa cred ca povestea Vama Veche nu se poate termina aici, din acest punct de vedere.

    In conditiile in care drepturile de coautori ale fostilor colegi nu au fost incalcate, sper ca decizia sa fie luata dupa o judecata in care sa primeze aspectul moral al cazului, nu cel material.

    RăspundețiȘtergere
  6. Orice ar fi, noi vom fi alaturi de voi, si va vom sustine. Speram sa ascultam in continuare vechile melodii, si sa nu ramanem doar cu amintirea lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Urat ca s-a ajuns aici (desi era de asteptat)...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper ca totul se va finaliza asa cum trebuie si sa ascultam toate piesele voaste,caci macar cu asta sa ramanem,daca nu cu vechea Vama.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trist ca nu s-a ajuns la o intelegere amiabila din partea ambelor parti. In cazul in care drepturile de coautori au fost respectate dpdv financiar, nu inteleg rostul initierii acestui proces ..

    RăspundețiȘtergere
  10. Zic doar atat: EXISTA DREPTATE ATUNCI CAND MORALITATEA SE PIERDE!
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi se pare oribil ca incearca sa te impiedice sa canti piesele. Vocea ta face vechile melodii atat de misto, e sarea si piperul lor. Sper ca decizia sa se modifice si sa nu ni se ia sarea din bucate.
    Noroc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Email provider. Serviciul de email oferit de becali.com nu se doreste a fi unul securizat sau pentru scopuri oficiale, ci pentru "entertainment purposes only".

    RăspundețiȘtergere