[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 11 iulie 2008

Stupid Heroine Beach

Aud ca plajele noastre sunt din ce in ce mai pline de seringi aparute ca ciupercile dupa noptile scurte de vara... Daca tot ai ales sa bagi in vena nu-nteleg de ce trebuie sa arunci seringa pe plaja? Sau o fi mai "cool" daca arati ca ai fost si tu pe acolo si inca cum...ca un narcoman adevarat nu oricum...of, ne trebuie timp si timpul curge repede si parca in defavoarea noastra...sfatul meu catre incepatori:don't do drugs if u choose to do drugs nu incercati cu heroina: e cheap dar e chimic(90%)rau si creaza dependenta...mi-a soptit mie o pasarica...daca tot sunteti varza si o faceti incercati mai bine sa trageti pe nas decat sa bagati in vena pentru ca de la a doua varianta rar mai e cale de intoarcere...si n-ar fi rau sa va dati sansa de a alege!!!

Ati cunocut vreodata pe cineva care nu mai are loc sa se intepe? N-ar fi rau inainte de a cobori in iad...

14 comentarii:

  1. am cativa prieteni care fumeaza sau iau pastile...
    cunosc si cativa care baga in vene si arata ca draq...
    in orice caz, nu ii inteleg ...

    RăspundețiȘtergere
  2. eu traiesc in madrid....aici majoritatea persoanelor pe care le cunosc fumeaza.......dar..nimic mai mult......
    nu spun ca-i bine..dar macar nu te alegi cu cine stie ce boli..sau mai stiu eu ce alte prostii.....

    RăspundețiȘtergere
  3. uitati-va la filmul 'requiem for a dream ' si vedeti ce se intampla cu cei care baga in vena poate va mai ganditi un pic...

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-a propus si mie cnva,la un baeram.un baiat cu care de abia facusem cunostinta m-a intrebat daca vreau,si am refuzat.a insistat putin,dar toata seara am stat cat mai departe de el.
    nu ma tenteaza sa ajung la extreme...caci ajung si cad.asa se intampla cu toti...vor o alta viata

    RăspundețiȘtergere
  5. unii nu stiu cum sa scape de cearcane...altii nu stiu cum sa le provoace :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Sau daca o faci..nu lasa in urma ta resturile ce pot afecta ceilalti oameni.Trist..acum singura dovada "am fost si eu aici,deci exist" a unora a ramas o seringa aruncata la intamplare pe plaja.Mie mi se pare revoltatoare situatia in care se afla litoralul romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Chestia asta aproape ca te face sa preferi sa gasesti prin nisip chistoace si prezervative. Culismul insa le sta multora in sange

    RăspundețiȘtergere
  8. cica in apa nu stie nimeni ca te-ai drogat. Nici pe plaja nu mai poti sa mergi in siguranta.
    Iar cei ce folosesc astfel de metote pentru "a se simti bine" sunt niste ignoranti! Oricum, crede-ma ca un consumator de droguri injectabile va gasi intotdeauna loc poentru inca o doza. (si da, apeleaza chiar la orice vena posibila)

    RăspundețiȘtergere
  9. anda, fumatul nu e o solutie de compromis, "lasa mey, macar nu baga in vene, sa fumeze saracul". nu o sa incep povestea cliseului "cancer" ... drogurile iti ofera o existenta halucinanta, dar tigarile iti ofera o luciditate degradanta si o moarte pe masura. asa ca moderatia e cheia succesului sau mai bine abstinenta.

    RăspundețiȘtergere
  10. tudor, e superdidactica interventia asta. Dar tu felul in care te adresezi "daca tot sunteti varza" are un fel de conotatie negativa. Iar pentru a convinge pe cineva, trebuie sa-l tii de partea ta. You are far too smart not to know that.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aseara, in parc pe banca erau doi pusti care se drogau. Nu au lasat nimic in jurul lor, si-au bagat resturile intr-un cos...Desi am fost ani multi in pavilionul H, am stat o jumatate de ora pana mi-am facut curaj sa merg langa ei.
    E greu sa convingi ca orice comportament are niste motive, sa faci consiliere suportiva neinvitat. In drum spre casa mi-au inghetat mainile.

    RăspundețiȘtergere