[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

duminică, 9 mai 2010

Centrul Istoric

27 de comentarii:

  1. Am observat - si nu sunt nici pe departe o profesionista - ce bine dau imaginile alb/negru. Ca sunt fotografii sau video, ca e vorba de centrul istoric sau nu, cand urmaresc un articol alb/negru sunt fascinata. In alta ordine de idei, mi-a placut zambetul. Modest si sexi. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai degraba ironic :)) De unde atata "modest"?

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) :)) Foarte tare filmuletul ! "Animal printul a fost intotdeauna la moda. D-aia vin eu in centrul istoric" :)) :)) I loved it ! More ! More !

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte misto sincronizarea aparitiei ghertoilor in cadru cu ce spunea Tudor :))) foarte misto si ironia!
    mai putin misto ghertoii de pe blog :D

    sa vina Cupaaa, sa vina Cupaaa sa vina Cupaaaa.. :D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  6. dragă tudor, este pentru prima dată când scriu comentarii aici si vreau să te felicit pt. toleranţa extraordinară pe care o arăţi faţă de persoanele grase cu animal print.

    şi de daca grasele cu animal print au bani de o cafea si dreptul de a se aseza pe terasa, ca toţi oamenii normali? cum adică să stea lângă noi, care suntem nişte intelectuali, păi se poate?!

    ne deranjează simţul estetic şi o să ne intoarcem in partea cealaltă, ca să nu le vedem pe aceste persoane, pt. ca ochiul nostru nu suporta atâta diversitate.

    am scris si eu un text despre animal print si nu, nu este vorba despre modă.

    http://thecreatrix.wordpress.com/2010/02/25/showing-how-the-rose-has-teeth-in-the-mouth-of-a-beast/

    RăspundețiȘtergere
  7. :| din punctul meu de vedere... (nu ca ar conta cumva ...)
    FOARTE NASOALA partea in care vorbeai cu mancarea in gura... in rest... ok...

    RăspundețiȘtergere
  8. "Astia care nu comenteaza, rad de aia care comenteaza. (...) Sunt foarte multi care rad, pentru ca ei nu comenteaza."

    diagnostic medical: "Sindromul Caragiale".

    obs: e un adevar care se situeaza in afara granitelor constientei multora.

    tratament: mesajul trebuie repetat

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum pot fi cititorii inteligenti si sa scrie comentarii stupide?:))

    RăspundețiȘtergere
  10. ai cam suparat lumea :))comentarii stupide se fac indiferent cat de destept sau prost esti,ca altii aleg sa isi scrie prostia iar cei ce citesc sa o critice e problema fiecaruia,uneori adevaru doare...oricum esti tare tudore :)))))

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa e, majoritatea comentariilor sunt stupide, dar trebuie sa recunosti Tudor ca si tu uneori esti stupid. Ca de exemplu in acest video.
    M-am intrebat de ce sunt asa de putine comentarii pe acest blog cu mult trafic. O explicatie ar fi ca trebuie sa ai cont pe google ca sa comentezi.

    RăspundețiȘtergere
  13. stii bancu ala gen
    acum nimeni nu se mai regaseste in comentarii he

    RăspundețiȘtergere
  14. stii la ce ma gandeam acum?...sa nu comentez, bineinteles. dar ceva ma face sa nu pot sa tac doar pentru ca tu razi de oamenii care te admira, te citesc, te urmeaza poate, intr-un fel sau altul...imi dau seama ca nu esti un om fericit desi, la fel ca toti cei de pe blogul tau care vor sa para inteligenti dar nu sunt, vrei si tu sa pari ca esti...fericit. de ce zic asta? nu stiu...no reason....:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Pai ce sa-ti doresti? Lumea care comenteaza te aseaza deasupra nivelului lor si se observa mult prea brutal dorinta de apartenenta a unora la clasa de "speciali"...dar ai putea sa incerci sa fii mai putin Liam Gallagher.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Fac parte dintre vizitatorii care citesc blogul, nu comenteaza si rad de comentariile celorlalti.

    Iti ascult muzica pe care o creezi si interpretezi de cand erai mic-mic-mic; ultima oara cand te-am ascultat live a fost la tribute, acum cateva saptamani(2-3).

    M-ai surprins de foarte multe ori; de multe ori placut, de foarte putine ori neplacut, dar chiar sa vorbesti cu gura plina, la asta nu ma asteptam...

    RăspundețiȘtergere
  18. Super frumos, natural si personal! Oricum lupta imporiva rasismului e depasita, nu toti suntem la fel si noua ne place Tudor asa cum e el, cum canta, cum gandeste si cum vorbeste (bine sau rau) despre oameni si lucruri. Si nu ne plac ghertzoii!

    RăspundețiȘtergere
  19. Tudor Chirilă, aflat în centrul vechi al Capitalei, explică cu superioritate, clefăind la ceva nedefinit, că îi place a colo pentru că nu sînt gherţoi. Spune asta în timp ce vorbeşte cu gura plină, mîncînd cu ochelarii de soare pe ochi, asortaţi cu o eşărfuţă şi o pălăriuţă la fel de penibilă.

    RăspundețiȘtergere
  20. Se pare ca toti mai dam cu bata-n balta din cand in cand...

    RăspundețiȘtergere
  21. Chirila, probabil nu stii ce au scris ziaristii de la Catavencu despre tine in ultimul numar (cred asta deoarece in general cititorii lor sunt mai destepti decat ai tai). Asa ca, uite "mini-articolul":

    "Intr-un filmulet preluat pe blog-ul lui, Tudor Chirila, aflat in centrul vechi al Capitalei, explica cu superioritate, clefaind la ceva nedefinit, ca ii place acolo pentru ca nu sunt ghertoi. Spune asta in timp ce vorbeste cu gura plina, mancand cu ochelarii de soare pe ochi, asortati cu o esarfuta si o palariuta la fel de penibila. Ah, bun. Deci Chirila e doar in trecere pe acolo."

    Sa speram ca presupunerea celor de la Catavencu este adevarata (ca erai doar in trecere).

    RăspundețiȘtergere
  22. e caz penal ca a vorbit cu mancare in gura?

    RăspundețiȘtergere
  23. e caz penal ca a vorbit cu mancare in gura?

    RăspundețiȘtergere