[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 18 decembrie 2007

Vama la Marutza

Astazi Vama va interpreta Pe Sarma la show-ul lui Marutza Happy Hour.

Speram sa oferim o bucata buna de live si dupa aia comentam p'acilea.

See U There!!

42 de comentarii:

  1. sal tudor, spune-mi si mie ce parere ai despre povestioara pe care am scris-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Candva , si anume atunci cand s-a rupt aceasta formatie, am incetat sa mai ascult melodiile care`mi faceau ziua mai frumoasa. Mai ascultam cate o piesa-doua de dragul vremurilor.

    Si acum , nici bine n`a inceput piesa "Pe Sarma"@ Happy Hour si ...deja m-a intors pe dos..iarasi! :)

    Buna treaba , frumoasa piesa.

    psykid
    / psychominds.info

    RăspundețiȘtergere
  3. ce misto e mel asta"pe sarma"..place mult..si cel mai mult mi-a placut msj pe care l-ai avut la incp mel"iubirea este un lux.."sa stii k asa e..in ziua de azi..nu te poti ast la mai mult..uff..oricum aveti nota maxima pt interpretarea din seara asta~!bv..un pooop de la buzau..unde aveti multi fani..

    RăspundețiȘtergere
  4. na'siara... e 6:08 shi eu inca am ramas fermecata de felul in care stiti voi sa cantati live. sper din tot sufletul sa poti canta in continuare melodiile vechi pentru ca fanii vostrii au fost f dezamagitzi de tot ce s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  5. mah deci rupe tot pe sarma...hai mah ca nu ai ai uitat sa canti ce dracu'...degeaba mah ca tot o piesa chirila rupe norma cand esti singur sau indragostit...dezamagit si beat...sau implinit si treaz..si ce sa mai zic..nu est majorat fara piesa 18 ani..si preferata mea Betia...
    mah chirila..esti dilau.numa treburi faine faci mah...numa' bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. sooooper melodie....... intr-adevar iti amintesete de "acele vremuri":)

    RăspundețiȘtergere
  7. pe sarma la comun :))) frumoasa interpretarea! iar mi s-a facut dor sa va aud live desi nu au trecut nici 2 saptamani de la ultima doza ...creati dependenta!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai o voce super. Cuvintele sunt de prisos....
    Mi-a placut melodia. Cred ca cea mai buna de cand cu noul poriect...
    way to go ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. superba piesa!de obicei nu ascultam vama veche dar acu' pot sa va garantez ca ati castigat un fan..tineti'o tot asa :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tudor, tu esti o raza de soare in sufletul nostru... al meu si al iubitului meu. Cantecele tale ne ajung mereu la suflet si ne fac sa zambim, sa vedem lumea asta mai colorata. Esti cu noi cand facem dragoste, atunci cand mergem cu masina cantam cu tine si cate trei, patru ore, cand sunt trista sau cand sunt fericita....ce vroiam eu sa spun e ca Vama Veche (sunt din Constanta si Vama e o alta bucata de suflet)pentru mine esti TU....piesa asta "pe sarma" este most have-ul Craciunului meu..

    RăspundețiȘtergere
  12. foarte dragut, mi-a placut foarte mult piesa "Pe sarma" si ma bucur sa aflu de existenta acestui blog, noroc cu emisiunea lui marutza :)
    oricum multa bafta "Vama"!!!!

    @psycho: cam tot pe acolo ma aflu si eu (ma refer la starea de spirit despre care vorbeai), eu cand ma gabesc la Vama Veche, ma gandesc la Tudor Chirila in concert in Oradea :)) cu piciorul in ghips dar plin de energie, cel mai energic concert la care am fost pana cum :)

    RăspundețiȘtergere
  13. sooperr atree meluu:X:X.....un concert kand se arataa??;;)

    RăspundețiȘtergere
  14. super tare inceputul piesei...chitara aia..wow...apropo cred ca e prima oara cand te vad atat de indragostit...fericire multa(nu in rate)

    RăspundețiȘtergere
  15. super melodie,super mesaj,super voce(nici nu mai e nevoie sa fie spus)!

    RăspundețiȘtergere
  16. oh da...dragostea e intr-adevar un lux...din pacate...dar n-o sa vorbesc despre asta, cel putin nu acum
    vroiam sa-ti spun ca ma bucura enorm faptul k ati pastrat acelasi stil de a canta. e o chestie care te face sa te indragostesti instantaneu de melodie...e un sentiment placut... :)
    astept cu nerabdare urmatoarea prestatie live a voastra la care sa pot asista
    ne auzim cu bine

    RăspundețiȘtergere
  17. vama veche era unul dintre proiectele care nu trebuia lasat sa se destrame. recunosc ca bed for love ma cam dezamagise ... dar se pare ca veti reveni in topuri :D

    RăspundețiȘtergere
  18. salut tudor, as putea sa-ti spun ca mi-a placut foarte mult piesa "pe sarma" live, ceea ce este si adevarat, a iesit bine..., dar nu stiu, sincer imi pare foarte rau ca v-ati despartit, ca nu mai exista veche formatie, nici o piesa din cele vechi nu o sa mai aiba impactul pe care il aveau, oricat de frumos o sa le cantati... pacat, calul din marlboro e tot mai departe;... erai mult mai dragut inainte, cand duceai alta viata...oricum iti doresc mult noroc...

    RăspundețiȘtergere
  19. multumesc ca m-ai facut sa zambesc, sa fiu fericita...azi....m-ai facut sa ma simt bine desi doar cateva ore mai sunt si ziua e gata...sper din tot sufletul sa fii fericit alaturi de persoana iubita....si ne faci fericiti pe toti cu piesele pe care le vei canta in continuare...
    Felicitari inca o data!!!!
    Sarbatori fericite!!!vama

    RăspundețiȘtergere
  20. 'pe sarma':x si..'undeva prin vama':x

    RăspundețiȘtergere
  21. Maruta si-a ales bine invitatii azi...

    Felicitari pentru cantare!"Pe sarma" e una din melodiile care imi plac cel mai mult...dintre melodiile noi care imi plac mult ;;)Dar...ati renuntat la celelalte versuri pentru refren.

    E in calcule pentru urmatorul single? :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Frumoasa piesa, frumoasa interpretare instrumentala, frumoasa voce....Mi-e ingrozitor de dor de concertele de la Sala Palatului care ma transpuneau intr-o stare de bine si de reverie din care nu ma mai scotea nimeni pt muuuult timp!One question : trairile tale inspira versurile pieselor?(ma refer aici la cele noi-in special Bed for Love si Pe Sarma).Keep up with the good work:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Iubesc melodia asta. E preferata mea, alaturi de Bed for love.
    Ma bucur mult ca ati cantat-o si in Fratelli :D (apropo... aseara a fost super si a meritat alergatura ;)) )
    Si sper ca de acum nu va mai fi nici un concert fara ea.
    O sa fiu cu ochii pe voi :P

    RăspundețiȘtergere
  24. [minunata,fermecatoare,nemaipomenita melodia 8->] ~totul se imparte la comun :x~ te.am urmarit azi la >Happy Hour<. *mirific tu si ceilalti din vama faceti o treaba super* [awsome] voce super si melodii intuitive. ~dar versurile tale,tudor,se inspira din ce traiesti tu acum~ stiu ca multi isi spun intrebarea asta :) oricum ~great job :x~

    ~honey they don’t fix love on tv...8->~

    RăspundețiȘtergere
  25. super tare pisa......vama veche era una dintre trupele mele de suflet si vreau sa spun ca imi pare sincer rau ca nu mai sunteti in forma ulterioara dar asta e...de acum VAMA o sa fie trupa mea de suflet. felicitari pt tot ce faceti sunteti marfa......

    RăspundețiȘtergere
  26. :( eu nu m-am uitat... sper sa fie reluare...

    oricum am auzit piesa de 2 ori aseara live ... portie dubla de Vama :X
    prin cate obstacole am trecut ca sa intram aseara in Fratelli :))si cat de usor am intrat in Spice, unde ne faceam probleme :), dar unde nu intra "gasca de prieteni" !?! ;))

    RăspundețiȘtergere
  27. "The famed gear, more lasting than the globe,
    Is my dream mantle, where I thee enrobe."
    ( CLXXVII - W.S. )

    ...nu pot renunta la Ana, in memoria mamei si atunci am mai adaugat ceva.
    Minunat !
    Cu bine.

    RăspundețiȘtergere
  28. Super tare show-ul :>

    Ai O Voce Geniala :x

    RăspundețiȘtergere
  29. a fost super... a iesit bine... bravo:D

    RăspundețiȘtergere
  30. si...tudor...pana la urma ce sa intelegem prin "impartim totul la comun"??

    RăspundețiȘtergere
  31. oricat...a iesit bine...numa' ca marutza e prea infipt...il urasc de cand a plecat dl tvr

    RăspundețiȘtergere
  32. maruta e cel mai genial (da, da, da, genial nu are termen de comparatie... wable) moderator de emisiuni de gen ever. e orice numai infipt... daca prin infipt tu intelegi intepat. daca nu... nu vad de ce e rau. vad din cand in cand happy hourul si nici un invitat nu mi-a lasat impresia ca s-ar simti altfel decat bine, la o cafea cu un bun amic, barfind diverse. sweeesh. pe mine ma calca pe nervi emisiunea lui de la tvr ... promovau in draci isteria rbd si alte asemenea chestii...

    RăspundețiȘtergere
  33. si totusi..sa ne tinem de subiect..chirila rules..si citite is beton versurile..maniera in care le dispune el pe un instrumental beton...sparge..

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu m-am trezit azi dimineata la 6.00 sa vad emisiunea lui maruta in reluare.Bebelusul meu m-a ajutat pt ca s-a trezit pe la 5.40 pt o portie de laptic:-))

    RăspundețiȘtergere
  35. Sal VAMA VECHE in special tie tudor i-ti doresc multa fericire si sarbatori fericite . i-mi palc melodiile tale foarte mult ,a iesit bine emisiunea lui maruta .melodia mea preferata este aceea pe care ai cantat-o la maruta si daca se poate sa-mi spui de un de sa iau si eu toate mel tale pls .bft

    RăspundețiȘtergere
  36. pistolaru, cu regrete... il respect pe tudor dar statui nu o sa-i ridic niciodata. din varii motive personale :)

    RăspundețiȘtergere
  37. lianna...nu vad niciun pistolar...nu cere nimeni statui..nu trebuie sa stie nimeni motivele tale personale..e vorba sa recunosti un talent cand e in fata ta...gandeste-te..nu sunt multi care sa mai cante ceea ce simt..toti prefera comercialitatea..

    RăspundețiȘtergere
  38. Email provider. Serviciul de email oferit de becali.com nu se doreste a fi unul securizat sau pentru scopuri oficiale, ci pentru "entertainment purposes only".

    RăspundețiȘtergere
  39. Melodia prieteni de la vama veche ma fasscineaza,dar prima mel de la vama veche a fost buze blonde si am asc vreo 4 ore,ceea ce vreau sa spun e ca vama veche ink mai e in inimile noastre.Eu sunt managerul unei trupe ,dar am 15 ani si formatia canta melodii de la vama veche,insa cantam si altceva de exemplu eagle eye cherry.Bafta si mult cacat

    RăspundețiȘtergere