[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 18 mai 2010

Lectie de live!

Asta este ceea ce eu as numi o interpretare "live" perfecta. Pana si raguseala si-o controleaza. O admir rau de tot pe fata asta. Dincolo de cantecul care este beton, clipul asta spune adevarul: o voce si o chitara.


14 comentarii:

  1. vorba moderatorului, gives you chicken skin, fucking brilliant

    mie imi place si asta:
    http://www.youtube.com/watch?v=MIYZ4WsR0JM&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  2. Te cam dai in vant dupa orice...Pe bune, aveam pretentii.

    RăspundețiȘtergere
  3. a avut si interpretari mult mai bune ( de exemplu cand a cantat cu pavarotti). aici greseste si versurile la prima strofa, iar la un moment dat i-o ia si voceaa razna.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ maria: tu stii mai bine. Probabil ai cantat live de multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  5. mda. nici nu trebuie sa canti de prea multe ori live ca sa poti aprecia o prestatie. si offtopic, fara a fi legat strict de clip, ironia si aerul de superioritate pe care le afisezi fata de comentariile de pe blogul asta s-ar putea sa te lase in curand cu un public format doar din groupies :)

    RăspundețiȘtergere
  6. eu acum am ascultat-o pentru prima data ... imi place :)si de joshua bell tot de aici am aflat ... e clar ; sunt varza !!! uite-asa mai invata omul cate ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Tipa este foarte tare.
    Imi place!

    RăspundețiȘtergere
  8. Skunk Anansie au fost un 'rock everyone's socks off' al anilor 90' Au fost in topul UK 100 timp 6 ani, au avut prestatii live amutitoare si englezii, cel putin, sunt extraordinar de incantati de come-back'ul lor, deci 'orice' nu e tocmai orice, e doar o opinie personala; si daca tot ne dam cu parerea, uite-o si pe a mea. Sper sa irite,macar.
    Si on-topic uite http://www.youtube.com/watch?v=gq1RFUN08qw merita ascultata intreaga discografie :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Te intereseaza un link exchange sau un schimb de banner cu siteul http://sanatatesiviata.blogspot.com/ ? Daca da contacteaza-ma la adresa de IM : onea_blog Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-adevar frumoasa voce, asculta si pe Alexi Murdoch Live la Vinyl Fever http://www.youtube.com/watch?v=XymNd2JyS68 superba interpretarea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tudor, pe cand un concert unplugged? Apropo, balada "Break up", asa acustica cum e, suna incredibil! Cred ca trebuie sa fiu urmatorul single promovat de voi. Poate ii faceti si un clip, ceva. In rest, cheers!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere