[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

luni, 21 aprilie 2008

Promo de lansare!! Aveti idei? Cumparam:)

Ne gandim la promo-ul pentru concertul de lansare a albumului Vama. Gandindu-ne, ne-a trecut prin cap urmatoarea idee... Oare cum ne-ar promova fanii? Cum percep ei produsul Vama? Noi si echipa noastra poate suntem viciati de propriul mesaj! Cum ar chema fanii Vama oamenii la concert? Ne puteti trimite ideea voastra, filmuletzul daca aveti vreo camera si veleitati de regizor la adresa bedforlove at gmail dot com. Cum v-ati aduce pe voi la concert?:) Challenging huh?

27 de comentarii:

  1. campusurile universitare, acolo's toti si toate...

    RăspundețiȘtergere
  2. :) asta e noua!....Dar hai sa ne gandim...

    RăspundețiȘtergere
  3. VAMA la Targu Mures, VAMA is the best, CD-ul se gaseste la intrareeee ! Votati noul album VAMA! ...cam asta e ideea mea, as vrea sa scie asa pe un afis din Tg Mres

    RăspundețiȘtergere
  4. scuze, am mancat o litera, voiam sa tastez "sa scrie," si "TARGU MURES" insa m-am grabit

    RăspundețiȘtergere
  5. e primul gand care mi-a venit cand am citit mesajul..Pentru ca teatrul,iubirea,muzica,versurile..fac parte din viata ta(si a multora dintre noi) ati putea face ceva de genul unor petreceri tematice..avand ca tema iubirea..cupluri de indragostiti din vremuri trecute sau prezente..un fel de povestea merge mai departe..un fel de lumea asta cu iubire va scapa..
    Poate cu un castigator la fiecare concert..nu stiu.Ma mai gandesc! blogul tau da dependenta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu discul cumparat prin SMS ce se mai aude?

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate campania ar trebui sa semene cu cea de la Fericire in Rate , avand in vedere ca am participat si eu la impartirea fluturaselor in 2006 cred ca ar fi o idee buna ca sa se faca niste flyer-e cu cu logo-ul VAMA si ceva pe ele , eventual un pat cu un tip asteptand si langa el o tipa stand in picioare care vorbeste la telefon , asta semnficand un oarecare mesaj , presupun ca raspandirea meajului vama trebuie raspandit la fiecare colt de strada :) ..that's my idea

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar fi frumos un clipulet cu filmari de la alte concerte, cu fanii cantand piesele Vama, Tudor facandu-si show`ul de neuitat etc, cred ca asta ar deschide pofta tuturor de a venit la un concert pe care singur nu`l vor uita.[asta la tv]

    Pe strada ar fi dragut sa fie niste afise pe care sa scrie mare VAMA ca sa atraga atentia si multe multe pliante!!:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Te-ai saturat de patul tau de-acasa ...? (pe muzica) Treci "Vama". Vezi lumea cu alti ochi, traieste, iubeste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ar fi misti ceva gen Marlboro de pe Victoriei de acum cativa ani. O sarma legata intre doua blocuri sau doi stalpi pe care sa fie Henry si Wannabe. Mesajul: Nu lasa iubirea sa cada.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu m-ash fi gandit sa atarne de sarma afisele...da' cred ca tudor se referea la ceva mai complex, o campanie publicitara....inca nu mi-a venit vreo idee..o sa revin

    RăspundețiȘtergere
  12. cristina aguilera a fost promovata de un grup compact de studentii, elevi, care vorbeau cu prietenii pe messenger spunandu-le cat de misto e noul album. a fost ideea casei de discuri si se pare ca a dat roade. se pot timite mass-uri cu asculta noul album vama. se [poate crea un logo pe care fiecare sa-l poarte ca insemn de "imi place vama" pe blog/pagina web.iar la un clik pe logo sa fie directionat pe un site gen myspace unde sa asculte sample-uri etc etc

    RăspundețiȘtergere
  13. tudore cred ca incepi sa profiti un pic cam prea mult de reclama pe blog....zic nu dau cu parul! merita marire de salariu cine se ocupa de marketingul trupei!

    RăspundețiȘtergere
  14. Promovarea trebuie legata de ideile pe care le transmite noul album. Ori cum e totul asa secretos:) nu ma pot pronunta exact.
    Ca locatie, as vrea sa ma duc sa vad Vama la Vama Veche desigur, sa leg lansarea noului album cumva de renasterea spiritului de Vama, care parca s-a pierdut. As fixa-o pe 1 mai, pentru ca Vama se sarbatoreste atunci, as vrea sa ascult noile melodii Vama in noaptea de 1 mai, sa fie acompaniate de valurile marii si de nisip si de racoarea noptilor de inceput de mai.
    Ca medii de promovare, as opta pentru ceva exclusivist si bazat pe fidelitate. As apela la blogroll, cei care sustin vama sa promoveze mesajul pe blogul lor, apoi la radio ca mediu de promovare. Are mai multa credibilitate decat Teo, MAruta et comp. Pentru ca repet, nu vrem mass, vrem Vama.

    RăspundețiȘtergere
  15. hmmz..app de flyere.. o idee de grafica ar fi: henry shi wannab tinand sarma, shi p ea sa fie membrii trupei, desenati shi ei..doar capul sa fie sub forma unei fotografii..
    ideea2:)) la concertul de lansare sa dati bratzari k la cele din afara, dar nu din plastic, ci de sarma impletita shi printre fire sa fie o jumatate de inima din lemn. inima ar trebui sa fie in diferite culori, astfel cuplurile prezente sa ishi poata alege inimile in aceeashi culoare;) sau poate cei singuri sa look around for the one with a matching colour:) mie una mi-ar placea..

    RăspundețiȘtergere
  16. ah! shi pt promovarea la radio, ar fi dragutza o serie de dialoguri sub forma unor convorbiri telefonice intre EL shi EA...in genul EL:"iubito, te iubesc!" EA:"nu te aud...sunt in trafic! te sun eu mai incolo"...EL:"..te iubesc.."...bla bla..dupa care sa anuntzati data shi ora concertului

    RăspundețiȘtergere
  17. henri si uanabi. mesajul lor, mesajul tau - sunt mult mai linistitoare decat numele lor. expresivitatea lor - clasa I nr. 1. vine mai. oamenii sunt in continuare in birouri. sarma. cel mai puternic mesaj. noi mergem pe sarma. toti. toti care vor albumul. chiar daca suntem oameni. ai grija tudor, nu vrem sa cadem in prapastia lor. asta e mesajul. iubim. noi mergem pe sarma...

    RăspundețiȘtergere
  18. He, he...
    Muzica VAMA exprima pentru mine :libertate, incredere in sine si autenticitate. Suficient cat sa daruiti publicului. Ce-i mai misti decat sa simt, atunci cand va ascult, ca am un chef nebun sa ma invart, sa damsez si sa imbratisez? E ceva de genul, mai mi-e o frica patologica de avion, desi-s curioasa sa zbor. Vreo alternativa? Vama!!! Bed for love e super si ca armonie ,si ca versuri si ca stare globala. Imi place de nu mai pot! Dar asta-s eu...pentru restul habar n-am cum ati putea zice mai fain! Eu is chiar super multumita! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Ups! Scuze la greselile de editare =)). Dar chiar si pe bune, m-a luat flama cand am vorbit despre muzik voastra...

    RăspundețiȘtergere
  20. eu mi-o imaginez pe ea stand pe malul marii si ascultand vama la telefon. apoi pe el care vine, ii intinde mana, si o duce spre o mare de ei si ele, toti la fel de indragostiti, uniti de melodiile vama. pe scena, evident, voi, cantand eventual melodia care se auzea in telefonul ei la inceput. atat. ca o impartasire a fericirii de a iubi

    RăspundețiȘtergere
  21. Pe o plaja goala, este un ghiseu deasupra caruia scrie "VAMA". In fata ghiseului, Henry, in fata lui, putin indepartata, Wannabe[in mana are un bilet pe care se vede scris "Destinatie: Pe sarma"], cu spatele la ghiseu, indreptandu-se spre o sarma care se vede in departare deasupra.

    Doar o idee.

    RăspundețiȘtergere
  22. O idee ar fi promovarea undeva in Delta Dunarii. Este putin cam departe de Bucuresti pentru lansare, dar poate ar fi ceva original. In plus la Sf. Gheorghe, de exemplu, este si marea si Dunarea, iar locurile sunt extraordinare! Poate ajungeti in turneul de promovare al albumului!

    RăspundețiȘtergere
  23. Acum două săptămâni am ascultat prima manea. Singura. De ce? A fost aleasă ca fond muzical la o scenă foarte reuşită în singurul serial pe care îl urmăresc. Jumătate din cântec este fără acompaniament iar vocea cântăreţei este deosebită iar mesajul - o declaraţie de dragoste într-un stil deloc naiv. Asta nu înseamnă că voi deveni ascultătoare de manele, doar că acel cântec mi-a atras atenţia şi am simţit nevoia să îl reascult.
    Poate într-unul din serialele de mare audienţă, unul din personajele tinere ar putea asculta „Pe sârmă” sau s-ar putea duce la o lansare Vama?

    RăspundețiȘtergere
  24. idee am.
    da' nu va fi finisata decat sambata.
    daca puteti astepta...:)

    RăspundețiȘtergere
  25. campanie electorala momentan...cereti idei politicienilor...se pricep la manipularea in masa...sau nu!!mai bine!!la biserica...da! va duceti la biserica si o sa primiti vreun sinonim pentru "Va ia dracu daca nu veniti la biserica!" ei stiu mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  26. psss...vin'o pana la Deva si am sa iti spun :))

    RăspundețiȘtergere
  27. am putea imparti sarme:) sarme cu mesaj pentru toti tinerii care traiesc cu capul in nori...

    RăspundețiȘtergere