[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

marți, 15 iulie 2008

Completare la urgenta.

Am fost azi din noul la "Urgenta", Floreasca. Nu exista Front Desk, a fost desfiintat si oricum s-a numit "Punct de Triaj"( nu va suna a la Birkenau?) O hartie afisata pe geam ne spune ca punctul de triaj s-a mutat sau e in recostructie. Intre timp intre medici si isteria justificata a pacientilor de urgenta nu exista veun tampon.

3 comentarii:

  1. ce tot faci maih pe la urgenta? sper ca mergi de bunavoie, in scop de investigatie. Vezi sa nu devina obicei.

    RăspundețiȘtergere
  2. ehe...sper sa nu trebuiasca sa ajungi vreodata la institutul oncologic...fara 50 de lei in buzunarul fiecarei asistente nu se uita nimeni la tine. iar daca dai citeva milioane medicilor, ai norocul unui pat doar pentru tine, ca altii stau cite trei gramada. si banii astia ii dai de fiecare data cind te duci...nu mai vorbesc de faptul ca esti tratat cu minimum de omenie...suntem in epoca de piatra in sistemul sanitar...mor de ciuda ca m-am nascut intr-o tara ca asta unde parintii iti pot muri cu zile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu sau fara front desk, spitalul de stat in Romania exceleaza in exercitiul umilintei pentru pacient...asa ajungi sa te rogi pentru sanatate in primul rind - nu ca la biserica tariful ar fi mai mic, caci in majoritatea lacasurilor sfinte lucrurile sint tot down to business, doamne iarta-ma...numai cine nu a trecut prin intimplari cu pecete religioasa nu stie tarifele, cutumele si nescrisele obiceiuri, caci de chitanta nici nu poate fi vorba :)

    RăspundețiȘtergere