[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 4 mai 2010

Tangoul Agoniei

Cad, iubito. Te-am omorat si cad. Cad cu o viteza uluitoare si nu pare ca ma voi mai opri vreodata. Cad si ma frec de lume, o sa iau foc si asta nu e nici macar vreun fel de iad. Cad. Fara fund e caderea mea, nu e salvare, iubito, sunt un meteorit plin de pacate care iau foc si se inmultesc, o jerba uriasa de scantei. Orice gand se topeste si se lipeste arzand de peretii murdari ai lumii prin care cad. Incerc sa ma agat, dar tasneste sange de sub ughii, sange fierbinte, plumb topit turnat pe gatu-mi ca sa-mi infunde speranta in plamani. Te-am omorat, iubito, cu sange rece am omorat tot in tine, te-am omorat cu un zambet candid pe buze, ca si cum as mai cere un pahar de apa de la o batrana care vinde nimicuri pe marginea drumului, intr-o zi cu arsita.

Caderea ma ingrasa, sunt din ce in ce mai fierbinte si mai mizerabil, pilitura spontana de ganduri care fac praf lumea prin care cad. Cad de cand am infipt ultima data cutitul in tine. Ti-am taiat sfarcurile si n-a curs nici sange, nici lapte. S-au scurs lacrimi din tatele tale, asta a fost tot. Si tu zambeai, iubito si ti-am infipt cutitul in cap. Speram sa nu gasesc nimic acolo, am zis sa-ti iau scalpul, prea sigur pe mine eram. Credeam c-o sa descopar cateva ganduri atoase precum carnea de vita . Ganduri fumegand a cauciuc ars. Te-am hacuit, iubito, te-am insemnat cu un cutit de bucatarie si te-am lasat horcaind pe podele. Ai mai fortat un zambet. Asa loveai tu.

Eu incepusem sa cad caci reusisem intr-un final sa ma invinovatesc si ma pregateam de bucuria mortii noastre, iubito. Vinovat de crima fiintei tale, dupa ce ti-am inchis gura si ti-am astupat gandurile cu o carpa mirosind a ratare si benzina, dupa ce te-am injunghiat pana cand nu mai erai nici amintirea unei umbre, asteptam sa cad, sa-mi zdrobesc teasta in cadere, sa ma fac praf de fundul suferintei ca s-o pot lua de la inceput, mutilat si liber. Dar nu, cu un ultim efort tu ai zambit si mi-ai apucat haina, tocmai cand incepusem sa alunec in haul plin de speranta renasterii mele. M-ai imobilizat acolo sus, in lumina arzanda pe care ma pregateam s-o parasesc si m-ai orbit cu lama neasteptata a propriului tau cutit. O fractiune de secunda am sperat ca-mi iei gatul, de cand visam sa-mi dai moartea inecandu-ma in sangele care a fiert pentru tine candva. Ti-ai decupat intestinele, iubito, in fata mea, chiar ca mi s-a facut rau, si mi le-ai indesat pe gat, zeci de metri de intestine, mi le-ai bagat pe gat si victorioasa mi-ai dat vant in prapastie. Ai ramas acolo sus, incompleta, fumeganda, tremurai spasmotic in bataia soarelui lucid si ochii iti jucau in cap.

Erai o papusa jalnica, dansand mecanic. Ultimul orgasm a fost etern. Ti-ai pus vintrele in mine si ai ramas acolo sus, tremurand de nevoie si dorinta. Oricine ajunge acolo sus poate sa te aiba pentru ca esti vesnic in calduri, esti vesnic neterminata si n-au cu ce sa te mai umple, iubito. Ti-ai plantat gretutatile in mine si dansezi tangoul agoniei. N-o sa ne mai salvam niciodata. N-o sa-ti mai recuperezi ovarele. Eu o sa cad cu o viteza uluitoare in groapa fara sfarsit in timp ce tu o sa dansezi grotesc, sodomizata de pelerinii de pe Muntele Sperantei in Iubire. O sa devin din ce in ce mai greu in toata caderea asta a mea, o sa sara din mine ganduri si stari de foc, nimic n-o sa reziste o sa imprastii pulbere de foc si daca am sa ma agat de lume o sa ma dezintegrez, dar niciodata de tot, niciodata pana la contopirea cu ceva sau pana sa fiu inghitit de vreun alt pacatos de foc, nu, o sa ma refac in viteza aia de nedescris in care singurul gand care ma va tine intr-o viata fara de alintatoare moarte va fi gandul la tine.

Caci noi doi, iubito, vom fi ramas singurii capabili de a ne fi crutat suferinta unul altuia cu conditia sa nu ne fi ciopartit in asemenea hal. Gandul ca ai putea sa ma vezi fericit, te tine in viata acolo sus pe munte, unde barbati cu rasuflari de cai necheaza jur imprejur, te amusina si se napustesc asupra ta ca sa-ti opreasca dansul nefiresc, sa aiba senzatia ca pentru o clipa ei te manevreaza, te poseda sau iti dau placere. Ei lasa placere in tine, dar tu nu simti nimic, vintrele tale sunt la mine si eu cad fara sa fi gasit vreodata fundul. Noi doi suntem solutia fericirii noastre si ca sa scapam unul de altul ar trebui sa putem sa ne dam lovitura finala.

Paradoxul se adanceste, eu sunt o ghiulea de foc, fara ganduri, sangele e plumb topit, ma frec de lume si nu gasesc izbavirea dezintegrarii. Orice fel de taram de care sa ma fac praf ar fi pamantul fagaduintei locul din care as putea sa ma ridic dupa cateva unitati de timp celest. S-ar opri si dansul tau, acolo sus, pentru o vreme si poate ca ai putea sa simti atingerea eliberatoare a unui alt barbat.

E nevoie de un Pigmalion sus acolo la tine, iubito, ca sa-ti refaca inauntrul, iar aicea jos, pe Pamantul Fagaduintei, e nevoie de o adiere de vant si de ceva timp ca sa mi se adune ramasitele, si sa vad care e noua mea plasmuire.

..............................
Daca vreodata voi incerca sa refac drumul pana sus trebuie sa ma astept sa-mi ard trupul firav la tot pasul, pe unde am cazut, topindu-ma, topind in juru-mi.

23 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. sublim ! in sfarsit Tudor, ai revenit cu iubire-n noi !!! sper din tot sufletul sa nu imi atraga cineva atentia ca acest post a aparut in can(cer) sau la la ora 5 si nu la ceai !!! pentru ca ei nu inteleg !!! va rog sa cititi acest inefabil gand pe melodie ''cu tine'' !!! eu am avut noroc sa se desfasoare totul in acest scenariu...vin, fum de tigara, cu tine si gandul lui tudor !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow! Nici ganduri nu mai am...E de bine? E de vina primavara pentru asta? Esti ok? Iti este sete de...intestine? Ce face iubirea din oameni...

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Tudor

    Desi poate nu o sa ai timpul necesar sa citesti acest mesaj eu consider ca trebuie sa incerc!
    Numele meu nu conteaza, functia nici atat, ca sa nu mai vorbim de varsta..Iti scriu ca din partea unui om neputincios ce isi doreste sa ajute o MAMA, o locuitoare a orasului meu natal, o femeie deosebita! Are tumora intracraniana! Si nu una! CI DOUA! Ca sa se opereze are nevoie de 44000 euro...Si pentru a porni acest lucru are nevoie de sprijinul OAMENILOR! Cat mai multor oameni!
    Va rog din suflet sa o ajutati! Asa cum am facut si noi cei care o cunoastem! Asa cum au facut si ceilalti, cei care nu o cunosc insa le pasa de viata unui om!

    http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/umanitar/ajut-o-pe-iolanda-sa-si-recapete-visele-27560.html

    Numarul de telefon al fratelui Iolandei este: 0744539634

    RăspundețiȘtergere
  6. de multe ori le zambesc, posturilor tale si o sa iti dai seama si de ce ( cred ) :)


    te pup

    http://anaalexandrescu.blogspot.com/2010/05/topoganul-sentimentelor.html

    RăspundețiȘtergere
  7. tangoul sau "radiografia pantei"(prezentul ce se repeta), un dans pentru cei care s-au nascut batrani, un dans al pesimismului care celebreaza ceea ce este trist si absurd in viata. in tango nu se improvizeaza, permanenta fiind impermanenta, e un joc in care femeia invita prin privire la amintirea impreuna a lucrurilor bune care au trecut. regretul e darul unei nostalgii care vorbeste riscand despre toate fericirile de acum ori de maine

    RăspundețiȘtergere
  8. suntem incatusati, strigam si ne aud persoanele pe moarte

    RăspundețiȘtergere
  9. http://isabelle-ana.blogspot.com/2009/12/in-fiecare-din-noi-intr-o-buna-zi-se.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Un gând prietenesc pentru tine, pe blogul meu:
    http://noaptebunacopii.wordpress.com/2010/05/05/rasfat-cu-premii/

    [...]Şi, aşa cum ştiţi, deja, la rândul meu, vi-l înmânez tuturor, pentru PRIETENIE, adăugând şi… [...]

    RăspundețiȘtergere
  11. @suzanne

    Roaga familia sa ne contacteze la info@salveazavieti.ro.
    Asteptam documente medicale si cate mai multe detalii. Iolanda poate obtine finantare de la MS, daca operatia nu se poate face in Romania
    Oana Gheorghiu
    Salveaza Vieti

    RăspundețiȘtergere
  12. foarte frumos. esti extraordinar:)
    In cluj cand o sa aveti concert? va asteptam !

    RăspundețiȘtergere
  13. de la extaz la agonie e un singur pas.un tangou cu tenta dramatica,un dans erotic cu multa traire interioara...

    RăspundețiȘtergere
  14. Tangoul Agoniei, este cea mai frumoasa scriere a ta....e atat de puternica, te face sa iti simti inima batand cu putere, te face sa respiri sacadat, te face sa citesti fara intrerupere fiecare picatura...:)

    RăspundețiȘtergere
  15. atat de romantic, dintotdeauna pentru totdeauna. si totusi, ceva nu functioneaza, asa-i?...

    RăspundețiȘtergere
  16. GENIAL ABSOLUT FANTASTIC FABULOS POVESTEA UNEI VIETI SFASIATE DE O IUBIRE ABSOLUTA CARA O MUTILEZA DAR CARE E ATAT DE PUTERNICA INCAT TOT EA O REFACE LA LOC DUPA MULTE CAUTARI SI VISE SI SPERANTE MOARTE...

    RăspundețiȘtergere
  17. Un vis urat sa poate... prea frumos?!

    RăspundețiȘtergere
  18. unde altundeva in afara de myticket.ro se mai gasesc bilete pentru show-ul din 20 mai?

    RăspundețiȘtergere
  19. Stiu...Stiu de ce anume am nevoie de atata vreme: o carte! O carte scrisa de tine,Tudor.Ar fi pe placul sufletului meu,pe placul mintii mele...Deci?Are rost s-o astept?:)

    RăspundețiȘtergere
  20. how sick is this?! delirant de-a dreptul...
    http://www.youtube.com/watch?v=TytGOeiW0aE
    :D

    RăspundețiȘtergere