[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

joi, 24 iulie 2008

Later on Metallica

ma intreb cu amaraciune. Oare Metallica nu a reusit sa starneaca nimic in sufletul jurnalistilor de la concert? Nimic care sa-i faca sa-si doreasca sa scrie povestea fiorului care a traversat multimea ieri seara? Oare nimeni nu e manat de dorinta de a impartasi cititorilor sentimentul incredibil pe care aceasta trupa l-a sadit in inimile celor de pe stadion? Chiar sa fi disparut abilitatea de a transfigura si de a transpune in scris? Cei care nu au fost la concert sunt obligati sa ramana la mana unor relatari "obiective" venite de la niste blazati de presa? Trist frate, trist...cititi cronicile de muzica ale ziarelor britanice bey, jurnalistilor bey...

Ce pacat ca Hathfield nu s-a imbatat prea rau sau n-a facut sex local. Ar fi aparut mai pe larg in Libertatea:))

12 comentarii:

  1. e.. James Hefield.... Hefield... Hefield... da? dar te iert de data asta..

    e ca si cum pe blogu' lui, Hefield ar scrie despre tine: Tudor Cirila... ;)

    roc frate, roc....

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt, daca tot tinem neaparat la corectitudine, e James Hetfield.

    RăspundețiȘtergere
  3. hi hi.. lol.. mda.. eu am papat un T.. T.C. a pus cateva litere in plus.. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Am citit in Evenimentul Zilei de azi cum au cantat baietii "Kill'em All"

    RăspundețiȘtergere
  5. Si cui ii mai pasa de ziaristi si de recenziile lor, cand sunt fanii cu blogurile lor, unde stiu sa relateze vibratiile fiecarui minut ?!...

    http://blueberrydramaqueen.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Tudor, iertat fiindu-mi, ai vazut cumva pe scena vreo baba violata, vreo pereche de sani bronzandu-se la neon, vreo persoana publica care sa mearga la toaleta in spatele scenei ca mai apoi sa publice pe prima pagina "Uite-l cum se duce la toaleta"? Nu am vazut sange, decapitari, vreun caz de pedofilie, sinucideri. Daca nu am vazut asta, "fiorul", "sentimentul" sau orice alt tremur interior pe care nu-l puteai rata cand in fata noastra cantau oameni care au facut istorie in muzica, este doar o senzatie pe care trebuie s-o pastrezi pentru tine.

    De ce astepti cultura pe primele pagini ale ziarelor? Da-o dracului de cultura, scandalul se vinde!

    Ca artist, Tudor, nu te sperie gandul asta? Eu nu sunt artist si nu-mi ramane decat sa-mi fie rusine cu mass-media noastra.

    RăspundețiȘtergere
  7. ciudat ca spui asta, un prieten bun si fan cu state vechi care i-a vazut pe metalici si anu' trecut in Viena a catalogat drept foarte slab concertul de la noi.

    Cat despre jurnalisti, in articolele lor tre' sa se regaseasca si fanul extaziat si ala dezamagit, deci poate de-aia abordarea asta soft

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate intr-o masura. Cronici muzicale nu prea exista in [resa noastra. In alta ordine de idei te contrayic....Astazi nu prea vad cand puteau sa apara cronici pt ca tot concertul s-a terminat tarziu.Pierdusera editia de joi! Poate maine sa apara cate ceva. Pe agentii cel mult puteau sa apara dar nu se ocupa ele de cronici. Sau ma rog o fac rar!

    RăspundețiȘtergere
  9. ma, depinde acum. ca la unele concerte apar foarte multe chestii. la rolling stones sau depeche erau ziarele pline

    RăspundețiȘtergere
  10. A fost un concert extraordinar.Am fost si eu.Din pacate am prins bilet la B dar cativa prieteni au prins la A si au si primit pene Metallica. Ploaia nu a contat pentru zecile de mii de suflete aflate pe stadion, unite prin aceeasi muzica.A fost emotia aia de nedescris cand vezi ceva ce nu te asteptai sa poti vedea. Probabil ca punctul culminant al concertului a fost piesa "Nothing else matters" , se auzea tot stadionul atunci cantatnd.

    RăspundețiȘtergere
  11. am fost acolo... daca nu ploua, era banal! a meritat tot; un concert uluitor, oameni uluitori, trupa demna de renumele ei! adevarul e ca doar cei care s-au temut de ploaie au simtit-o, in rest..., un paracetamol gasesti oricand.oricum deasupra stadionului ploaia se topea inainte de a atinge trupurile fierbinti ale dezlantuitilor. prea frumos ca sa fie prea des.

    RăspundețiȘtergere
  12. ma aflu printre dezamagitii cestui eveniment. as fi vrut sa merg dar nu am avut ocazia (chestii de genu job, concediu,bani etc) nu sunt o fana adevarata recunosc, dar mi se pare genul de eveniment "one in a lifetime" .si intradevar as fi vrut sa citesc detalii in ziare, sa simt din atmosfera pe care mi-a descris-o un amic prezent la metalici, dar cand colo..surprise: "a ploua foarte tare dar in ciuda ploii fanii au facut atmosfera si au cantat impreuna cu idolii lor, in concluzie un concert extraordinar"...pai??? ma imi inchipui ca a fost mega super extraordinar , ca doar canta metallica nu vama (lol ), dar doar atat???????? m-am desumflat un pic ca nu am putut citi mai mult..dar am gasit bloguri unde am putu citi , si ce piese au canta, ce au mai spus pe scena ,cate ceva sa imi fac o idee. dar pana la urma tot amicu' a descris mai bine cele vazute si traite la cel mai tare concert de anu asta, evident la o bere,o teresa rock si metallica in boxe. frumos trebuie sa fi fost!!! ma inclin, nobody

    RăspundețiȘtergere