[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

miercuri, 19 decembrie 2007

Vama.Multumiri.

Pai cam asa ar trebui sa sune: multumiri celor care au apreciat prestatia noastra la Maruta. Si noi credem in aceasta piesa, in mesajul ei si ne bucuram ca mai sunt si altii.

Multumiri celor noi veniti pe blog.Comentariile sunt binevenite in contextul unui limbaj decent.Iubim polemicile. Dar de bun gust. Vulgaritati nu toleram...

Multumim veteranilor care au sprijinit si urmarit aparitiile pieselor de pe noul disc.Aveti inca putina rabdare.Vineeee.

E o gura de aer proaspat de care aveam nevoie, acest entuziasm pentru " Pe sarma".

Din culise:
probele de sunet s-au facut fara clopo(tobe) care era blocat in trafic. Ba chiar ne-am pus problema ca vom fi nevoiti sa cantam cu tobosarul band-ului emisiunii daca Clopo nu ar fi ajuns astfel ca am repetat de vreo doua ori cantecul la probe.

Am baut cu Dan o cafea la bufetul din buftea si am mancat un sandwich cu snitzel de pui fara maioneza. Iubesc atmosfera de bufet.La bar era o fata dragutza si politicoasa.

Echipa lu' marutza e ok mai ales fetele de la makiaj: le-am spus bancul cu jaful de la
banca de sperma.Au murit de ras.

Veveritzele din band sunt vii:) reale si au cantat frumos 18 ani.

Thanx again everyone.

PS. Maruta e foarte ok.

8 comentarii:

  1. Bun, nu am rabdare sa citesc 33 de comentarii, e totusi 3 noaptea. Dar acum mi-am adus aminte ca am ramas la lucru inca 1 ora sa vad daca esti la fel de fitos :) si cam cum suna "pe sarma" asta ca am tot vazut promouri.

    Melodia... e ok. Nu geniala. Ok. As pune-o pe player sa o ascult pe strada. Dar, fara suparare, ii lipseste CEVA. Nu stiu ce, cand o sa descopar o sa revin :)

    Veveritele da, sunt faine. Dar au incurcat asa, putin versurile de la 18 ani :) Putin acolo.

    Si mi-a placut la nebunie replica cu planurile la comun... sau cum a fost...

    Cat despre relatia trupa veche - vama... apreciat oarecum cvasidiplomatia. Si ca o parere personala... spalati-le la voi in gradina... nu in fata ochilor multor oameni care au iubit vama veche si pe care i-a durut impartirea asta.

    O zi buna, Tudor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sooper frumos ati facut live-ul la Maruta! Bvo !
    Tudore e bn k nu ti-ai pierdut simtul umorului si felul specific de a fi ... dupa tot ce s-a intamplat cu trupa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-ti povestesc cum am vazut eu aseara emisiunea lui Maruta...Eram in bucatarie,abia venisem de la munca si mancam....am auzit la tv o melodie cantata de veverite si mi-am dat seama ca vine Vama la Marutza...Am plecat cu farfurie cu tot din bucatarie sa ma uit la emisiune,cand ati cantat in primele secunde parca eram fermecata...apoi nu s-a prea mai auzit ce cantai...dar a fost super prestatia.Vrem sa va vedem mai des si vrem sa va auzim mai bine.A fost super...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau k nu am vazut happy hour,dar mi-a plaqt mult melodia ,m-a sunat o prietena si am putut sa o ascult la tel:)...si chiar dk nu te-am vazut la tv,si mai bine,ne-am intalnit pe sosea cand plecai din buftea:)...ah,imi pare rau k nu am apucat sa-ti dau niste flash-uri:))..cine stie,poate mai vii pe aici pe la noi;))...Te pup,tudor si numai bine!!

    RăspundețiȘtergere
  5. trebuia mai tudor, sa ne spui si noua bankul cu jaful de la banka de sperma....sunt kurios!!!in rest, ce pot sa mai spun "vama veche" traieste inka prin tine.....

    RăspundețiȘtergere
  6. hrm, hrm. vama veche nu insemna numai tudor chirila, oricat de infinita ar fi perfectiunea lui. vama veche nu mai traieste nici prin tudor, nici prin traian, nici prin lapi, nici prin liviu si nici prin eugen. singurii prin care mai traieste VV sunt nebunii aia care faceau nopti albe in trenuri si in gari, nebunii aia care la nenumarate chefuri au ascultat "epilog" stand turceste pe jos si tinandu-se de mana... prin sus numitii enumarati mai sus acum traiesc altele. bune, dar pe undeva incomparabile cu VV... asta poate si prin prisma chestei aleia cu "prima iubire..."

    si acuma eu stiu ca e blogul personal al omului si i seem like the mean and evil person... dar putina obiectivitate, cetateni :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Email provider. Serviciul de email oferit de becali.com nu se doreste a fi unul securizat sau pentru scopuri oficiale, ci pentru "entertainment purposes only".

    RăspundețiȘtergere
  8. Scuze de ignoranta...dar poate ne spui si bancu" :)

    RăspundețiȘtergere