[ascunde postari]
arhiva

rss | facebook | twitter | vama | contact

vineri, 11 iulie 2008

Workshop

Ma tenteaza sa fac un workshop cu candidatii de anul acesta de la UNATC. Cu cei interesati desigur. Cred ca s-ar numi Metode de eliminare a stress-ului dinaintea examenelor. Toti candidatii sufera de asta si de multe ori e exacerbat si duce la pierderea controlului de sine. Esti atat de implicat incat uiti sa te obiectivezi. M-ar preocupa sa-i ajut pe cei care sufera de sindromul asta. Cred ca majoritatea. In definitiv una din principalele probleme ale unui actor este eliminarea emotiilor distructive.

11 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si care e metoda? Le aduci ceva de 'fumat'? :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Colateral postului tau .. cele 2 spectacole ale tale de la Teatrul de Comedie vor fi disponibile din 15 sept.?

    RăspundețiȘtergere
  5. te-am vzt azi in "valea regilor"

    am comis vreo crima?
    :|

    RăspundețiȘtergere
  6. si daca nu dau la unatc?
    de ce nu ar fi valabil pt un cadru mai larg?

    RăspundețiȘtergere
  7. pai de ce doar pt cei de la unatc? :( si eu "sufar de aceasta boala" si ma intereseaza rau workshopul. dar daca nu se poate macar impartasesti aici pe blog sau undeva cateva sugestii/sfaturi/idei? te rog mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe la noi circula o gluma, cica sa ti-l imaginezi pe ala care te examineaza pe wc, cu pantalonii in vine. Ideea e sa intelegi ca e si el om.

    La Sprachdiplom m-am prezentat convinsa fiind ca stiu mult mai multe pe tema de care vorbeam decat profii. Care stiau limba si atat. Chestia asta chiar a functionat [si nu a fost neaparat 100% adevarata, ca nu am pus eu coada la pruna]

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-e scarba de ceea ce se petrece in facultatea aia, faci worshop degeaba!!! Cei pasionati, care isi doresc cu adevarat sa faca aceasta facultate ... oricum pica, ca doar tre' sa ia Adela Popescu 10 ca a fost colega de platou cu dl Rector. Probabil pana nu gasesc si eu o pila nu mai calc pe la examenul de admitere! Am spus ca mi-e SCARBA? Nu cred! O spun din nou : MI-E SCARBA!

    RăspundețiȘtergere